10 hozzászólás a “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald őszintén” bejegyzéshez

 1. Őszintén mondom hogy a leg rosszabb film a HP univerzumban. Két soros plotra felhúzni egy filmet… Hát olyan is lett.

 2. Nem tudom miért utálja mindenki ezt a filmet. A hardcore fanok (köztük én is) imádták. A continuitási hibákról (pl. McGalagony) meg annyit, hogy ez egy több része film, amelyben van varázslat, várjuk ki az utolsó részt szerintem.

 3. Ez elég gyenge volt. Volt már jobb fikázásuk is. Bár nem tudom melyik mert nem emlékszem egyre se . De tuti volt

 4. @Great: Én nem vagyok hardcore fan. A film nekem azért nem tetszett, mert sok szereplőnek személyiség nem jutott, csak esetenként egy túlbonyolított előtörténet.

  Grindelwald esetében pedig meghozták ugyanazt a “kreatív” döntést, mint a Hannibal sorozat esetében, azaz “ha nem tudok zseniális lángelme karaktert írni, akkor szimplán lebutítom a többit”.

  Én elhiszem, hogy azoknak akik nagyon ismerik a lore-t, a film így is működött és sok “fan service” is be lett dobva az avatatlan szemek elé, de ettől még önmagában is működnie kellett volna a filmnek.

  Ez után a két film után én úgy érzem, hogy jobban jártunk volna egy Tekergők sorozattal.

 5. Szerintem nem volt baj a filmmel, az idióta Deppet leszámítva. WW2 wizarding world sztori pedig órási potenciált rejt, alig várom a folytatásokat!

 6. Milliószor olvastam a könyveket és nagyon szerettem őket, a filmek nem a kedvenceim, de többször megnéztem mindet. A fantastic beasts kellemes csalódás volt, ez viszont a legkifinomultabb kritikám szerint is egy mérhetetlen szar.
  Nem csak a HP univerzumban, de mint film önmagában is egy szemét. Ennek a filmnek semmi célja nem volt azon kívül, hogy felvezesse a következőt, amivel tovább lehet fejni a döglött tehenet.

 7. Így látatlanban emélem, az alternatív címe “Fantastic Family Trees and Where To Find Them” :D

 8. Egyáltalán nem volt rossz. Az elsőtől valóban gagyibb, de simán megállja a helyét, várjuk ki a folytatást (ha lesz)

 9. Én is szeretem a HP világát és el tudok tekinteni a hibák mellett. Az első Legendást meg sem akartam nézni, de nagyon jó lett. Viszont a második rész… Nagyon nagyon elrontották. A Honest Traileres srácokat is nagyon bírom, de ez szerintem rendkívül lapos lett és humortalan, pedig bőven bele lehetett volna kötni a filmbe. Egyedül a Hot Fuzz-os rész tetszett

 10. szerintem meg mérföldekkel jobb film, mint a Félvér Herceg vagy a 7/2, szóval számomra biztos nem a legrosszabb HP film. Jude Law-t imádtam Dumbledore-ként, a sztori sajnos tényleg nem lett erős, de én így is élveztem. Nekem tetszett Depp Grindelwald-ként. Sajnos érződik, h 5 filmben gondolkodnak, 3 is elég lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.