A nagy Star Wars pletyka: Old Republic?

Mármint az az időszak, nem a játékot dolgozzák fel. A starwarsnews net forrása szerint 95% az, hogy készül valami évszázadokkal a Skyvalkerek története előtt. Sőt, ez foroghat majd ősztől a következő Star Wars projektként. Ez lenne az, amihez a Game of Thrones készítőket felvette a Disney.

…approached about working on the next movie this Autumn. It is not the Rian Johnson trilogy, it is the Game of Thrones guys’ first movie, and it is set during the Old Republic, as Disney wants to open up the Star Wars timeline and appeal to a more ‘Game of Thrones‘ style audience. So the timeline is hundreds of years prior to the Skywalkers, so think almost Star Wars meets Lord of the Rings. Filming starts in the Fall and art departments are in design phases now as the script is being finalized. That is all I know but I am 95% confident that this is accurate.

Röviden: Ősz. Nem Rian. Old Republic ideje, hogy kinyissák az idővonalat a Skywalkerektől. Forgatás ősszel. Design készül, a script majdnem végleges. 95% pontosság.

human
írta
2019. 03. 20. 17:35
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A nagy Star Wars pletyka: Old Republic?” bejegyzéshez

 1. ÚÚÚÚÚ basszus, ezt így talán még jobban várom, mint a Warhammer40K univerzumban készülő filme(ke)t :D
  Öcsém ez még jól is elsülhet :D

 2. Végre! Bár ’73-as születésű vagyok és a Star Wars-on nőttem fel, elég a Skywalker családból! Szurkolok!

 3. kb 25000 évnyi jóság van az Old Republic érában…szóval bármerre mehetnek. :) Azért egy Infinite Empire-t megnéznék..Force Houndok stb…jóság. No..talán végre lesz egy új SW ami Skywalker érán kívül helyezkedik el…hell..its about time!

 4. az old republic már az új kánon szerint is egy több ezer éves időszak, kívéncsi vagyok pontosan mikor fog játszódni.(remélem, hogy a pletykában említett több száz év nminimum 1000, és akkor jöhet Bane)

 5. Adná az erő, hogy így legyen.
  Kiaknázhatatlan hardcore Star Wars világ az Old Republic era.

 6. Az alkotó gárda bizakodásra adhat okot. Sajnos a dízni mételye felemészti majd, ahogy a többit.

 7. Na végre. Épp ideje volt már. Ebben a két pasasban bízok nem is kicsit, csak a nagy kérdés az hogy ha ez elkészül akkor hány embert fog érdekelni a film mert nyilván full új casting és eddig nem nagyon láttunk olyan filmet amibe nem volt benne valamelyik régi szereplő. Mondjuk engem nem érdekel hányan nézik meg mennyit hoz csak legyen jó mert őszintén szólva eddig a Zsiványon kívül talán csak a TFA volt ami meggyőző volt de azt meg elvitte a hátán a nosztalgia ugye. De már az is valami hogy más irányba indulnak el és nem lesz Skájvalker Lajos család.

  Mate815: szerintem 2015-ben érthető volt hogy nem ezzel kezdtek mert akkor az nem vonzott volna be annyi nézőt. Elég sok új nézőre is szükségük volt ez most meg van ideje hogy tökösek legyenek.

 8. Ha nem skywalkerekről szól és nem Rian johnson keze akkor jöhet. De sajna még mindig ott van a ketrin kennedy…

 9. Úristen, végre!! Mióta várok már erre! Old Republic sorozatot!!!!

  Egy epic KoTOR filmnek is örülnék, szigorúan hűnek maradva az eredetihez. Ismét le akarok döbbenni számomra mindenidők legnagyobb mindfuck fordulatán!

 10. Dregnarr1

  +1. En sem hiszem h lattam volna meg annal nagyobb fordulatot barmilyen mediumban valaha, az h jatekoskent veled tortenik meg es nem passziv szemlelokent, mint egy filmben, az teljesen mas szintre emeli az egeszet… Orakig nem tertem utana magamhoz, de meg most is csak belegondolok es kivagyok tole :D :D

 11. Remélem a Force Wars-ot fogják elővenni, amiről volt is említés a játékban. Ez volt az első háború a két oldal között.

 12. Akkor majd lehet olvasni a rajongóktól a következőket :
  – elrontották mint a Trónok harcát
  – PC lett ez is.
  – maradtak volna a sorozatoknál
  – ők is csak ártottak az SWnek. Kókler banda mint Rian.

  Am a Got mellett volt idejük megírni ezt?

 13. Serra: a Force Wars érdekes lenne, a Dawn of the Jedi képregénybek elképesztő a hangulata, de az új kánon teljesen át írja a gyökereket, plusz az annyira távol van időben, hogy még Köztársaság sem volt, szerintem esélytelen.

 14. Ayrons: 14 komment volt előtted és egy sem említette ezeket, konkrétan csak te hoztad fel…

 15. A rabszolgás sorozatuk mellett erre is van még idejük? Vagy az végleg le lett állítva?

 16. Ayrons: Az új irány üdvözlendő, és ha jó film születik, senki nem fogja megszólni, én sem, pedig ha valaki akkor én köpködöm/köpködtem az új szériát.

  Azt mindig elfelejtitek, vagy nem veszitek észre, hogy érdekes módon jó filmeknél soha nincsenek “trollok”.

 17. Darth Bane trilógiát a népnek, azzal lehetne kikacsintani a prequelekre is úgy, hogy 1000 évvel vagyunk előtte, végre nem a “jó Jedi gonosz Sith” vonalon mennénk hanem kapnánk egy komplex karaktert aki történetesen nem a világos oldalon áll (Kylo ilyen szempontból nem volt rossz, de Bane-el a következő lépést is meg lehetne tenni) főszereplőnek. Meglenne az amire szerintem az első film óta vár mindenki, hogy hatalmas csata két fénykardos táborral ,még a klónok támadásában álltunk ehhez a legközelebb, de most mindkét fél fénykarddal tolná. A politikai szál is benne van amihez a GOT után értenek a srácok a sith akadémiával, ölhetnek is rendesen szereplőket ha már ez a fétisük, szerintem nagyon de nagyon működne.

 18. Ha jól emlékszem a névre akkor van valami Raven story is ahol elég erős sötét és világos oldal erőhasználók vannak.

  Mennyire biztos hogy nem Rian csinálja? A rendezői székből is dobták? Mert az lenne a legjobb.

  Ezt a frenchise-t Spilberg kezébe kéne adni ő megcsinálná a tutit.

  Vagy ami soha nem fog megvalósulni, de James Cameront is szívesen látnám a rendezői székben :)

 19. Nem merem beleélni magam.
  Az Old Republic sztorikat sokkal jobban szeretem, mint a magukat a filmeket, ha ebbe is kapnánk ewokmackókat, Jar Jar Binkset vagy Rose Tico-t, akkor félek, hogy végérvényesen elpattanna bennem valami.

 20. Hát, érdekes helyzet ez. Megvették a franchise-t, és gyakorlatilag bármilyen fércművet mutattak be, akkor is megnézte a nép és dőlt a lé.Azért gondolom házon belül is van valamiféle challenge, hogy a lesajnált képregényes business-ből (ti amikor a Disney megvette a Marvel-t), mekkora siker lett úgy, hogy egy ember profi hozzáállása és alázata nemcsak pénzben mérhető sikereket hozott, hanem szakmailag is működött – persze nem a régi keretek között, hanem gyakorlatilag új kategóriát teremtve ezzel a szórakoztatásban.
  A SW viszont szerintem üzletileg (ha nem is bukott, bőségesen nem) a sok-sok negatív kritika miatt átkerült a süllyedő trendbe. Az EP8 és a Solo már sokkal pocsékabb számokat és eredményeket hozott mint a R1 és az EP7.
  Persze ahogy látom a Disney csak a tuti-tuti-tuti mellett teszi le a voksát. Hát, manapság azért a tui-tuti-tuti jó példája a GoT. A két srác elég nagyot ment a 8 évad alatt. Hát, ha végre kijózanodott valaki és összerakja a két faktort (tuti-tuti-tuti nevek + fanservice a régi korok karaktereivel), akkor el lehetne szakadni végre a mostanra szerintem halálra gyalázott Skywalker karakterektől, meg a teljesen átláthatatlan kánontól. Reboot. Re-engineering.

 21. @Abu:

  “Mennyire biztos hogy nem Rian csinálja? A rendezői székből is dobták? Mert az lenne a legjobb.”

  —>

  “It is not the Rian Johnson trilogy, it is the Game of Thrones guys’ first movie, …”

  Nem a Rian féle trilógia HELYETT van ez, hanem AMELLETT.

 22. 24

  Remélem Rian féle az azért nem jön még, mert parkolóra tették, és végül dobják is a picsába.

  Ezt viszont rohadtul várom! Pedig az ég világon nincs semmi bajom a mostani erával. A klón háború időszakát imádtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.