Aladdin? Dumbo? Ugyanmár, csak egy király van

Az oroszlánkirály “élőszereplős”, bár inkább realistább CGI megvalósítású változata is idén jön. És mindent vinni fog, ezt tudjuk. Itt egy poszter hozzá, és alatta egy TV-spot is megnézhető!

12 hozzászólás a “Aladdin? Dumbo? Ugyanmár, csak egy király van” bejegyzéshez

  1. Azt akartam is kérdezni, ti biztos jobban tudjátok, de élőszereplősnek számít, ha egy élő személy (vagy állat) sem szerepel a filmben? Azért, mert 3D? Akkor ToyStory is élőszereplős?

  2. Biztos a szavannákon forgattak le embereket zöld mocap ruhában amint zebraként ügetnek. Azt mar lehet élőszereplősnek nevezni.

  3. Beyonce lesz Nala énekhangja? Nahát.

    Remélem nem szúrják el, mert az Aladdin és az Oroszlánkirály a két kedvenc Disney mesém, amelyek önálló musicalként is megállják a helyüket.

  4. T: live action a disney szerint, fordítsa le jobban aki tudja, és onnantól azt használom akkor.

  5. nem lehet, hogy a disney/média használja ezt a kifejezést tévesen?:D

    *According to the Cambridge English Dictionary, live action “[involves] real people or animals, not models, or images that are drawn, or produced by computer*

  6. A legjobb talán az élőben renderelt lenne, de még ez sem igaz rá, mert előre renderelt. Max a hang élő benne, bár ennyi erővel megcsinálhatnák, hogy a rajzfilm alól a szinkront átrakják ez alá. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.