Alien kisfilmek jöhetnek?

Mert akkor a március vége be fog ütni, mivel 29-étől érkezik a kinti IGN-re 6 rövidfilm az Alien univerzumában. Na ez már komolyabb anyag így a klasszikus film 40. évfordulójára.

Emergency. Emergency.

human
írta
2019. 03. 14. 03:36
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Alien kisfilmek jöhetnek?” bejegyzéshez

 1. Ezt a kis videót elnézve ezek ütősebbek lesznek mint a Prometheus/Covenant irány. Nagyon hangulatos az anyag.

 2. Frankón néznek ki. 6 amatőr filmes 6 rövid történet. Ha jók lesznek ezekből kellene nagyjátékfilmeket kihozni. Csak Mr Scott urat a közelbe ne engedjék! Amúgy kedvelem az öreget.

 3. Any…d
  Előzetes alapján,kurva jó.Nem értem miért nehéz ilyen filmet csinálni.
  Zabálnák az emberek

 4. 3: Mi bajod Scottal, még mindig jó rendező, nem rajta, hanem a forgatókönyveken múlott, hogy nem támadt fel a széria.

 5. Scott minden már csak nem jó rendező. Plusz aktívan beleszól a forgatókönyvben.

 6. Az a bajom vele,hogy csak magának akarja az alien univerzumot,és nem enged senkit a közelébe. Lásd pl. Neil Blompkamp esetét. Át kell adnia a stafétát a fiatal rendezőknek,akik esetleg új vért pumpálnának a megfáradt szériába. Egyébként meg én is jó rendezőnek tartom,de az utolsó 5-6 filmje közül,csak a Jogász tetszett igazán. Az egy remekmű. Nem érdekel,hogy a legtöbben utálják.

 7. totoro: Nem Scotton múlott? Ő erőltette az összes retardált faszságot ami a Prometheusban és a Covenantban volt. Igazi kretén a csávó.

 8. Zsííír, ezek szerint ők nyerték meg a pályázatot :) pedig azt hittem nem lesz belőle semmi

 9. 4.
  Semmi bajom scottal.Sőt azon emberek közé tartozom akiknek tetszik mind a prometheus és a covenant is.

  Azok teljesen más hangulatú filmek.

  Engem csak az zavar hogy most ki rendezze,mikor,akko még se ő,akkor prometheus nem tetszett az embereknek,akkor covenant legyen más.Az más tett ,még se lett jó.
  Mind a stúdió mind az emberek és a rendező is nem tudják h mi legyen,mindenkinek meg akarnak felelni.És itt bukik minden.

  Annyi lenne az egész,megmondják scottnak ,tessék mint az alien 2,legyen az a világ ,ruha,díszlet stb,egy alap amiből ki tud indulni és kész.

  De ezek a kis filmek tényleg a klasszikus alien filmet idézik.

 10. Miért nincs jó Alien film? Story, story, story… Ezek is nagyon ugyanarra a kaptafára mennek… semmi új, sav, sötét űrhajó, tojás, félős női szereplők… nagyon uncsi

 11. És most 6x ugyanazokat a kliséket ellövik? Nem akarok vészmadárkodni, de én jelenleg nem tudok Alien filmekben bízni.. Azért hajrá, szeretném, ha megcáfolnának.

 12. Akik fikázzák Ridley-t, azok elmehetnek a p*csába, főleg, akik a hótgagyi Blomkamp AlIeN 5 AlTeRnAtÍv film miatt sírnak… nézzétek rongyosra a Chappiet (vagy a retek Avp filmeket).. Scottnak sikerült újítania az Alien univerzumon, véégre nem ugyanazt a lerágott csontott kapták a nézők, erre az egyszerű popkornfogyasztó retkek lehúzása miatt kb Ridley be sem fejezheti az am tök eredeti, érdekes elősztorit. Sajnálom, h az öregnek a pénzhajhász stúdió mellett az ilyen semmitmondó “fanoknak” is meg kell felelnie. Ami szar a covenant-ben, az ti vagytok. KÖszi, szép napot!

 13. Csé:Szívesen elmegyek a picsába, az egy nagyon jó hely. Blomkamp egy zseni, sajnálatos módon jegelve (netalán törölve?) lett az ő projektje.
  Scott bácsi Prometheus-a, szerintem jó, csak kurvára nem kellett volna erőltetnie az alien szálat (a Covenant nézhetetlen). Ez az újítása sajnos nagyon félrement, amiről – tetszik, nem tetszik – csak ő tehet, a kibaszott lustasága miatt. Ennyi.

 14. 16. Abszolút egyetértek. A sok fikázó állandóan sírt a Prometheus miatt, mondván nincs benne alien meg vér, meg stb. Aztán Ridley nekik próbált meg megfelelni az Alien Covenantel, de aztán megint csak a rinyâlás ment. Ezeknek egyszerűen nem lehet megfelelni, mindig szar valami, mindig elégedetlenek. Pedig a Prometheus nagyszerű volt, végre képes volt feltámasztani a már szinte lerágott csont Alien univerzumot és egy teljesen új irányba vinni az egészet. Rengeteg lehetőség rejlett benne, pl ott volt az új faj, az Engeneers. Csak ők meg a bolygójuk simán elbírt volna vagy két külön filmet. Aztán ott volt végre két erős ès érdekes karakter, David és Dr.Shaw, akik simán képesek lettek volna a hátukon elvinni pár folytatást.
  Erre mit kapunk: mindenki sír a Blomkamp féle idiótaság miatt. Amúgy hála az égnek hogy nem lett belőle semmi! Olyan ötlettel kb egy 15 éves rukkol elő, aki épp megnézte az Alienst, de a 3. rész már nem tetszett neki.

 15. Csé te vagy az én emberem:D
  Borzasztóan unalmas már MINDEN EGYES ALIEN posztnál Ridley/prometheus/covenant fikázást olvasni. Amikor lementek a filmek, megvolt a lehetősége mindenkinek kiadni magából minden sértettséget, tessék szépen továbblépni

 16. Most komolyan kérdezem hogy lehet komolyan venni egy alien filmet úgy hogy a főszereplő lény száműzve,és ledegradálva szédeleg másodhegedűsként a mozi tényleges főszáma az android mögött? Meg azt is megkérdezném,hogy miért kellett megmutatni a lények létrejöttét tervezését?A klasszikus első rész nagy ereje a titokzatosság volt. A Covenant ezt nagy ívben letojta.Amúgy a mítoszrombolást leszámítva nem volt túl rossz film,de én nem tudtam komolyan venni.

 17. Mert az Aliensben nem volt száműzve? A RENDEZŐIben jó, ha volt 5 percnyi játékideje (lemértem!:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.