Teljes reboot a Suicide Squad 2

A Shazam és Aquaman producere azt állítja, hogy minden eddigi hír ellenére, például a visszatérő karakterek, a legelső pletyka az igaz: reboot az a Suicide Squad.

First of all, we don’t call it Suicide Squad 2 ‘cause it’s a total reboot, so it’s The Suicide Squad and I think people should be extremely excited about it. It’s everything you would hope from a James Gunn script and I think that says a lot and that promises a lot and I know that we will deliver a lot.

32 hozzászólás a “Teljes reboot a Suicide Squad 2” bejegyzéshez

 1. A DC-nél nincsenek más karakterek, akikre filmet lehetne húzni? Reboot 3 év után, ez még a Spider Mannél is gázabb. Ahelyett, hogy valami értelmes Green Lantern filmet fejlesztenének.

 2. Akkor miért 2? Mi értelme ennek? Ilyen fasza karakterekből, mint ami a DC-nek van, ilyen összevisszaság káoszt kihozni…bullshit.

 3. Ügyesek, meg kell hagyni. Közben az elsőben bemutatott Harley Quinn azért létezik tovább, sőt, visszatér ebben a filmben (vagy nem? lehet le vagyok maradva), de a Joker aki neki az élete szerelme az most egy másik karakter lesz, totál új előzményfilmmel, ami még az se biztos, hogy Joker lesz, majd meglátjuk. Közben van két TV-s univerzumuk (Arrow-verse és Titans-verse? így hívják?), Aquaman és Wonder Woman szerencsére nem lett bekábelezve ide, illetve hát Batmanen keresztül igen, de ő, hát megfiatalo…

  És tegnap láttam a hírt, hogy a Flash filmet a főszereplő srác fogja írni. Nem tudom mekkora írói tapasztalata van, de szalagcímként ez sem bizalommal töltött el.

 4. Egyébként a nyilatkozatból úgy néz ki, arra építenek büszkén, hogy “hát de most van egy Marvel-es rendezőnk, ezért biztos jó lesz”.

 5. “…I think people should be extremely excited about it.”

  Még a végén elnézést kell kérnünk tőle, ha nem vagyunk túl izgatottak az előző remekmű után, ahol szintén teljes szabad kezük volt, hogyan prezentálják ezt a valamit, pedig senki sem kérte, senki sem indított petíciót egy suicide squad filmre tudtommal, de ők magabiztosak voltak már akkor is.

 6. lovelybones: nem kettő lesz, most mondja, a címbe csak azért írtam mert egyelőre még így van az emberek fejében a film.

 7. A másik kérdés pedig, hogy miért ragaszkodnak a hasonló címhez, lehetne Task Force X vagy valamelyik képregény történetnek a címe is, amiben benne vannak. Ez így nagyon zavaró, csak gondolom az jobban érdekli őket, hogy aki még rohanna eszeveszetten az SS címre nehogy véletlen más filmre üljön be…

  Alig létezik képregényfilm, ahol nem a hős vagy hősök ismertebb/elterjedtebb nevével próbálják berántani az embereket egyből a moziba. Csak a Dark Knight filmek és a Man of Steel jut eszembe.

 8. kíváncsi vagyok, hogy értik a rebootot, de nem úgy kéne értelmezni, h csak full más emberekből fog állni? Mármint nem Killer Crock lesz benne, hanem King Shark, nem Captain Boomerang hanem valaki más és így tovább, de Amanda Waller, meg Harley marad, meg Deadshot is(Idris Elba-val).

 9. A Warnernél teljesen elment a vezetőség maradék esze is. Jó karakterek, jó sztorik, jó univerzum, de nem képesek összehozni valamirevaló filmeket 1-2 kivételtől eltekintve. Mintha teljesen hozzá nem értő emberek mondanák meg a tutit náluk.

 10. Soft-reboot lesz, nem full, nem tudom, mit szívott a producer. Harley is visszatér, jelen állás szerint Waller is, ez nem teljes reboot. Ezt mondta volna akkor is, ha Smith is marad? Vagy hogy kell ezt a reboot dolgot elképzelni? Eltörlik teljesen, amit az első részben láttunk a karakterekről?

  Más, de ami meg a Flash körül megy ideértve a pénteki hírt, beszarás. Pedig már azt hittem, hogy a sok huzavona után jó úton haladnak. Erre most kiderül, hogy meg van az esély rá, hogy Ezra is lép.

 11. Nekem, aki gyerekkorom óta DC-buzi vagyok, elég nagy szívfájdalom ez a sok kavarás. A Marvel sokkal szarabb helyzetből (a karakterek jogai hol itt, hol ott voltak) indult. Az igaz, hogy az ő figuráikat sokkal könnyebb filmre adaptálni (egyrészt azért, mert a képregények általában lazábbak, másrészt azért, mert nem “istenek” a hősök), de a DC-nél a megfilmesíthetetlennek vélt Aquamanből is egész jó valami lett, a Csodacsajból szintén… Áhh.

  Inkább abból a szarból próbálkoznának építkezni, ami van, a Flash-film például tök jó alkalom lett volna a teljes univerzum részleges resetelésére (Flashpoint). Még csak nem is kellene annyira beleszuszakolni az egész sztorit 2 órába. Hipp és hopp, kozmikus retcon és: fiatal a Batman, kiderül, hogy Lex Luthor az “igazi” Lex Luthornak a fia, három Joker létezik egymás mellett stb.

 12. a 2023-ban érkező rereboot pedig a “The Real Suicide Squad” címet kapta, nyilatkozta a producer, aki hozzátette, hogy amiatt MÁR TÉNYLEG NAGYON izgatottnak kéne lennie mindenkinek

 13. De előbb még majd jön a The Suicide Squad: The Ultimate Director’s Complete Uncut verzió extra 10 másodperc jelenettel, ami megváltoztatja az egész film megítélését.

 14. jól írta Buzifiú,akkora kavarás van a DC-nél hogy az valami hihetetlen,gondolok itt a Joker karakterére aminek jelenleg vagy 3 változata van egyszerre,2 féle Flash és még sorolhatnám.És még sokan az X-men filmek idővonalába is belekavarodnak,akkor meg sem említem azt az ad-hoc fejetlen rendezetlen stílust ami a DC-nél van.Pedig szerintem jobb sorsra lenne érdemes.

 15. Az Honest trailereseknek legalább lesz min poénkodni. Amúgy tényleg lehet jó filmet kihozni ebből, de el kell felejteni az első próbálkozást. Az a tipikus szarni mész, de kijön az aranyered típus volt.

 16. tobb hitet es remenyt sracok ! :D

  Thor 3 – egy kozepesen szar es egy vallalhatatlan fos utan talpra alitotta a trilogiat, a franchise Thor reszet es azota mar olyan dolgok is felmerultek hogy tarsuljon a Galaxis orzoivel, hogy legyen 4. resz stb stb

  es mielott elkezdodne: tudom hogy ket kulobozo rendezorol beszelunk, de szerintem a ket helyzet meglepoen hasonlo

  szoval en drukkolok Gunnak es a SSnek is (plane hogy mekkora poen lenne hogy a Disney fejeseknek tutira baszna a csoret hogy sikerre vitte az SS-t aztan mosolyoghatnak ra mert jovoheten jon rendbe tenni a GoG 3at)

 17. Vicces, mert például az Aquamanben is emlegtik a Justice League-ben legyőzött gonoszt. Aztán elvileg most a Suicide Squad (mondjuk okkal) törölve lett az idővonalból. Csak azt nem tudom, hogy mit kell és mit nem kell figyelembe venni. A Warner kiadhatna egy képet, hogy mi a kánon része és mi nem, az sokat segítene.

 18. BronzIsten: xdd

  kalap szar vagy DC, csak a shazamban van némi bizadalmam. ez is lehet szórakoztató lesz persze, hála Gunn-nak, de nem menti meg A FILMES UNIVERZUMnak csúfolt fosást

 19. Nagyon biznak Gunn-ban, pedig Whedon se tudott egy jó JLA filmet letenni az asztalra.

 20. 25: Whedon erősen túlértékelt rendező, soha az életben nem csinált egy koherens filmet, ami értékelhető tőle az is csak viszonylag jó koppintás.

 21. Whedon nem csak a két gyengébbik avengers film miatt “híres”? szerintem nem túlértékelt, hanem jóformán nem is létező, miért lenne vele szemben bárkinek magas elvárása. nézegettem most imdb-n, nem látok tőle semmi említésre méltót. a justice league minősége sem érhetett senkit olyan nagy meglepetésként

 22. wheedon csak akkor ugrott be, amikor rég égett a ház, az, hogy a WB/DC itt tart, ahhoz nagyon kevés köze van. ha valakit fikázni akartok, akkor ott van snyder, chris terrio, vagy andrea wertheim.

 23. Fikázni Terrio-t meg Snyder-t? Nem ők alázták meg WW-t azzal, hogy Flash a meleire esik meg a film elejét, ami majdnm full komédia lett. Ezek mind Whedon számlájára írhatók.

 24. ja, csak ők hagyták jóvá, terrio meg wertheim, hogy jó lesz ez így, ahogy a korábbi filmeket is.

 25. jó vicc, hogy Whedon a nagy megmentő…maradt volna távol jó messze a JL-től… biztos vagyok benne, hogy snydercut sokkal jobb lett volna ennél. Lehet sokaknak ugyanúgy nem tetszett volna, de ettől a förmedvény Josstice League-től jobb lett volna. Legalább kimaradt volna a full felesleges Cavill CGI arc… mai napig nem értem hogy tudtak arra rábólintani, hogy Jó lesz az srácok, senki nem veszi észre…xD Brunch-os jelenetek meg végképp, az orosz család meg… bruh

 26. Szerintem egyik rendezőt sincs értelme fikázni. Akiket van azok a producerek, döntéshozók a WB-nél. Ha nem akarták volna ennyire görcsösen beérni a Marvelt két film alatt és hagyják Snydernek, hogy megcsinálja az öt filmes tervét biztosan máshogy alakultak volna a dolgok. Lehet, hogy nem lett volna annyira népszerű mint az MCU de az biztos, hogy egy jóval koherensebb sztorit kaptunk volna annál mint ami megvalósult. Aquaman fasza lett, ennyi pozitívumot tudok mondani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.