Unicorn Store-előzetes: Brie Larson rendez is

A nagy Captain Marvelezés közben csinált még egy filmet Samuel L. Jacksonnal. Amúgy Larson nem csak főszerepel, de mint látjátok, a rendezői székbe is bepattant, hogy Samantha McIntyre forgatókönyvéből hegesszen valamit a Netflixnek. Vagyis a Netflix lehet csak felvásárolta a filmet, de nem is ez a lényeg, hanem a története.

Ez egy felnövés történet. Egy az életében sikertelen nő hazaköltözik a szüleihez, mindenkinek csalódást okoz, miközben meghívják az Unikornis boltba. Ez utóbbi próbára teszi a felnövésről alkotott nézeteit. A poszter alatt ott a trailer.

9 hozzászólás a “Unicorn Store-előzetes: Brie Larson rendez is” bejegyzéshez

  1. SZSZFilm: bemutatták egy filmfesztiválon, az azért nem ugyanaz, mint amit a “már bemutatták” szokott jelenteni.

  2. human: Oké. De attól nem lesz sikeresebb egy film, hogy két évvel később mutatják be a közönségnek. Szerintem csak a Marvel Kapitány nagy hypeja miatt mutatják be most.

  3. SZSZFilm:
    Szerintem is a Marvel Kapitány miatt hozták pont most az előzetest. Előzetes alapján SLJ is max 10 percet ha szerepel. Simán kimarad kategória.

  4. Misi85: Annyira nem néz ki rossznak a film.

    LordZozzy: Pedig előzetesben sokat mosolyog. Néhány jelenetnél már egy kicsit ijesztő is volt a csaj, mert annyira mosolyog.

  5. SZSZFilm: mikor megvették már lehet megvolt a casting, így logikus, hogy azt látták, hoyg most lesz jobban marketingelhető, és inkább ültek rajta kicsit. Nem mindig csak negatív feltételezni való van (amúgy a trailer alapján nekem sem tetszik, szóval nem akarom annyira védeni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.