9 hozzászólás a “Pókember messze az otthonától” bejegyzéshez

  1. Egy valamit nem értek. Titkolozunk, hogy mi lesz az Engame-ben,hivatalos info hogy a trailerek fake anyagokat tartalmaznak… De konkrétan elismert tény,hogy a spidey 2. Az az Endgame utan jatszodik időben…. Whaat?

  2. irgalmatlanul jok a poszterek. bar mar az elso reszhez is zsenialisakat csinaltak, de ez most nalam siman felulmulja azokat.

    londonikent regi vagyam Pokit londonban nezni ugrandozni es bar a London eye plakat tuti smafu es nem less ilyen a filmben, azert meg igy is jo latni :)

  3. Nem volt rossz az előző része,de valahogy nekem tulságosan is könnyedre sikerült,teljesen a humor irányába mentek,másra meg nem jutott idő. Remélem egy kicsit komolyabb lesz ez a rész,bár sok esélyt nem látok rá.Számomra a tavalyi játékadaptációnak sikerült elérnie a képregényes nosztalgiát,ügyesen vegyítették a humort és a drámát.

  4. CCNZ: ha nem jönne ez a film, komolyan azt hinnéd, hogy póki és a többiek tényleg, végleg meghaltak? :D ilyen szempontból teljesen ugyanaz a szitu, mint a JL-nél, hogy mindenki tudta, hogy Superman visszatér. Persze itt elporladtak, ezért érdekesebb, h hogyan hozzák vissza őket, de attól még kb ugyanaz a szitu.

  5. Azoknak akik még mindig azon nyavajognak, hogy visszatérnek karakterek, tényleg nem valóak a képregényfilmek. Nem Inception-ról van szó, nem agyalni kell rajtuk állandóan, csak élvezni.

  6. Ezek a tini-pókember viccfilmek a Marvel leggyengébb darabjai, pedig a legjobbak is lehetnének. A karakter nagyon mély tud lenni, erre a filmvásznon csak egy poénkodós hülyegyerek, mindenféle érzelmi szál nélkül. Az megvan, hogy árva és a nagybátyját meggyilkolják? Vagy már ezt is megváltoztatták? Mert erről a Maynéniről például nem egy felelősségteljes özvegyasszony képe süt le. Kalap szar az egész, egy paródia, semmi több. Az eddigi legroszabb pókember, már ami a filmeket illeti.

  7. AZ URATOK: megértelek, de azt is nézzük, hogy a gyászolást Ben bácsi miatt már láttuk 2x, és Pókember sokszor nem a komolyságáról híres. Már láttunk egy trilógiát egy komoly pókiról, most kapunk egy lazábbat. Talán később fog komolyodni az egész (pl ha Stark is meghal).

  8. AZ URATOK: LEHETSÉGES SPOILER! Szerintem azért hagyták ki a Ben bácsis halál szálát, mert Tony halála fogja azt helyettesíteni. Elvégre ő volt az apafigurája Peternek. Szerintem az Endgame végén(?) ő fogja mondani Peternek, hogy a Nagy erő, nagy felelősséggel jár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.