The Kid-előzetes: ha azt mondom vadnyugat, akkor kire utal a film címe?

Persze, hogy Billy The Kidről is szól a film, na meg Pat Garrettről. A főszerepben Ethan Hawke és Dane DeHaan. Sőt, a főgonoszt Chris Pratt alakítja! Hát a környezet, a téma, és a színészek miatt mindenképp bepróbálós lesz ez a darab. A trailer… nem is tudom, kicsit semmilyen volt azért.

Oké, a Kid arra a srácra is vonatkozik, aki a vadnyugaton utazik, hogy megmentse a húgát az iszákos nagybátyjuktól. Mindeközben keveredik Billy The Kid és Pat Garrett harcába is, és választás elé kerül, hogy melyik útra lép ő maga.

11 hozzászólás a “The Kid-előzetes: ha azt mondom vadnyugat, akkor kire utal a film címe?” bejegyzéshez

  1. Ez jól néz ki
    Gondolom A Mesterlövészeknél Hawke és Pratt haverok lettek és bejött nekik a kovbojosdi :) DeHaan meg amennyire tenyérbemászó sok embernek, nekem annyira szimpatikus és bírom a játékát.

    Ez valami agyafúrt marketing igaz, hogy a legnagyobb nevet nem írják ki a poszterre, de azért ott van a feje és az ember elgondolkodik rajta, hogy milyen ismerős (elsőre én is úgy voltam, hogy az nem lehet Pratt, aztán mégiscsak jött a neve a Trailerben)

  2. lehet nagyon összehaverkodtak a JW-ben, vagy a Hét Mesterlövész idején és puszira Pratt bevállalta D’onofrionak, de nekem akkor is rejtély mit keres itt. 2017-ben forgatták, akkor is már azt csinált Pratt, amit akart, erre egy Hallmark kedd esti film szintjét vállalja…érthetetlen.

    mert azért a kicsit dinamikusabbnak szánt jeleneteken látszik mennyire gyenge a vágás, az összes beállítás tévéfilmes, ez egy nulla lesz. nem véletlen csak most bukkant fel, mozit is alig kap majd, furcsa, hogy nem kapásból netflix.

  3. Amilyen kevés a western szinte kötelező lesz nézni, de ez inkább néz ki a Hét mesterlövész remake remakejének, itt a fél banda Hawke-al, Pratt-el, D’Onofrioval. Az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy Hollywood elfelejtette a műfajt, értem én, hogy a Dollár trilógia tökélyre emelte, a Once Upon a Time in the West pedig gyakorlatilag lezárta, de azért a 3 évenkénti 1 próbálkozásnál több van a műfajban. Még a klasszikus western is lehet jó ezt megmutatta a 3:10 to Yuma, de a kicsit művészibb darabokban van igazán több (Bone Tomahawk, Jesse James meggyilkolása a tettes a gyáva Robert Ford).

  4. Nagyon gáz volt a trailer, de a film érdekel nagyon, bírom a western kategóriát, ráadásul Pratt mint gonosz karakter? Látni kell!

  5. Chris úgy néz ki mint Biff “veszett kutya” Tannen a vissza a jövőből de jól áll neki:D Ethant meg szeretem amikor fel veszi a vadnyugati szerkót, valamiért jól áll neki.

  6. Hawke is jó színész pedig. Sajnálom, hogy mindig a semmilyen filmekbe szalad bele.

    Pratt miatt biztosan akad majd olyan, aki letölti.

  7. “Hawke is jó színész pedig. Sajnálom, hogy mindig a semmilyen filmekbe szalad bele. ”

    azért a First Reformedet nézd meg azelőtt, hogy a jelenlegi karrierjéről beszélsz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.