Shazam a tévében

Újabb tv-spot jött az elég jó kritikákat kapó DC filmhez. Gondolom erre is van összeesküvés elmélet, hogy a DC-t eddig lefizetett, meg mittomén még miért utáló kritikusok ezúttal pozitívak. Tudom elképzelhetetlen, hogy általában a jó filmekről jókat írnak, a rosszakról meg… rosszat. Captain Marvel 73% Rottenen, Shazam egyelőre 93%, mik vannak. Biztos elfogyott a Disney végtelen pénze.

human
írta
2019. 03. 26. 03:49
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Shazam a tévében” bejegyzéshez

  1. Vagy vaaaagy:
    1, ez egy alapvetően viccesebb film, ami lássuk be, hogy valamiért eléggé követelmény lett mostanában
    2, durvára semmilyen emlékük nincs a korábbi Shazam filmről vagy akármi így elég nehéz is lenne nekik rázni az öklüket, hogy not muh Shazam, vissza a nosztalgikus Shazamot, miért nem mosolyog úgy mint gyerekkoromban, ez a karakter nem öl ez szabály stb stb
    Nem tűnik fel, hogy a legjobban fogadott filmek karakterei nem élnek úgy a köztudatban és nosztalgia csomagban mint Superman és Batman?
    A lefizetés mindig max vicc volt, de egyesek nagyon leragadtak a témán, viszont ne mondjuk már hogy nem ismerik az elfogultságot. Mikor írták volna a Wonder Woman után olyan cikket hogy nem kell minden női főszereplős filmnek jónak lenni? Captain Marvel isn’t that good but that’s ok

  2. ” Mikor írták volna a Wonder Woman után olyan cikket hogy nem kell minden női főszereplős filmnek jónak lenni? Captain Marvel isn’t that good but that’s ok”

    tuti írtak volna (sőt, szerintem írtak is a befejezés miatt) a WW-nek is, hiszen az is női szuperhős

  3. Hát ebben nem értünk egyet, és kíváncsi vagyok hol volt tőlük ez a fajta dolog az Alita, a Tomb Raider vagy a Red Sparrow után pl. Ahogy pl a WWről ugyanazok cikkezték premier előtt hogy miért nincs hónalj szőre, miért szexista az amazonok kosztümje, miért pisil a poszteren, akik most trolloknak meg nőgyülölőnek nevezik akinek nem tetszik a Capt Marvel

  4. Szerintem meg ne kelljen màr minden kommentszekciot ebbe az irànyba elvinni, “stay on target”. A capt. Marvel csak szuperhösös összehasonlitàs akart lenni gondolom, mivel most a két Marvel Kapitàny kvàzi egymàs ellen megy a mozikban.

    Nem hiszem egyébként, hogy követelmény lenne, hogy vigjàtékot faragjanak egy szuperhösfilmböl, – làsd pl. Winter Soldier, ami nekem mai napig az egyik kedvenc Marvel filmem, de az Infinity War se volt egy poénfeszt a Guardianson kivül – de valahogy egy szar vigjàték még mindig könnyebben fogyaszthato, mint egy elrontott dràma.

    Probàltàk a keményen darkos vonalat, nem jött be, most ennek is eljött az ideje, és bizok Levi-ben, hogy le tudja hozni ezt a geeky figuràt is rendesen. Velszeg azéRt ez a pontszàm még nem relevàns, majd fog ez esni, mint minden film, de én szurkolok, hogy jo legyen, mert nekem eddig a legnagyobb dicséret ami DC filmre eszembe jutott, az az “egyszer megnézhetö” volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.