15 hozzászólás a “Kiszivárgott az Episode IX posztere?” bejegyzéshez

  1. Hát azért ha ez fan made akkor igen jó munka. Nyilván vannak rajta érdekes dolgok de én azt olvastam hogy ez ilyen dobozról lett lemásolva szóval nem a film hivatalos plakátja.

    Én azt mondom ennek a plakátnak minimum a fele valóságon alapszik. Ahogy fentebb is írták lehet csak concept vagy félkész munka.

  2. Szerintem ezt a f@sadék Az utolsó Jedik után kevesen várják (én sem, menjen a Disney a sunyiba), de rendben, jön ez is, bumm. :)

  3. Szerintem ez nem poszter, hanem ilyen promóciós anyag, amit popcornos vödrökre, meg szatyrokra nyomtatnak. Már ha nem fake.

  4. Nem a poszter! A Finn melletti lény benne volt a Force Awakens artbookban, ha jól melékszem Maz kastélyának jelenetében látható a háttérben. Amúgy meg gyanúsan csak a “szivárgott” dolgok vannak rajta, amik lehetnek a játékok dobozán is. Elég profi munka, azt meg kell hagyni, de manapság ezt bárki meg tudja csinálni!

  5. Na most előveszem a Star Wars tudásom :D…az alul a cylon szemnek kinéző vörös formában a fehérpáncélos ürgék, akikről az a meme hogy sose találnak el semmit, azok így ebben a formában azt a fajta birodalmi(?) hajót próbálják kitenni szemből, ami olyan gyors és félelmetes? Vagy ez csak így jól néz ki alak
    Amúgy azok a kézzel festett plakátok voltak vitathatatlanul szépek mindig, de mintha meghalt volna a művész úgy emlékszem, azóta nem csinálnak olyat hozzájuk?

    Amúgy meg Miss Daisy miatt otthon megnézem, meg mert már ezt az előző kettőt is megnéztem hogy lássam min megy a vita, de hát úgyse értem azt meg mert nekem nem fontos

  6. Mekare: a festett plakatok sztem jonni fognak iden is. Hal’ istennek Dan Mumford nem halt meg :) Es ugye a Last Jedi-hoz is keszitett plakatokat anno. :)

  7. Csiki:Köszi, rákerestem Dan Mumfordra így, nekem azok a poszterek újak, mert nem rá gondoltam, hanem már azóta megvan a neve Drew Struzan, de még ő is él, szóval nem tudom honnan szedtem ezt a halott dolgot, bár 72 éves szóval…lehet visszavonult az egyenlő vele számunkra…nekem az ő poszterei jobban tetszenek, de akit te mondtál is szépeket csinál

  8. Mekare: Jaaaj, en amikor a festett plakatokat emlitetted rogton a Mumford-osakra gondoltam :D Viszont igy kikeresve, Struzan-tol is megneznek egy plakatot a ez ep IX-hez :) Bar nem tudom mennyire aktiv meg…

  9. Részemről bannoltam a Disney-féle Star Warst.
    Az fizessen ezért a szarért akinek két anyja van.
    Mindig megmarad a IV-V-VI.

  10. Szerintem nem hivatalos. Nincs rajta Billy Dee Williams (idős Lando). Bármilyen nyúlfarknyi szerepet szánnak is neki, a plakátra akkor is rátennék.

  11. Struzan mar evekkel ezelott elegge megcsomorlott Hollywoodtol es visszavonult. Erdemes elolvasni a visszaemlekezeseit az art bookjaban, agyrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.