Shazam másodszor

Hi, my name is. Hi, my name is.

Végre itt a DC/Warner még a hónapban (vagyis a következőnek rögtön az elején) érkező szuperhősös filmjének a második előzetese. A humorra gyúrtak rá, ami nem tűnik rossz döntésnek a látszólag megosztó Captain Marvel utáni hetekben. A kérdés persze, hogy tényleg 3 szuperhős filmnek is akad-e hely 3 hónap alatt.

A történetben amúgy egy tini srác kap szupererőt, és mielőtt ráébred a felelősségre, még hülyül kicsit.

human
írta
2019. 03. 04. 19:03
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Shazam másodszor” bejegyzéshez

  1. Feelgood szerintem te nagyon elnéztél valamit akkor. Baromi sok új jelenet van benne.

    Amúgy baromi jónak tűnik és ez a zene választás szerintem tökéletesen átadja milyen is lesz a film.

    Human kicsit elírtad a dátumot nem? Mármint ez Áprilisban jön nem ebben a hónapban.

  2. Szerintem ez kifog vérezni a két Marvel film között. Nagyon kíváncsi vagyok a bevételére.

  3. És egyelőre nem lőtték el se a family-t, se a sins-t, se a Big referenciát!

  4. Azért várom, mert végre nem a szokásos Marvel filmet kapjuk, kell a változatottág. Ettől függetlenül persze a két másikat is megnézem.

  5. Érdekes lehet abból a szempontból, hogy a Captain Marvel körül kialakult minibotrány (röviden: feminizmus 120%-on) hatására más megvilágításba kerül-e ez a film.

  6. 0:23-nál: most komolyan nem találtak forgatni egy tetőt? Hogy néz ki az az ótvaros CGI hó, meg minden! Nem hiszem el…

  7. 5.

    Pedig ez pont hogy a szokásos Marvel séma alapján készült, akárcsak az Aquaman. Ez lesz az irány a Dc-nél is.

  8. Úgy sejtem ilyennek indult a Hancock, nekem az is tetszett elsőre, és ez is, jót röhögtem, meg fogom nézni. A Captain Marvel az elejétől nem fogott meg, nekem most fogyott el az érdeklődésem a világmegmentés iránt, biztos mert titkon nőgyűlölő vagyok, én most röhögni akarok egy párat.

  9. @DM: Azt vágod ugye hogy a filmet télen forgatták szóval az ott igazi hó. :D

    Egyébként ez nem Marvel séma. Ilyen a karakter azóta hogy megcsinálták a képregényben.

  10. blurayfan :
    annyira szokásos marvel, hogy az aquaman már messziről gagyinak tűnt nekem, és soha nem is fogom megnézni. ennek meg kacarásztam az első teaserén is, szóval bánom is én. ja, a captain marvel sem érdekel egyáltalán, ha nagyon nagyon fontos a fő sztorihoz, akkor majd megtudakolom az odavágó spoilereket. amúgy hogy érted, hogy ez lesz az irány a dc-nél is? csalódott vagy? az eddigi irány egy jó nagy fos volt. ha máshogy érted, akkor mindegy, bár ezen nem változtat.

  11. A dr. strange volt az utolsó szuperhős “film” amit valaha láttam és ez így is fog maradni. Ez az egész az emberi kultúra szégyene és 50 év múlva közröhej ha megéli még valaki.

  12. @Darkeagle:
    mi van ha azt mondom, hogy attól még, hogy télen forgatták, használhattak cgi havat? Megeszem a kalapom ha az igazi jelenet. 0:20-nál nézd meg azokat a fém csöveket (kémény-szellőző?). Meg körülötte a hó. De a srác futásán is látszik, hogy nem integrálódik szépen a háttérbe. Szerintem azon a jeleneten csak a csávó az igazi.

  13. de hát ez a szuperhős téma vagy 50 éve az emberi kultúra szerves része, ez akkor is így van, ha ez pl. engem egyáltalán nem érdekel, a Cpt. Marvelt meg csak azért nézem meg addig valahogy kamerásan, (hogy jót röhögjek ezen a rémes műbotrányon, amit kavartak körülötte, kár, hogy nem vesézed ki egy kicsit Human) hogy tudjam mi van amikor az Inf. War 2-t tekintem majd meg.

  14. Jó lesz ez otthon, ahogyan Captain Marvel is…Csakis az Avengers-re vagyok kiváncsi a moziban.

  15. ott tartunk, hogy már a Marvelt támadja az orosz dezinfó, putin a kgb ezredes kiadta parancsba, hogy a társadalmat megosztó dolgokat a végletekig ki kell élezni, és meg kell szüntetni a párbeszédet. Lám a kretén ruszkiszopók teszik a dolgukat.

  16. A válaszom nem neked ment volna herceg hanem Wittgen-nek csak egyel elvannak csúszva már a hozzászólások, mert darkeagle hozzászólását utólag tolta be human a 2. helyre.

  17. Érdekel a film, de nekem a ruhája elég gagyi hatást kelt … kb mint a ryan reynoldszos zöldlámpás cgi ruhája csak pirosban.

    Simán olyan ruhát kellett volna kapnia mint supermannek volt. természetesen nem a színre gondolok, hanem a ruha anyagára…. :(

  18. A trailer nem rossz, akár jó is lehet a film, de én nem tudom túltenni magam a ruhakitömésen, annyira látványos…
    Az kevésbé zavar, de a kosztüm is gagyi azzal a fehér palásttal.

  19. Nem értem hogy miért vesz ia fáradtságot egy csomó ember, hogy bekommentelje, hogy nem fogja megnézni, meg az előzőeket se nézte meg, nem is érdekli, fos az egész. Minek? Nincs jobb dolgotok, bakker?

  20. @yosha
    százmillióegyszázhúsz százalékosan egyetértek a hozzászólásoddal. “gagyi, szar, fosCGI, nem fogom megnézni” és hasonlók. Igazából nem is értem, hogy ha még nem látta a filmet és az előzőeket sem nézte meg, akkor mi indít valakit arra, hogy ezt le is írja?

  21. blurayfan:
    jaaa

    de csak hogy ne ennyiből álljon a kommentem, még mindig várom:$

  22. yosha: nagyon egyetértek veled, sose értettem ezeket az embereket. Főleg azokat, akik zsigerből utálják az ilyen filmeket. Én se írogatok ilyen kommenteket olyan filmek posztjai alá, amik nem érdekelnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.