Már megint nem démonok lesznek a Doom filmben?

Ugye készül, vagyis már leforgatták és közeledik a bemutatója az új Doom filmnek, amiből most egy képet is megnézhetünk. Talán idén ősszel moziba is kerül a Doom: Annihilation címmel. Az író rendezője pedig Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege).

Hááát?



human
írta
2019. 03. 10. 03:23
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Már megint nem démonok lesznek a Doom filmben?” bejegyzéshez

  1. meh. ugyanolyannak tűnik mint az előző. és doom, meg annihilation? ki ez a marketingzseni xd tényleg hülyék amúgy, hisz a _DOOM_ doom nagyon megy mostanság

  2. Ez is amolyan sebtében összecsapott, netflix-es filmnek tűnik! 😏 Amúgy nem győzöm minden fórumon hangoztatni,hogy annyi remek játék van amit lehetne filmre adaptálni!

  3. Mondanám, hogy teszkögazdaságosnak tűnik, de ez már inkább cébéagazdaságos alatti minőséget mutat. Semmi reményem nincs, hogy ez nézhető lesz.

  4. Szerintem még mindig a Gáspár András által írt két részes Doom könyv a legjobb a témában. :)

  5. Ez megint olyan, hogy valamelyik önjelölt elkényeztetett producer megvalósítja a gyerekkori álmát és magának készíttet filmet, senki sem kért Doom filmet soha. Vissza kellene kanyarodniuk inkább arra, hogy kevésbé jó filmekből adaptálnak AAA játékokat, ha már ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal.

  6. Szerintem ennyiből még nem jön le, hogy démonok vagy sem, amúgy is vannak zombik is a doomokban. Amúgy nekem maga ez a vegyes felállás fura. Nem véletlen DoomGUY és DoomSlayer a “főhös neve”.
    Ez egy tesztoszteron bomba sok-sok indusztriál metállal.

  7. Ha Tony Giglio-nak a Brutal Doom adta az inspirációt (amit kétlek), akkor az első kép még úgy ahogy oké is, a modban ugyanis vannak megszállt laborköpenyes tudósok a zombifikált katonák mellett, szóval amolyan community homage-nak még el is menne a dolog. A női karakterekkel szintén nincs alapjáraton gond, a Matt Costello-féle hivatalos Doom 3-könyvben szintén egy katonacsaj az egyik fontos szereplő (más kérdés, hogy a játékban nyoma sincs sem neki, sem a többi könyves sidekicknek).

    Engem inkább az zavar, hogy az itt-ott elszórt Doom 3-as UAC logókat leszámítva képi világában ennek köze nincs egyik Doom játékhoz sem. A marine-ok ruházata kicsit sem hasonlít egyik játékbeli megjelenésre sem, a fegyvereknek közük nincs a játékokhoz, és az eddig látottak alapján a díszletek-helyszínek sem mutatnak minimális főhajtást sem a forrásanyagok felé.

    Giglio Twittere alapján egyébként a Doomslayer meg fog jelenni a filmben, de innentől kezdve azon sem lepődnék meg, ha ő meg az első felbukkanásakor azonnal meg is halna. Kb. ott lőném ki a filmet, hiába falom a Made in Bulgaria low-budget ZS-kategóriás baromságokat. :)

  8. dvd24 és ez szerintem igaz az AVP könyvekre is!Ha azokat adaptálták volna milliószor jobbak lettek volna ezek a crossover filmek.Bár annak jogi akadályai lettek volna(nézzen utána akit érdekel a téma).
    A DOOM FILM?
    Eleven nem értem egy tesztoszteron-túltengéses filmbe minek egy nő?
    Mert szerintem a DOOM rohadtul ilyen film.Para,fegyverek,metál zene szerintem nem való ilyen környezetbe egy nő sem.
    Oké hogy például a hasonlóan “mega”férfias Predator 1-ben is volt egy nő,de az nem akciózott könyörgöm.Az is rendeben van hogy már nem ’87-et írunk egyenjogúság meg PC van,nem beszélve hogy azért már nem bámulnak meg úgy egy katona nőt mint 30 éve de szerintem az sem véletlen a főhős neve doomGUY és nem doomGIRL.Ebből is csinálnak valami béna vasárnapi filmecskét amit pár év múlva nyomat majd a FILM+ csatorna.Tisztára mint a Tomb Raider 2018-as film változata.Mikor jönnek rá Hollywoodban hogy ne gyalázzák meg a játékokat adaptációnak nevezett marhaságokkal,ha nem tudnak jól játék-filmeket összehozni.Mert jó ha annyi van hogy 1 kezemen meg tudom számolni a színvonalas adaptációt.Ez a Doom feldolgozás meg így képek alapján csak úgy árasztja magából a zs-kategória illatát :)

  9. Azért Vasquez sem egy kimondott női karakter volt. Ő egy féfi karakter volt, amit egy nő játszott el. Nem volt benne semmi nőies.

  10. Így van Vasquez gyakorlatilag egy női testben lévő férfi volt zéró nőiességgel.Mondjuk ezeken a képeken ez a “doomgirl”is valami hasonló,ami mondjuk jó is mert azért qrva nehéz elhinni hogy az tengerészgyalogosok-katonák között a nők igazi bombázók.Igen tudom én is láttam a “egyenruha alatt milyen bombázók dolgoznak”sorozatot de ugyan kérem.
    A film meg így első blikkre NEM igazán hasonlít sem a játékra,NEM idézi meg a hangulatát,megfejelve egy (szerintem)rohadtul oda NEM illő női szereplővel.

  11. Inkább Zs mint B kategoria. A képi világ valóban egyáltalán nem hasonlít a videojátékokban latottakhoz.
    Ha nem lesznek benne démonok akkor röhej az egész. Ha mar videojáték egy R besorolású God of War trilógiát szívesen látnék, persze rengeteg pénzzel es minőségi rendező/író parossal.

  12. Fizdale szerintem minden játékadaptációnál a sok pénz minőségi rendező/író párosra várnak a rajongók,aztán rohadtul nem azt kapják/kapjuk.
    Nem tudom mikor látják be Hollywoodban amíg pénzt termelnek,vagy termel(hetnek)valószínűleg soha,(de mindegy) hogy NE csináljanak játékadaptációt ha olyan minőséget tudnak csak prezentálni amit egy Netfix kinevet és az valahol az Asylum szintjén konvergál :)
    Az sem tesz túl jót a megítélésnek hogy a zombis filmek olcsók( kivéve Z világháborút)és ha a 2005-ös Doom adaptációhoz hasonlóan itt is előveszik a zombis kártyát,sütni fog a produkcióról az olcsóság.Plusz az utóbbi pár évben szerintem ezt a zombis vonalat tökéletesen kimaxolták a sok filmmel és sorozattal,szóóóval én személy szerint nem erőltetném ezt a zombis témát csak azért mert olcsó meg trendi.Ha nem tudok Doom filmet csinálni csak aprópénzből bele sem kezdek.Mondjuk a gagyiméter szerintem már MOST kiakadt :)

  13. Én azért remélem nem mutánsok lesznek, mert akkor tök felesleges volt rebootolni.

  14. Nincs az a szitok szó amely le tudná irni az érzéseimet ezzel a hányingerrel kapcsolatban. Ennél még a Karl Urban féle borzalom is jobb volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.