182 perc?

Elvileg ilyen hosszú lesz az Avengers: Endgame a moziban. Viszont bárhol keresek rá, minden az AMC (moziüzemeltető is) azóta már törölt forrására vezet, ahol nem szerepel a játékidő a poszt írásakor. Szóval majd kiderül, csak gondoltam árnyalom a hírt, amit szerintem mindenki lehoz. Ennyi. Simán lehet, hogy tényleges szivárgás volt.

A személyes véleményem az, hogy ez túl sok. Kibírom pisilés nélkül, nem azért, csak nagyon kevés film érdemel tényleg ennyi időt.

human
írta
2019. 03. 26. 03:51
megjelenés
49
hozzászolás


49 hozzászólás a “182 perc?” bejegyzéshez

 1. 3 óra nem egy vészes táv, ha cserébe nem összecsapva kapjuk meg a lezárást. Simán vállalható max kevesebbet kell inni.

 2. 3 óra egyhuzamban sok nekem. Ülve is. De ez az én bajom. Fel kell állni egy kicsit nyújtózni. Felvonásban kéne. ;)

 3. Tényleg kevés film érdemel 3 órát, ez azonban simán ezek közé tartozik. Szóval jöhet.

 4. Amennyi film felvezette ezt a sztorit, szerintem simán megérdemeli a 3 órát. Kapjon egy méltó befejezést.

 5. Egyetértek. Kevés film érdemel sokszor 120 percet is, azonban az Endgame bőven érdemel látatlanban is 180 percet.
  Részemről jöhet, kis kóla is elég nekem

 6. Vágják meg két filmmé, mert végre van mit elmesélniük. Mintha arról lett volna szó, hogy több órányi leforgatott nyersanyaguk van. A rajongók simán megnéznék és fizetnének érte kétszer. S akkor milyen lesz a bővített kiadás majd bluerayen? 4-5 óra? ;)

 7. Vágják meg hárommá, aztán töltsék meg réten meg erdőben bóklászással quantum-sárkánytojás meg gyűrűk keresésével közben…
  Eleve ketté van vágva : Infinity War:Part 1-2, csak át lett nevezve. Aki nem tud potom 3 órát (nem fél napot) nyugodtan ülni azt nem is igen érdekli komolyan a film, majd megnézi otthon 8 szünettel kamerás verzióban…

 8. Emlékszem régen volt hosszabb filmeknél félidő. A Karib 3nál volt egy 10 perces szünet. Kövezzetek meg, de én annyira nem bánnám, ha lenne ilyen hosszú filmeknél.

 9. Szerintem az Infinity War is elég hosszú volt, sok mindent meg kellett mutatni de elég jól megoldották a váltogatást a kis csoportok és helyszínek között. Szerintem ezzel itt sem lesz gond feltéve ha olyan helyszínek és események lesznek amik megéri a screentimeot.

 10. Nagyon kevés film érdemel ennyi játékidőt, ez igaz. Viszont amíg nem láttuk a filmet, addig nem tudjuk eldönteni, hogy elnyújtották avagy nem.

 11. uhh én ennek nagyon örülnék, sőt ha lesz maraton előadás én arra akarok majd beülni :)

 12. Valamelyik nap belegondoltam egyáltalán merre felé mehet a sztori? Én nem olvastam képregényeket, de ha jobban belegondoltok: Thanos már lesz*rja őket ő elvégezte a dolgát. Mi a célja a bosszúállóknak? Bosszút állni??? Vagy csak az idő kő kell nekik? Mert ha igen akkor nagyon sírnék….

 13. Nem tudom az imdb-t mennyire tekinthetjük hiteles forrásnak, gondolom semennyire de ott is 3 óra van megjelölve.

 14. Pontosabban 183 perc lesz. Szerintem tuti, hogy nem csak Thanos és csettintés lesz a főprobléma a filmben.

 15. Megérdemli a 3 órát! Itthon meg majd megtartom a maratont, Infinity war + Endgame egymás után!

 16. Simán megéri a három órát, akár négyes is végig ülök ezért a filmért. A Gyűrűk ura is megérte (bár én azóta ha a tévében nézem, mindig áttekerem a második-harmadik filmben a frodós részeket. :D )

 17. Sok a 3 óra? Akkor nem kell elmenni megnézni ez ilyen egyszrű! Ez pont az a film amit akkor is végig űlnék ha 4-5órás lenne.

 18. Nekem nagyon sok ebből a 3 óra, utolsó pár MCU filmet nem tudtam végig nézni. De azért ezt megprobálom a part 1 egyszer nézhető volt. A rajongónak tökéletes persze a 3 óra és amondó vagyok, hogy kapják meg ami jár, mert ők hordták össze a pénzhalmot, én meg max kijövök majd a filmről.

 19. Emlékszem, gyerekként néztük a Volt egyszer egy vadnyugat-ot. Valahol a film közepe táján, két filmtekercs cseréje közben, bemondta a gépész, hogy most tartunk 10 perc szünetet, mindenki menjen el nyugodtan pisilni, akinek kell. Basszus, pedig büfé nem is volt a moziban! :-)

 20. ha 10 perccel hosszabb lenne az infinity war-nál, az még beleférne, mondjuk ehhez kellenek olyan jelenetek is, amik lekötik az embert. de a 182 perc egyelőre soknak tűnik. ha valós

 21. Sok a karakter, úgyhogy kell a 3 óra.
  Mesélni való biztos van, az meg majd kiderül, hogy jól használják e ki a 3 órát. Infinity Warnál se bántam volna, ha hosszabb, mert akkor sokan nem csak a pár perces jelenetüket kapták volna meg, hanem szervesebb részei lettek volna a sztorinak.

 22. Az infinity war-nál is elfért volna az a +30 perc, amiért Thanos elvitte a játékidő jelentős részét a többiek rovására.Itt most úgy néz ki megkapjuk – hipp-hipp hurrá!!

 23. Majd ősszel, a vasárnapi ebéd után, pont jó lesz 3 órás szunyókáláshoz letölteni.

 24. SZSZFilm: Az Infinity Warban rengetegen voltak, itt csak “sokan”. De van elég karakter ahhoz, hogyha el szeretnék mélyíteni a történetüket a személyes motivációjukat akkor ki lehetne tölteni bőven a játékidőt. Csak ehhez mondjuk az is kell, hogy a poénkodásból visszavegyenek.
  SPOILER
  Lehet nem spoiler, de ha az időkavarás lesz, akkor meg igazából csak a kreativitáson múlik, hogy a 3 óra milyen gyorsan telik.
  SPOILER VÉGE

  Persze ez szubjektív. Aki nem tud 3 órát ülni egy jó filmen sem, annak ez nem segít.

  De én is csak annak függvényében örülök a játékidőnek, ha az ki is lesz használva, de ez csak a premier után derül ki. Russo tesókban bízom.

 25. Tibi: pedig az az állandó gyanúsítás, h leírok valamit és akkor azt szajkózzák a kommentek is agyatlanul :D

 26. Jó lesz az a 3 óra, kell is. Gondolom hosszú felvezetés lesz az elején, be kell mutatni a világot. Csapat összehozás, akcióba lépés, csihipuhi. Aztán a “győzelem”, hősök elvesztése, temetés, sírás. Hosszabb lezárás, következő fázis felvezetése.

 27. Nálam az IW sem tűnt olyan hosszúnak, mint amilyen volt. Nagyon jól volt megoldva a részekre osztás, folyamatosan lekötött. Nagy szeretettel várom a három órát, ha ki tudják tölteni értelmesen az idejüket, ahogy előzőleg tették.

 28. várom nagyon a filmet, jó a 3 órás runtime,
  de kár hogy tudjuk előre előre mi lesz és hogy győzik le Thanost, jah és szegény marvel-re kíváncsi leszek , hogy mit fog kezdeni avengers nélkül. Mennyire megy majd a szekér?! kb olyan lesz ez mint pár éve volt az animációs filmek, havonta 5-6 jött ki, most meg minőségi film kb évente 4-5 max!, most én ezt látom a szuperhősfilmeknél, – lehet rosszul, ez csak saját tapasztalat.

 29. Az a baj, hogy egy imax esetében 400 fővel a 10perc semmire nem elég, kimenni mosdósor, vissza… többet pedig nem fognak tartani, ha csak 15perccel számoltok, akkor emiatt napi 1 vetítés simán kiesik, azaz kevesebb bevétel, tehát a mozinak nem jó. Így én úgy gondolom, hogy egybe megy le, a 20perc reklám az elején viszont szűkebbre lesz véve, csak rövid hirdetések és max2 trailer, inkább a 10perchez közel, mint a 20hoz, ezt szokták alkalmazni hosszabb filmeknél. Vidéki vagy kisebb moziknál lehet bejátszák a szünetet. Persze hamarosan minden kiderül :)

 30. Rapi: a 3 órás film is nevetséges a bevétel szempontjából, gondolom a forgalmazók örülnek h a tényleg ilyen hosszú, hiszen 2 vetítés ebből más filmből háromnak felel meg :D

 31. Szerintem simán jöhet három órás játékidővel ez a film :D ha a Schindler’s List 195 perce nem sok, akkor ez is kibírható. Ha az a film megérdemel több, mint három órát, akkor ez a 10 éves ciklust lezáró film is simán megérdemel 182 percet :)

 32. Túl sok és nem érdemli meg? Haha.
  Mozi elött pisilés. Film kozepénél kb saccper megtippeled éppen hol tart és max 2 korty ivás. Majd a végefelénél többet inni. De itt biztos nem fogok inni az tuti. Max popcorn de rengeteg filmnél ültem be úgy hogy nem ettem nem ittam semmit.
  IW-ét is simán néztem volna még tovább és rohadjak meg de mivel pörgős volt és volt flowja a filmnek így nekem.még hamarabb is telt el érzetre. Ha itt is így lesz (és miért ne lnne?) Akkor ez is szépen fog telni közben jól szórakozol.

 33. Srácok, a farkasokkal táncoló volt 180 perc, de még azt is hosszú volt végigülni, nehogy már egy szimpla képregényfilmet három óráig kelljen bambulni. Az aranyerem is nemet mond, nem csak az ízlésem :)

 34. A film elott majd arulnak majd tena felnott pelenkat azoknak akik nem kepesek vegigulni 3 órát.

 35. Nem tudom mit kell a pisivel problémázni. Veszel 1 literes ücsit, iszod a saját tempóban, aztán ha rádjön, akkor gyorsan megiszod a maradékot és lehet is feltölteni az üres poharat… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.