Még sehol sem tart a Metal Gear Solid castingolása

Ezt maga a rendező osztotta meg velünk. Elvileg Oscar Isaac egy interjúban azt mondta, hogy “I’m throwing my hat in for that one” a Metal Gear Solid főszerepéről, és erre a dologra válaszolt Jordan Vogt-Roberts, aki a legendás játék adaptációját készíti majd. Persze enyhe oltással is “közérdekű üzenet: ez az elmélkedés nem hír”.

Viszont egy ilyen “fanart” már van a dologról.

15 hozzászólás a “Még sehol sem tart a Metal Gear Solid castingolása” bejegyzéshez

  1. Nem igazán így képzelem el Snake-et ahogy Isaac kinéz. Persze nincs bajom vele. Mást hamarabb el tudnék képzelni. Mondjuk Hugh Jackman-t.

  2. David Hayter-t is kpróbálhatnák, akkor legalább az orgánum is az eredeti maradna.

  3. David Hayter lenne a legjobb csak akkor már nem a shadow moses-szel kellene kezdeni, hanem egy új történettel valahol a Sons of Liberty és a Guns of the Patriots között, én a forgatókönyvet is ő rá bíznám.

  4. Na még csak az kellene Evans… XD Maradjon a Marvelnél,ja mármint a kaptafánál. :D

  5. De remélem a Metal Gear Saga és Hideo miatt kaszálják ezt a projektet.
    (Jó ha a Konamim múlik direkt a földbe tapossák ami maradt belőle a Survive után is…)

  6. Én úgy tudom, hogy ha a Konami bármelyik karakternek akárcsak a nevét használni szeretné, még ha csak le akarják írni egy zsebkendőre, akkor is Kojima jóváhagyása kell és ezért lett a Survive egy kalap szar, mert abba Kojima nem hagyott jóvá semmit, csak maga a FoxEngine használatát(azt hiszem az felett a Konami dönt kizárólagosan).
    Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ha ez a film Solid Snake-et használja és már azt is tudjuk, hogy lesz benne Gray Fox és Shadow Moses, 100% hogy Metal Gear REX és talán még Raiden is beköszön, akkor biztos, hogy Kojima már áldását adta rá, nélküle egy ilyen filmet nem lehet jogilag megcsinálni olyan szerződést íratott az első játék után.

  7. tükör: Akkor miért van az hogy Kojima egyetlen egy embernek adja áldását a készülő MGS film kapcsán és az nem más mint Jordan Vogt-Roberts, személyes barátja Kojimának? Interjúztatta is kojimát, csávó über MGS fan, Kojima neki már meg is mutatta a Death Stranding-et, etc.

  8. Ha Kojima megbízik benne, akkor szerintem nem lesz belőle baj, a Rising-nál is szabad kezet adott egy Konami-tól független cégnek és teljesen jó lett. Akkor van baj, ha Kojima nélkül akarnak valamit általában, lásd Survive vagy a TPP lezárása.

  9. Akkor talán a legjobb az lehetne ha maga Hideo rendezné. :D (Az álmomban így lenne)
    tükör: Am szerintem az ÖSSZES Metal Gear Francise joggal sajnos nem Kojima hanem a volt kiadója és munkaadója rendelkezik…
    Ezt abból gondolom,hogy Kojima az életben nem engedélyezte volna a Phantom Pain “folytatását” a Survivera gondolok.Nem hogy nem engedélyezte volna hanem megakadályozta volna a tehette volna hogy egy ilyen szörnyszülött foscunami megjelenjen a szíve csücske fémjelezte néven hogy Metal Gear.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.