Noah Centineo lehet He-Man

Ugye a Sony dolgozik egy Masters of the Universe filmen, amihez a The Wrap szerint megkörnyékezték Noah Centineo-t (The Boys I’ve Loved Before, Sierra Burgess Is a Loser), hogy alakítsa He-Mant számukra. A rendezők amúgy Aaron és Adam Nee.

15 hozzászólás a “Noah Centineo lehet He-Man” bejegyzéshez

 1. Édes jó istenem, apám zsákszámra hozta a He-Man babákat németből nekem a rendszerváltás előtt, imádtam a Dolph Lundgrenes filmet, Conti zenéje meg persze örök klasszikus :) Amíg nem látszik, hogy elcseszik, reménykedek :) Mondjuk ez a bohóc ránézésre igen donga…

 2. Pfff….mint valami rossz vicc. De most komolyan, tényleg egy ilyen nyikhaj, latinofejű játszaná a szőke kigyúrt herceget? Ennyi erővel Momoa is eljátszhatná, legalább neki megvan a kellő fizikum. De Lundgren bácsi így hatvanakárhány évesen is jobban mutatna ismét a szerepben.

 3. Fingom nics ki ez de nem egy Lundgren…:D

  Ez csak akkor lehet jó ha nem komolykodják el és felvállalják, hogy az egész egy cheesefest és abszolút elszállt, 80s saturday morning cartoon mayhemre veszik a figurát.

 4. Nem értek hozzá, de úgy rémlik,hogy He-Man olyan 100-110 kg körüli 190 magas tömény izom Ebből a csávóból kettő sem nyomna annyit…

 5. A Lundgrenes verziót nem láttam, de a rajzfilm sorozatot szerettem kölyök koromban és mintha úgy rémlene, hogy egy kamasz herceg alakult át He-Manné, kb. mint Shazam. Nem lehet, hogy ez a srác a herceg verziót és nem az izompacsirtát fogja játszani?

 6. Hiába ez a buzigyerek, ha Skeletort eltalálják, már az elviszi a hátán a filmet. Én reménykedek, jó lesz ez.

 7. Kislányként szerelmes voltam He-Man-be. Na ebbe nem leszek. (Mondjuk nem is vagyok már kislány…) Furcsa egy casting ez.

 8. Kizárt, hogy ez a latin csontkollekció játssza a szőke, izmos He-Mant. Inkább Orkóként tudnám elképzelni.

 9. Gunslinger

  Hercegként és He-Man formájában is ugyanúgy néz ki a karakter, csak a ruházatuk más.

 10. Imádom Noah Centineot, aranyos és jóképű srác, de nem valo ebbe a szerepbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.