Zack Snyder megmutatja a számára fontos dolgokat

Konkrétan fogja magát a rendező, és egy 3 napos fesztivál keretében levetíti a Dawn of the Dead, a Watchmen és a Batman V Superman rendezői változatát. Mindegyik előadás után kérdésekre válaszol, méghozzá meglepetés vendégekkel karöltve.

Release the Snyder cut?

human
írta
2019. 03. 02. 10:31
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Zack Snyder megmutatja a számára fontos dolgokat” bejegyzéshez

  1. Ez szerintem nagyon érdekes és jó lehet. Szerencsés, aki eljut oda. A BvS rendezői változata zseniális.

  2. én is erre gondoltam… milyen egoista fasz ez az ember. egy Romero remake, egy adaptáció, ami inkább David Hayter érdeme és egy katyvasz, amit csak a “borítója” adott el, erre fesztivált építeni basszus… mintha a The Asylum nyitna film múzeumot.

  3. Egója az biztos, hogy van. Tisztán emlékszem, hogy annak idején a Watchmen vagy a Man of Steel előzetesében csak így hivatkoztak rá: “from the VISIONARY director of 300”. Én anno fuldokoltam a röhögéstől. Ráadásul nála, ellenben mondjuk Peter Jacksonnal vagy Ridley Scottal a rendezői változatoknak sem látom komoly létjogosultságát. Egyik film sem javult jelentősen a bővítésektől, nem értem, hogy miért erőltetik olyan nagyon.

  4. “Proceeds to support the refurbishing of the Ahmanson Aditourium”

    Ez egy jótékonysági rendezvény, a teljes bevétel a kérdéses előadóterem felújítására lesz fordítva. Egy magániskoláról van szó egyébként, az ArtCenter College of Design’s-ról, ahol diák volt.

  5. Van egója..beszarok rajtatok…baromi sokan könyörögtek neki már valami ilyesmiért régóta és végre csinált belőle egy ilyet amit nem a saját zsebébe fordít, hoz haverokat nagy valószínűséggel Larry fong, Clay Enos köztük lesz már ők is tök jó adalékok aztán még ugye ki tudja még ki megy van a maniban vacsora is stb erre ez a lényeg, amit sikerül leszűrni belőle, de sajnos nem meglepő…

    Az inktothepeople oldalon a fentebbi designnal kapható a póló is, ugye arról az oldalról ha rendelsz pólót az jótékonyságra megy, ez esetben az amerikai öngyilkosságot megelőző alapítványhoz. a múltkori pólóval 80.000+ dollárt hoztunk össze, mert nekem is van egy, erre most nincs feles lóvém…de megint leállt tőle az oldal elsőre…ugyanis nemcsak egója, de rajongói is vannak

  6. Első kettő jó úgy, ahogy van, nem kell belőlük rendezői változat. A BVS-ről egy mondás jut eszembe.
    Sz*rból nem lehet várat építeni.

  7. Mekare:

    Noice.

    Szerintem simán jó lehet egy filmes esemény, ott lennék, mennék rá. Hasonlót csinálnának akár általam kevésbé kedvelt alkotókkal, arra is mennék. Érdekes fan event, jó céllal. Plusz ez a plakát is pofás.

  8. Szerintem a BvS rendezői változata egy konkrétan jó film, míg az ami a moziban lement egy hatalmas katyvasz.

  9. Watchmen film az uncut (oké az meg nem directors cut) a maga 3 és 1/2 órájával a talán leghűbb adaptáció ami elkészült szuperhős fronton. Képregényből kockáról-kockára átvett.

  10. Egyetértek az előttem szólóval..A Watchmen zseniális..megérte külföldröl megrendelni a blurayt..3 óra tömény képregény..de a B vs S…uuuuuuuuuuuhhhhhhh:):):) na azt semmilyen vágás se menti meg..:):):))))))

  11. Érdekes dolgok ezek.
    Znack Snydernek volt három remek RENDEZÉSE: 300, Watchmen, Álomháború (Sucker Punch).
    Ha ezeken kívül semmi jót nem rendez, akkor sincs szégyenkezni valója.

    Megjegyzem:
    – George Lucasnak eggyel kevesebb jó rendezése volt: THX 1138, SW: A New Hope.

    – Peter Jackson se A Gyűrűk ura előtt, se azóta nem rendezett jót.

    HANGSÚLYOZOM: csak RENDEZÉSRŐL beszélek!

  12. “a talán leghűbb adaptáció ami elkészült szuperhős fronton. Képregényből kockáról-kockára átvett.”

    csak épp a film végénél gondolták magukat okosabbnak.

  13. Zack Snyder-nek soha nem volt egy remek rendezése sem amióta él. Amibe belenyúlt, azokban voltak jó színészek, szolgaian adaptált jelenetek más forrásból, sőt valamelyiknél még elfogadható történetvezetés is, de az se neki köszönhető.
    Két dolog jellemző az ő rendezéseire, a következetlen jelenetváltások/vágások és slow-motion használat. Minden egyes forgatókönyv amihez hozzányúlt, lehetett volna remek film… más rendezővel.

  14. @kököjszi

    Mi van veled ember? A King Kong is mestermű, a They Shall Not Grow Old meg a műfaja csúcsa. Synderről inkább nem is beszélnék már. Előbb tartok egy Boll maratont, minthogy mégegyszer megnézzem a BvS-t. Minősíthetetlen szar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.