Medmen reklám

Spike Jonze egy legalizált főnek csinált reklámot, és természetesen Amerika komplikált kapcsolatát a kannabisszal vette elő benne.

It’s normal again.

human
írta
2019. 02. 27. 10:42
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Medmen reklám” bejegyzéshez

 1. Remélem itthon is rendeződnek a dolgok ezen a téren, hiszen rengeteg beteg embernek segíthetne a kender. Azt tudom, hogy az orvosok nem ellenzik a bevezetését. Sőt.

 2. Mate815: Mondjuk azt mai napig nem értem, hogy receptre (okmányokkal ellenőrzötten is), de miért nem lehet gyógyszertárban venni? Nagyon nagy biznisz lenne, sok dolgot egyszerűsítene. Pénzben is jól járnának sokan, nem is értem.

 3. Mert az drog és az az ördögtől való! A rendes magyar az iszik! Igyál te is különben megzabálja a lelked a narkódémon! :D

 4. @JKJ Azt tudom, hogy az orvosok nem ellenzik a bevezetését. Sőt.

  A jelenlegi szabályozás szerint is lehet igényelni gyógyászati célú kannabiszt, vagy kannabinoid tartalmú gyógyszert. Ez az orvoson múlik illetve az OGYÉI-n, hogy engedélyezi-e adott beteg kezelésére.

 5. Azért ez elég megmosolyogtató, hogy a fű legalizálása elhozná a világbékét és felszámolná a gettókat.

  Nyilván a dílerek rögtön elmennének kannabisz tőzsdeügynöknek és kiköltöznének a multikulti kertvárosba.
  Minta ez lenne az egyetlen oka a problémának.

  Nem nézem ennyire dilettánsnak Spike Jonze-t, bírom a munkásságát, de ez a videó azért kicsit túlzás.

 6. Nincs baj azzal, hogy orvosilag bejön és felügyelet alatt hozzá lehet jutni, minőségi anyaghoz. Nekem az piszkálja a csőrömet, hogy a “nagy támogatók” interneten, kocsmákban, fesztiválokon, beszélgetésekben, mind olyan és olyan emberek akik csak qrvára be akarnak tépni, de amúgy semmi szükségük nincs rá. (ha már az orvosi oldalt is nézzük)
  Mint azok a 18 évesek akik verik a mellüket, hogy ők már ihatnak alkoholt, kezükben az alsó polcos 300 forintos Tesco vodka, üvöltenek, majd fél óra múlva már a sarokban hánynak.
  Talán ha nem ilyen típusú emberek lennének az első sorban a támogatásért való küzdelemben, akkor az embereknek is jobb véleménye lenne a fűről.

 7. Engem nem érdekel a könnyű drog. Akár gyógyászati akár lazitásként.
  De
  a családon belüli erőszakot, az alkoholizmust nem támadják annyira mint a ezt. És ez elég elszomorító.

 8. Érdekes dolog ez a könnyű drog téma. Nekem ilyenkor mindig az első, ami beugrik az Chicago a szesztilalom idején. Az alkohol tilalom egy mélységes kudarc volt, hiszen amellett, hogy nem csökkent jelentősen az alkoholfogyasztás még mellette a maffia és az erre épült bűnszervezeteket úgy megszedték magukat és megerősödtek, hogy a mai napig nem tudták kipucolni őket ( most már drogban utaznak, mert az alkoholt közben legalizálták.
  Ha már az emberek megveszik a füvet és betépnek ( mert az eddigiek azt támasztják alá, hogy aki akar az igenis hozzájut akár illegálisan is), akkor legalább ne egy zsíros digó pénztárcáját tömjék vele, amiből aranyozott Kalasnyikovot vesz minden Lamborghinijéba a maradékot meg beforgatja a kokain üzletbe, hanem akkor ez a pénz legalább forogjon be az állami költségvetésbe és költsék egészségügyre, utakra, oktatásra.
  Senki nem fog odamenni a rosszarcú dílerhez megvenni illegálisan a talán fele bazsalikom – fele cannabis -t , ha ellenőrzött jó minőségű füvet szívhat legálisan.
  Nem vagyok sem alkohol, sem drog párti, de az elmúlt 2ezer évben már bebizonyosodott, hogy az emberek ezektől nem tudnak/akarnak szabadulni. Akkor már legalább az ezeken virágzó bűnszervezeteket gyengítsük meg azzal, hogy legalizáljuk és egy óriási bevétel fog átvándorolni az állam zsebébe, ami eddig a dílereknél landolt.

 9. pgly: ha azt nem is hozza el, de egyelőre az látszik, hogy a fű legalizálása sem döntötte be az államokat odakinn, ahol megtették. Sőt, még a gateway szöveg sem stimmel, mert nem lett több keménydrogos fiatal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.