Nézzünk filmet: X-men: Dark Phoenix

Kijött egy többnyire időrendes, hosszú nemzetközi előzetes az X-men: Dark Phoenixhez. Azt azért el kell ismernem, hogy ez a videó kicsit jobban eladja a filmet, de egyben el is spoilerez egy csomó mindent. Mondjuk azt már a stúdiófőnök is megerősítette, hogy itt bizony vannak következmények, szóval aki látszólag meghal, az tényleg meghal.

13 hozzászólás a “Nézzünk filmet: X-men: Dark Phoenix” bejegyzéshez

  1. Nagy különbség azért nincs a két előzetes között, de azért hangulatos. Valamiért megvan egy “gagyi feeling”, de nem tudom, hogy miért. Pedig látszólagosan próbálják profin kezelni, de valamiért mégis…

  2. Sajnos a főszereplő továbbra is gyenge színészileg, ha nem lenne a Trónok harca Hallmark-os családi filmekben játszana csak.

  3. Én is attól tartok, hogy Sophieka lesz a gyenge láncszeme a dolognak. Amúgy a maszk technikának nem fejlődni kéne ahogy halad az idő, mert Jennifer Lawrence úgy nézett ki, mint amit az ilyen teszkó parkolós családi napokon az arcfestés gyerekeknek programnál csinálnak a pókember álarc mellett.

  4. tömeggel szembemegyek, bár a “Sophie lesz a gyenge láncszem” elgondolással egyetértek, pont ez az előzetes hozta meg a kedvem és éreztem azt, hogy mégiscsak moziban kéne nézni?:D
    Chastain és a többiek miatt, nem emiatt a ripacs miatt? Nőre szokták mondani, hogy ripacs?

    Mindegy is, jobb ez az előzetes, mint az előző

  5. Talán még lehet jó is a film… ha nem spórolták ki a pénzt az akció jelenetekből…

    De valahogy kihalt a kreativitás a frenchise-ból … tényleg nem volt jobb ötletük mint egy egy személyes 2005-ös fantastic four storiból kiragadni az űrbéli jelenetet? …

    Ezzel kreálva egy női Doom-ot …

    Más: …
    Új mutánsokról valami hír? Fog jönni idén?

  6. Egy trailerből még mindig nem értem, hogy látjátok, hogy Sophie rossz lesz a filmben. Már menő ezt mondani, hogy nem jó színésznő. Azért nem kell akkorát hoznia. Hiába róla szól a film, a legjobb jeleneteket Fassbender és McAvoy kapja úgyis. Van benne potenciál, de látszik, hogy nem a főnixre építenek. Ő itt egy zavarodott karakter lesz, és majd megint megy a morális harc, hogy mit jelent mutánsnak lenni és hogy ők is emberek, de kívülállók, csapatban az erő stb. Szerintem ez sokkal nagyobb probléma, mint Sophie játéka.

  7. Na, annyit elért ez a trailer nálam, hogy egyszer otthon majd megnézzem, jó minöségben.

  8. Abu: Augusztus 2-re van bejelentve ugye, de az újraforgatások még mindig tartanak. Nem kizárt, hogy végül inkább valamelyik streamingszolgáltatónál köt ki, bár akkor meg érthetetlen, miért költöttek/költenek rá ennyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.