Vágottan megy Kínába a Bohemian Rhapsody

Egy vicc az egész. Tudjátok mit vágnak ki? A meleg jeleneteket. Azért mosolygok a dolgon, hiszen a film már így is bőven visszavett ezen a fronton, pedig hát Freddie Mercury nem vetette meg az azonos neműekkel a szexet. Konkrétan a csókolózást vágják ki, azért az utalások ezek szerint benn maradnak. Meg a drogozásra is lecsap a vágóolló, pedig gondolom abban is erősek voltak a zenekar tagjai a “megyek haza a családhoz” előtt.

17 hozzászólás a “Vágottan megy Kínába a Bohemian Rhapsody” bejegyzéshez

 1. Mindenki máshogy söpri a szőnyeg alá a problémáit. Ott már a Jóbarátok is csak cenzúrázva mehetett. #nobigdeal

 2. A koncertet kivéve nem sok értékelhető jelenet volt a filmben. Sok mindent kilehetett volna vágni már alapból is.

 3. hát addig becsukod a szemed :) de csak azért, mert melegfronti fuvallat szövi át az adott filmet, még nem kéne megfosztanod magadtól:D nem is értem, hogy láttad akkor a Bohemain Rhapsody-t:D kici kínai emberkék beépített ügynöke :D bocsánat, nem leszek troll

 4. blurayfan: Édes istenem mi a csodát vártál mikor beültél egy Freddy Mercuryról szól filmre?

 5. Helyes, hogy kivágják amúgy. Undoritó, hogy ma már minden filmben/sorozatban kötelezően kell legalább 2-3 meleg karakter legyen. Nincs semmi bajom velük, de most tényleg ezt kell nézni a fiataloknak? A régi jó filmekbe miért nem voltak amúgy? Mitől lett ez ennyire kötelező?

 6. biztos, csak tegnap döntötte el, hogy filmbuzi lesz..
  Ha csak most lenne kötelező téma, miért foglalkoztak már vele 1961-ben is?:D
  Áh megmondtam, túlérzékenyeké a világ..és erről csakis a Marvel tehet :DDD

 7. Kol

  Az az undorító amit írsz. Meg ahogy itt páran gondolkoznak.
  Tudtátok mi volt a helyzet vele, mégis mit vártatok, hogy a filmet hozzátok hasonló bigott, szűk látókörű emberek készítették?
  Ha ezen ennyire kiadtok, akkor inkább nézzetek TV-t, van pár csatorna, ami kimondottan a keresztény értékek védelmezésére szakosodott.

 8. Nem merem elhinni, hogy itt páran (blurayfan, Kol, apollo) nem csak trollkodnak.

  Freddie Mercury egyszerűen több alkalommal is folytatott férfiakkal viszonyt, ez tény, nem kitaláció. Ez nem tette se jobb, se rosszabb emberré, és a zenéjét se teszi se jobbá, se rosszabbá. Ha róla szól egy film, akkor nyilvánvalóan ezzel is foglalkozik. Ha hitelesen be akarják mutatni, milyen élete volt, nincs értelme kivágni.

  Mind tudjuk, hogy Kínában egy konkrét elnyomó komcsi rezsim van hatalmon, szóval én nem érezném jól magam, ha az ő megvágott verziójukat tartanám érdemesebbnek.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.