James Gunn visszatérése a Guardians vol. 3-ba

Úgy tűnika Disney látta, hogy a hangos kisebbségre felesleges hallgatni. De tényleg. A captain marvel körül ugye hatlamas balhé volt, meg tiltsákbe meg a többi, és ez a bevételen egyáltalán nem látszott. Ennek megfelelően a fekete humorú 8 évvel korábbi tweetjeiért kirúgott James Gunn is kap egy új esélyt.

Avagy a Guardians of the Galaxy vol. 3. rendezője visszatért. A Deadline megerősítette a hírt. Elvileg a Suicide Squad 2-t rendezi előbb, mivel arra már aláírt, de utána jöhet az űr.

33 hozzászólás a “James Gunn visszatérése a Guardians vol. 3-ba” bejegyzéshez

 1. Mhhh,elég érdekes. Mindamellett örülök,hiszen mégis csak az ő kölyke,csak így egy kicsit lejáratta magát a Disney szerintem. Hogy is van az a mondás?

 2. akkor járatta le magát a Disney amikor kirúgták.
  az, hogy beismerik, hogy tévedtek, inkább éppen egy ritka pozitívum manapság.

 3. clegane jól mondja, az volt “érdekes”, amikor kirúgták, ott lehetett volna jobban dönteni. Hogy ez most a tévedés beismerése, vagy meghajlás az előtt hogy nagyjából mindenki (más rendezők, cast & crew) kiállt Gunn mellett, talán nem tudjuk meg, de nem is biztos hogy lényeges.
  Mind a két oldalban volt annyi, hogy nem égették fel a hidakat és ez most sikerült. Örüljünk.
  (Mondom ezt úgy, hogy a Guardians 2 nem jött be)

 4. Ilyenkor valahogy megcsillan a fény az alagút végén és azt érzem…. Nahát mégis van remény!(?)

  De ha van pozitív hozadéka a menesztésének az mindenképpen az, hogy így legalább a Suicide Squad is kaphat egy “2. esélyt”

 5. Nem látom, hogy maga a Disney bárhol beismerte volna, hogy tévedett vagy rosszul döntött. Tippre nem is fogják, csak rájöttek, hogy senkit nem fognak találni aki beugrana a helyére és megkockáztatja a népharagot amennyiben szar lesz. Márpedig a GOG név sok pénzt hoz, az pedig mindenek felett!
  Captain Marvel premier bevétel pedig nem volt más csak egy nagyon okosan kitalált és leszervezett marketing fogás amivel beetették az embereket, hogy ez nagyon fontos az Endgame-hez, minimum 80% csak azért nézte meg. Ha nem lenne rajta Marvel logo és generált hype bukó lenne és az “access media” is lehordaná a sárga földig, hogy mekkora amatőr film minden aspektusában. Kétlem, hogy ezt sokszor még elsüthetik.

 6. Hehe, úgy örvendeznek itt emberek, mintha valami világklasszis rendező lenne, közben meg már a Guardians 2 se volt valami nagy szám. A Disney most követte el a hibát, ez klasszikus caving, nem akkor amikor kirúgta. Marad az áporodott levegő, és itt lefogadom, hogy a Guardians 3 egy sima közepes film lesz.

 7. “Kétlem, hogy ezt sokszor még elsüthetik.”

  Star Wars-szal ez eddig ötször sikerült. Abból kettő a disney-é volt. Na jó, ha a trilógiák első részét nem számoljuk, mert annál még nem tudhatta mindenki, hogy középszer fosok lesznek, akkor háromszor. Szóval még legalább egy dobásuk van MCU-ból :D

 8. Bár másoknak is ilyen hamar megbocsátanának… Mel Gibson asszem évekig szívott.

  A star wars-szal meg szerintem csak 2x játszották el, de a másodiknál már nem is jött be

 9. Most arra szavazok, hogy a film nem lesz olyan sikeres, tényleg nem volt túl vastag az első és második rész sem (mindkettő nekem csak elment), és akkor majd rá lehet fogni a fickóra. Ha meg sikeres, akkor lehet mondani, hogy mi hoztuk vissza, a közönségre figyelünk, stb.

  Hangos kisebbség mellett kiállás hülyeség, DE, ha már megtették, szerintem legalább annyira elmondható az, hogy “pénz beszél mi?”, és “gyávák, elvtelenek”, mint hogy “hallgattak a többségre”.

  A Captain Marvel biztos nem olyan rossz, hogy 80% csak azért nézze meg, de csak hogy saját példát hozzak: első előzetestől unom a karaktert, semmi nem mozdult meg bennem, Nick Fury vicceit ígéri mindenki, majd abba kapaszkodok, és a teljesség kedvéért megnézem, egy kicsit remélem kellemesen csalódni fogok. A Fekete Párduccal ugyan így voltam, az jelenleg versenyez nálam a Suicide Squad-dal az időpocsékolás-volt listán. A Suicide Squad-ban szinte nem is volt történetvezetés, oké, a szereplőket kicsit sajnálnom kellett volna, pedig kb. mind elmebeteg volt, de a Black Panther-ben még politikailag felsőbbrendűnek is mutattak be kb. ókori megoldásokat (hello, párbajjal elnyerjük a birodalmat?).

  Mel Gibson azért nem egy hülye viccet sütött el a már inkább múltban, hanem elsütött több hülye viccet a jelenben, és utána sikeresen összeverte, fenyegette a barátnőjét, ha jól emlékszem amikor az még terhes volt. A fickó nem egy hülye humorú ember, hanem egy erőszakos barom volt akkor. Nem csak a zsidózása miatt kapta amit.

 10. Megígértem hogy nem mondok semmit úgy hogy nem is mondok semmit. :D

  De azért én vártam volna Gunntól egy választ hogy: “Bocs srácok, kidobtatok, akkor minek jönnék vissza?” :P

 11. Következetesség
  Szülőknél ez a legfontosabb a gyereknevelésnél, ha valamit eldöntesz, ahhoz ragaszkodni kell, történjen bármi is. Ha megszeged, akkor oda a tekintélyed, nem fog komolyan venni a gyerek.
  Nekem ez jut eszembe erről a hírről.

 12. Fiti szoval ha eldontottel valamit, ahhoz ragaszkodni kell barmi aron, akkor is ha az kesobb kiderul, hogy ordas nagy baromsag!
  Hat remelem nincs gyereked akkor, mert az komolyat szivhat:DD

 13. Egyértelmű volt,hogy visszaveszik senki nem vállalta a fiimet a többiek kiálltak mellette.

 14. Nem számítottam rá, nagyon örülök neki. A Guardians az övé, és kész, legalább befejezheti. Most olvastam, amit irt, meg a twitteren jó sok rendező örömködik. Nekem váratlan, hogy jó a vége ennek a sztorinak, de végre valami pozitívum.

 15. Lehet az Endgame után számítanak egy kis roppanásra a franchise-nál, így viszont már most sokáig téma lesz a film, pedig még sehol nem tart. Lehet én konspirálok, de ebből még nagyon jól jöhetnek ki. Pláne jóságos Disney kép is lehet ebből.

 16. Akkor szerintem itt az ideje rehabilitálni Roseanne Barrt is, mert különben nagyon kettősmérce szaga lesz a dolognak.

 17. Dave Bautistának vannak a legnagyobb tökei. Nyilván nem csak ez az egy dolog volt az oka, de közrejátszott, hogy sztem biztos megzsarolta Disneyt, hogy a Gunn nélküli Guardians 3 az bizony Drax nélküli Guardians 3 lesz. Keressétek vissza azt a videót a Gunn-kirugás idejéböl, amikor kerek perec kijelentette, hogy ezt ö nem. Pedig mondták neki, hogy az ilyen befeszülés karrier-öngyilkosság.

  Dave Bautista FTW

 18. Karcsi: valahogy sejtettem, hogy egy ilyen idióta hozzászólás is lesz. A két eset teljesen más.

 19. Örülök, hogy a hangos PC kisebbségnek való megfelelési kényszert el tudták engedni most, ráadásul így utólag. Talán van némi fény az alagút végén. Picit annak a tükre, hogy a világban is kezd már teleszaladni ezzel a dologgal az emberek töke. Hála Isten.

 20. Egyébként azt még hozzátenném,hogy ebben magasan benne van a Marvel kapitány sikere,most már látják hogy hiába vergődnek a neten a PC fanok meg nyomják a baromságaikat,dől a lé és ennyi,minden a pénzről szól a többit leszarják.

 21. “Egyébként azt még hozzátenném,hogy ebben magasan benne van a Marvel kapitány sikere”

  hozzáteszed azt, ami a posztban is benne van?

 22. Ez elég durva hír. Még ha tuti hiba is volt a kirúgás egy ekkora vállalat nem tehetné meg hogy vissza táncol a döntésétől, szerintem ezen a szinten ez megalázkodás és arc vesztés hogy nem állnak ki a döntés mellett. Mégis megtették és ezt nem tudom felfogni hogy miért. Tényleg a pénzen múlott? Hiszen nem ez vinné csődbe őket.

 23. Szerintem pont hogy megijedtek a Captain Marveltől.
  Az hogy van 1-2 rossz epizód az még egy sorozat nézettségénél sem a világvége mert mindenki a kiemelkedő részek miatt és a szeretett karakterek miatt nézi.

  A Captain Marvel szerintem egy kicsit olyan mint az új SW filmek. Az első néhány béna művet elviszi az hogy a rajongók kíváncsiak a világra, karakterekre de ha nem szállítasz új izgalmas történeteket, pár rész alatt kifulladhat a világ.
  Szerintem a kicsit semmilyen Captain Marvel után látták hogy az új “űrös” hősük milyen gyenge, és megijedtek hogy nem tudják helyettesíteni a Guardians-t

 24. Végre. Örülök ,hogy megjött az eszük. Nagyon sajnáltam volna ha nem ő készítheti el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.