12 hozzászólás a “Taron Egerton elénekli a Tiny Dancert” bejegyzéshez

 1. Nekem nem úgy tűnik. Coopernek van egy jó hangszíne, ennek a srácnak meg teljesen jellegtelen a hangja, még ha valóban képzettebbnek is tűnik.

 2. Na pont ezt a videót jöttem belinkelni az előzetes alá… erre mi van itt!! :)
  Én amúgy tejesen ledöbbentem. Az előzetesek alatt még meg is jegyeztem magamban hogy milyen jól tátikázik Taron, erre nagy eséllyel énekel, csak gondolom alá van keverve az eredeti dal (is).

 3. Coopernek nagyon jó a hangja, de Egerton is megoldja majd amit kell. Szerintem nem összehasonlítani kell őket, hanem örülni, hogy vannak akik komolyan veszik a mesterségüket.

 4. Nem tudom Human, h miert nem tetszik neked Cooper hanga. Egyetertek totorval es Watchmennel, Coopernek van egy karakteres hangja, ami sokkal erdekesebb, mint Edgertoné (aki amugy ugyancsak jol enekel, csak jellegtelen a hangja).

 5. Elég szomorú, hogy manapság meglepődünk azon, ha egy klasszikus képzettségű színész/színésznő jól táncol/énekel nem mindenki pankrátorból meg fotómodellből lesz filmsztár.

  A zárójeles kérdéshez meg annyit, hogy szerintem nem. Elton régóta boldog házasságban él gyerek is van.

 6. Cooper sokkal karizmatikusabb, mint énekes is. Az Oscaron nem énekelt valami jól, valószínűleg mert nagyon izgult, de a filmben nem volt rossz.

  A fenti videót 1 perc után abbahagytam, mert szerintem unalmas. Attól még, hogy valaki nem énekel hamisan, attól még nem biztos, hogy jó.

 7. én nagyon birom Coopert meg karizmatikusnak tartom, de énekelni baromira nem tanult meg szegény a filmje közben sem.
  most komolyan, ezen a belinkelt oscar live előadáson kb egy hangot sem sikerült eltalálnia.

 8. azért nem értem meg akik védik :) a star is born filmben remek volt, és a hangmérnökök segítettek kicsit, de ha a linkelt élőt és a fenti élőt összehasonlítjuk, akkor tisztán látszik, ki a jobb énekes. Reméljük ezt a Rocketman valóra is váltja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.