Így is kinézhetett volna az I Am Legend

A végül Will Smith főszereplésével 2007-ben bemutatott film addigra már több, mint 10 éve volt fejlesztés alatt a stúdiónál. Egy ideig úgy nézett ki, hogy Ridley Scott rendezi majd, akinek a keze alatt már odáig jutottak a tervezgetésben, hogy terveik voltak a vámpírok kinézetére. Na ezeket osztotta most meg a maszkmester Alec Gillis, aki akkor dolgozott rajta.

Katt a képre.

human
írta
2019. 02. 23. 11:53
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Így is kinézhetett volna az I Am Legend” bejegyzéshez

  1. gondoltam h valaki jön rögtön, de “In the book, they are much more explicitly vampires. Even in the Will Smith movie, the creatures are vampiric (and referred to as such, I think) – they hide from the sun, which burns them, they drink blood, and they are transformed from normal humans.”

  2. A filmben azt hiszem csak a fénytől való félelem maradt meg, vérivásra nem emlékszem, még vért se nagyon tudok felidézni az arcukról. Bármi jobb lett volna annál a borzalmas animációnál szerintem, ez a fenti kifejezetten jónak tűnik.

  3. Nixon se nem vámpírok, se nem zombik nem voltak, hanem egy tök új emberi faj. ha hűhez maradtak volna az alapanyaghoz, akkor a vége az lett volna, hogy Will karaktere rájön, hogy ő maga a szörny és nincs olyan, hogy ellenszer.

  4. A film lehet jobb lett volna, ha az alternatív ötleteket használják. De nem használták. Rohadt nagy csalódás volt, ássák el a francba. Mit számít mi lett volna ha? Eltelt 12 év és amúgy sem egy megkerülhetetlen filmtörténeti Csomolungma.

  5. Gyorsan kellett lépniük, gondolom ezért csapták össze a filmet anno. Akkoriban hirtelen felkapták a zombi sztorikat, ráadásul sokat lop a forgatókönyv Stephen King Mobiljából is, amiből anno filmet terveztek. És lett is, igaz kár volt érte.

  6. Én csak azt nem értem,hogy ami jó azon miért ülnek tíz évig és ha sikeres lett,miért nem folytatják?

  7. Nixon: Már megszámolni sem tudom hányszor kellett elmagyaráznom, hogy azok vámpírok és nem zombiek, de még mindig kételkednek az emberek. Okés, hogy buta, primitív vámpírok, de attól még azok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.