Forrest Gump és Bollywood

Aamir Khan alakítja majd a Lal Singh Chadha főszerepét, ami hivatalos remakeje lesz a Forrest Gumpnak. Vicces, hogy már bejelentették a rendezőt is, de mégis a színész és cége áll az egész mögött, konkrétan ő vette meg a jogokat a dologhoz:

I have always loved Forrest Gump as a script. It is a wonderful story about this character. It is a feel-good film. It is a film for the whole family.

Családi feelgood film, mindig is imádta a karaktert.

10 hozzászólás a “Forrest Gump és Bollywood” bejegyzéshez

  1. Seriously…?? a Forest Gumpot? Ez eddig nekem kimaradt, nem tudom, hogyan, pedig rendszeres követője vagyok a filmbuzinak. De talàn csak mert az ilyen koncepciót alapból kivet a szervezetem.

  2. Imdb bio első pár mondata:
    “Aamir is no doubt one of the most dedicated actors in this world. With his recent success in India and China markets combined he has got the title of Worlds Biggest Superstar. He went through rapid transformations in his body structure for his films to bring out the reality factor in his characters. This is also one of the reasons why his films and he is loved all over the world.”
    Nincs több kérdésem :-D

  3. ha van lóvéd, egyből a semmiből világhírű színész is lehetsz, rendező, producer, amit akarsz. csak szerezz lét, tökmindegy hogyan.

  4. zolij: haha ez a bevezeto mindent visz. “Worlds Biggest Superstar” persze, ki a fene ez egyaltalan? :-D

  5. Szerintem nem hülye ötlet. Ha úgy adaptálják, hogy ami amerikai azt lecserélik indiaira, akkor máris az ő huszadik század végi történelmükön szalad át egy indiai kisember, aki nem ért semmit az egészből. Ha így nézem, szinte minden nemzet elkészíthetné a sajátját, és akár mindegyik jó is lehet.

  6. totoro: Megnézném a magyar Forrest Gumpot. Ingyen nyírná a felcsúti stadionban a füvet, és Dr. Pepper helyett Kőbányait inna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.