A Detective Pikachu új posztere és előzetese

Ryan Reynolds megint belenyúlt, eladja a hülyesége ezt is? Egy nyomozás, amiben egy ember és egy pokémon fog össze, hogy kiderítsék az igazságot. Meg közben mindenféle bajba keveredjenek? És Reynolds “még a hangját sem változtatta meg” a humorával, és a Bonnie Tylerrel eladja.

A poszter alatt ott az új trailer.

15 hozzászólás a “A Detective Pikachu új posztere és előzetese” bejegyzéshez

  1. Milyen gyerekek? Ember 31 évesen ott fogok az elsők között állni a jegyért. :D Nagyon elborult egy cucc ez és tényleg szórakoztatónak is tűnik. Akik pedig ismerik a játékot is mint én azoknak külön élmény.Ez gyakorlatilag visszahozza az ember gyerekkorát. Szerintem belőled kihalt a gyerek végleg ami szomorú azért.

  2. Nem hiszem , hogy kihalt volna belőle a gyerek, és kérdem én ez hogy hozná vissza az ember gyerekkorát ?

    Nem igazán az jut eszembe erről , hogy vasárnap délelőtt az rtl -en nézem a pokémont .

    Nem érdekel egy kicsit sem ez sajnos .

  3. Hogy folytatódjon a sorminta: sosem követtem a Pokémon-franchise-t, sem a játékokhoz , sem a rajzfilm sorozathoz nincs közöm, de ezt kifejezetten várom és örülök, hogy készül “igényes baromság”. Engem a Guardians of the Galaxy-ra emlékeztet a humorral, retro vibe-bal. Jöhet! 🙃

  4. Mikor először hallottam, hogy élőszereplős pokémon film, csak nevettem.
    Mikor az első előzetest láttam, teljesen meglepődtem, hogy ez igéretes kategóriába került.
    Most meg már a moziban nézőssé változott a film.

  5. 3.

    Nálam ez a pikacsu olyan mint pl a Dragonball. Mindig is utáltam, mi több kifejezetten irritál(t)! A gyerek pedig nem halt ki belőlem, mert így 36 évesen is úgy várom és élvezem a szuperhősös filmeket, hogy arra szavak nincsenek.

  6. Még viccnek is rossz, hogy ezen bármit elad Reynolds. Egy Pokémon filmet inkább a pokémonok fognak eladni, nem?

    Zseniális az előzetes, de nem azért, mert valamelyik randó amerikai színész a hangja Pikachunak. Ha itthon siker lesz, akkor Elek Ferencnek vagy Galbenisz Ödönnek fogjuk tulajdonítani? (Gőzöm sincs, hogy ki a hangja.)

  7. Az első előzetesnél még viccesnek tűnt, de ez után nekem is kimarad. Nem tudom elképzelni azt sem, hogy gyerekeknek ez bejönne. Maguk a pokemonok viszont jól néznek ki, nekem olyasfajta érzésem van ezzel kapcsolatban, mint a transformers filmekkel. Első hétvégén bomba lesz, aztán utána megpróbálja elfelejteni mindenki, de nem vagyok jós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.