Will Smith nem tér vissza!!4

Nem is értem, ez a hír miért meglepő. Mármint a Suicide Squad 2-ről van szó, amit James Gunn ír és valószínűleg rendez is. Na most a linkelt posztban emlegetett “elvileg teljesen új irány a franchisenak, sok új karakterrel, avagy nem igazi folytatás lesz, hanem szinte reboot” akkori információk alapján így Deadshotnak nincs helye a 2. részben… egyelőre?

Amúgy nem tudom mennyire vehető komolyan az, hogy a Warner szerette volna Smith és Margot Robbie karakterét a folytatásban látni — utóbbi sem fog ráérni elvileg. Mármint persze, star power, de közben meg a “szinte reboot” dolog sokkal logikusabbnak hangzik, el kell határolódni a DCEU mélyrepülésétől.

2021-ben kerül majd moziba a film, szóval még van idejük tökölni vele.

9 hozzászólás a “Will Smith nem tér vissza!!4” bejegyzéshez

 1. Nagy valószínűséggel Robbie /legalábbis most az a pletyka/ és Viola Davis viszatér és szeptemberben kezdik a forgatást. Sajnálom Smith-t, de egyrészt a képregényben ha jól tudom folyamat cserélődik a csapat, másrészt olvastam olyat, hogy részben miatta is csúszott a film. /állítólag hírhedt arról, hogy ha aláír egy filmre, azt a másik stúdióval nem közli/.

 2. Marketingesek kiértékelték excel-ben, hogy reboot kell, új stáb, új film, új beton alattuk, de azt is látták, hogy a két karakter tetszési indexe jó, de azt is látták, hogy nem annyira, hogy külön filmük legyen, és kitalálták a suicide squad reboot with margot robbie and will smith and james gunn tervet, de közben will smith kapar hogy újra értelmes filmekben is legyen, ezért csinál egy retrot a bad boys 3-al, neki nem biztos, hogy kell ez a pedofilos botrányos rendező, meg a DC újabb próbálkozása, mert neki meg azt mondta a marketingese, hogy ez neki ne kelljen.

 3. most már az lesz a pozitív reklám a dc-nél, hogy mi nem lesz a következő filmben, nem pedig az, hogy mi lesz benne, az még majd kialakul az álhírekre való reakciókból.

 4. Mark Hudges meg azóta updatelte azt a Forbes-os cikket, ami alapján megírtad a posztot:

  “[UPDATE: I have learned from sources close to production that in fact, the information about Harley Quinn being absent from the new Suicide Squad movie is no longer up to date — she is indeed expected to appear in James Gunn’s The Suicide Squad, which is expected to begin production later this year.]”

  Nem az ujjamból szopom ám amiket írok.

  Nagyon szeretnétek, hogy full reboot legyen, de nem lesz. Justin Kroll meg azt írta, hogy ötletelnek a Warner-nél, hogy más színésszel helyettesítsék Deadshot-ot /tehát recast/ vagy új karaktert hozzanak be a helyére.

 5. Nincs szükség erre a full reboot dologra. Ami jó volt az első részben azt akár meg is lehet tartani. Így vagy úgy, a többi meg nem számít…

 6. Addig oké, hogy a SSquad gyakran cserélődik, de azért Deadshot eléggé illusztris tagja, pláne, hogy elvileg Will-t bírták a nézők is.
  Azt viszont nem értem, a Warner mit izzad ezen, hogy reboot, vagy soft-reboot vagy akármi: a film hozott 746 milliót, nem rohadtul mindegy nekik, úgyis csak a pénz számít?!
  Mintha egy pillanatig is elhinnénk, hogy a sztori minősége szempont náluk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.