Napi Shazam?

Azt hiszem itt is rákapcsolnak, és most több rövid teaser, meg tv-spot érkezik majd a DC viccesnek tűnő filmjéhez. Lássuk a legfrissebbet.

human
írta
2019. 02. 27. 03:33
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Napi Shazam?” bejegyzéshez

  1. És egy normális 2:30 perces trailer nem lesz hozzá? Mert eddig ez nekem még mindig olyan hogy nem tudom eldönteni befog e jönni vagy sem? Aqumanhez anno 1 trailert láttam és tudtam, hogy tetszeni fog. Itt több kisebb tv spot után sem tudom megmondani.

  2. Az a teória, hogy addig nem jön ki a második /vagyis itt a végleges/ előzetes, amíg a Captain Marvel-t nem kezdik el vetíteni. A Shazam! az előbbi és a Végjáték közé van beszorítva, így inkább az utolsó hónapban fog brutálisan felpörögni a marketing. Szerintem vagy a jövő héten vagy az azutánin jönni fog az a trailer.

  3. Segítség, felnőttem szuperhősre átírva? Azt mondjuk nagyon szerettem, Levy-hez meg teljesen passzol ez a szerep, de úgy érzem, ennek már nem én vagyok a célközönsége. Kiskölykös családok viszont valószínűleg marhára fogják élvezni.

  4. Neo inkább fordítva lehetne mondani. A film másolta ezt. :D
    Egyébként a képregényben nem csak poénkodás van ott komoly dolog is bőven. Bár szerintem az első filmben nem lesz túl sok még.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.