Pár infó Nolan új filmjéről

Update: elvileg a Collider belsős forrásai szerint a képen linkelt anyag nem teljesen valós. Mondjuk erre nem tudom mennyit adunk, mert a Collider forrásai mellé szoktak menni, szóval majd minden kiderül később.


Nagy a csönd, de a legújabb értesülések szerint a North by Northwest (Észak-Északnyugat) és az Inception (Eredet) keverékét célozza meg vele hangulatban. Ami amúgy lehet jó hír, mert hiába volt szerintem zseniális a Dunkirk 3 idősíkjának összehozása egy történetté, de sokan az “elszálltabb” sztorik miatt imádják Nolant, és hát neki még adnak a stúdiók ilyesmire pénzt.

Egy romantikus thrillerről van szó, ami idén nyáron foroghat. A filmet pedig Hoyte van Hoytema (Dunkirk, Interstellar) fényképezi majd.

human
írta
2019. 03. 06. 03:44
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Pár infó Nolan új filmjéről” bejegyzéshez

  1. Romantikus? Nee. Vagy is de, csak ne legyen olyan ostoba farokság a vége mint az Interstellarnak.

  2. hajaj, Nolannek nem nagyon mennek a szentimentális sztorik… De hátha mostanra beletanult.

  3. Ostoba farokság a vége az Interstellarnak?

    Nem nagyon mennek a szentimentális sztorik?

    Melyik fimet nézitek? Mindkettő nagyon megy neki. Csak alapvetően felnőtteknek készültek a filmjei. Fejben felnőtteknek. Nézzétek újra 20 év múlva bármelyiket. Családosok előnyben.

  4. Jöjjön! Dunkirk csalódás volt nekem, a három idősík annyira nem ütött, nem adott sokat a sztorihoz számomra.

  5. JKJ:
    Értem a logikát. Ellentétes vélemény = kicsinyes, egyedülálló ember. Nagyon jól levezetted, hibátlan.

  6. JKJ:

    Ebben Puffinnal és Playvel vagyok.
    Szerintem is Nolan gyenge pontja a romantikus szál, a női karakterei nem túl erősek. Csak ez annyira nem feltűnő, mert jól kiszolgálják a sztorit. Gyorsan vsszanézve a filmográfiáját, nem igazán találok erre ellenpéldát. Viszont a majdnem minden másban kiváló :D

  7. A Colledernél írnak egy olyat, hogy “the information provided by Production Weekly is not true”.

  8. “ostoba farokság a vége mint az Interstellarnak”

    Ezzel én sem értek egyet.

    A romantika valóban nem az erőssége vagyis nem nagyon láttunk még tőle ilyesmit azért biztos más is lesz benne.

  9. De mi volt a probléma az Interstellar végével, valaki el tudná nekem magyarázni? Mitől volt cheesy meg farokság?

  10. Az Insterstellar az egyik legtúlértékeltebb film szerintem.
    A fejem fogtam amikor az első 10-15 percben már tudni lehetett ki lesz a “szellem”
    majd ott huháztak hogy woooo őő az? huu de zseniális.

  11. jesszusom, mi megy itt:D
    hogyne mennének neki a szentimentális dolgok? The Prestige-ben is ment, Interstellarban, Inceptionben is, mégha csak érintőlegesen is.. de nyilván akinek ez nem jön be/nem tudja/nem akarja érteni, nem is nagyon tudja értékelni. Családosnak sem kell lenni szerintem (ettől az érvtől 1x az Arrivalnál mentem falnak, hogy csak azok értik, akiknek családjuk van. Jaj :D nade hagyjuk is, ezt a hírt is akkor lehet készpénznek venni, ha már van valami előzetes is

  12. The Prestige érzelmi töltete ehhez képest oscar díjas. Én azt rengetegszer megnéztem.

  13. nekem meg a nr1 filmem:D de mihez képest? Interstellarhoz? Szerintem Mekegni karakterének a lányával való kapcsolatában bazi erős érzelmi töltet volt.. én hősiesen megvallom, azon az “ostoba farokságon” nekem elhomályosodott a szemem a moziban:D de ugye nem vagyunk egyformák :)

  14. “A fejem fogtam amikor az első 10-15 percben már tudni lehetett ki lesz a “szellem””

    ha csak a rejtély érdekel akkor megértelek.

  15. TheDoctor995: Első 15 percben. Hogyne.
    Nem tartom magam ostobának, sokszor kitalálom én is előre a filmek cselekményét, de azért ez erős túlzás. Az első 15 percben nagyjából annyi történik, hogy hajkurásszák a drónt, az apuka bemegy az iskolába, meghülyülnek a kombájnok meg nincs kaja a Földön a kukoricán kívül.

  16. Ha Nolan akkor jöhet bármikor.
    Amúgy nagyon gáz,hogy beszúrsz egy képet és egyből twiterre irányít,ráadásul azt írja,hogy nem található!!

  17. leírtam a posztban amire mutatott, nem értem mi a gondod. mondjuk a törlése megerősíti, hogy elsiették a beszámolást.

  18. Interstellar nem túlértékelt. A túlértékelt megnevezésnek amúgy sincs sok értelme.

  19. Azt mindig észrevenni , hogy Nolan-en folyamtosan próbál fogást találni egy szűk réteg de valami teljesen érdektelen hülyeség kapcsán.
    Igaz hogy egy filmnek nem akkor kell ütnie, ha van épp gyermeked, hasonló családi vonás…stb de azért sokat hozzá tud tenni.
    De ettől függetlenül Nolan filmjeinél én személy szerint nem várok semmit jobban. Miért? Mert a legjobb rendező jelenleg a földön. Minden filmjét zabálja a nagytöbbség,és ez nem véletlen, a stúdióknál maxi bizalma van. Elég csak ránézni az Imdb-re is. És aki sokat használja ezt a filmes adatbázist az tudja is hogyan kell értelmezni a pontszámokat és nagyjából minden film valamilyen szinten teljesen a helyén van kezelve ott. Ezt csak megelőzve írtam , mielőtt jönnek az imdb így fos úgy szar kommentek…
    És hogy az érzelmi szálak nem erősségei? Attól pont ő a legnagyobb , hogy így is lerak egy perfekt movie-t, amire vagy még egyszer beülsz vagy várod a Blu-ray megjelenést hogy újra láthasd.
    Ahogy hozzányúlt Batman-hez a zseniális volt, és mindezek alatt lerakott két olyan egyedi stílusú, szórakoztató, csattanós filmet , mint az Eredet vagy épp a kedvencem tőle, a Tökéletes trükk.

    És ahogy Hans Zimmer-rel kooperál , az példátlan a filmtörténelemben és ez már gyakorlatilag tény.

  20. Bárcsak minden évben készülne legalább egy olyan blockbuster, mint az Interstellar. A mostani szar képregényes felhozatalhoz képest az a film egy mestermü.

  21. Persze a legtöbben science fiction filmet várnak tőle (én is), de egyenlőre mindegy mihez nyúl . Nolan nekem egy moziba csalogató név.
    Szerintem a Dunkirk is baromi jó volt, ahogy az összes eddigi filmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.