20 hozzászólás a “Maisie Williams megfogalmazta a lényeget a New Mutans kapcsán” bejegyzéshez

 1. ahogy a GoT véget ér ezek lányok szépen lassan a feledésbe merülnek majd. egyikük sem vmi csúcs tehetség, és ezért nem sikerült meglovagolni a villám hírnevet

  csatlakoznak majd az emma watsonokhoz és ruper grintekhez, és irány a b-filmek és/v a kis költségvetésű sorozatok világa

 2. Érthetetlen, miért nem adják el a Netflixnek. A Cloverfield Paradox is állati sok embert érdekelt, de ésszerű dolog volt nem mozikba küldeni (ezzel a minőségére célzok), úgyhogy nyugodtan meg lehetne ezt játszani a New Mutants-el is, a Disney-t gondolom 100%-ig hidegen hagyja, hogy mi lesz ezzel a filmmel, így legalább nem volna full pénzkidobás, hogy ezt is megírták + leforgatták.

 3. @ganf: Még jó hogy Emma Watson nem tűnt el sehová, szerintem nézd meg a box office-át. Csak a Szépség és a Szörnyeteg többet hozott min 1.2 MILLIÁRD. :D Meg úgy általában a filmográfiáját se árt megnézni mert van ott bőven jó film csak ő nem az a fajta aki szarja magából a filmeket mint pl Nick Cage. Nem attól lesz valaki jó színész mert Marvelben szerepel. Egyébként az sem a színészek hibája hogy a New Mutant nem jött ki. Bírom az ilyen hozzáértő kommenteket. Azért mert TE nem hallasz valakiről nem azt jelenti hogy el is tűnt. Ilyeneket csak azok jelentenek ki akik csak blockbustereket néznek mert az a hype. :D

  Kérdésre válaszolva engem igen is érdekelne a film de elég valószínű hogy nem lesz belőle semmi. Amúgy nem értem miért hiszik az emberek hogy ha véget ér a GOT akkor a színészek senkit se fognak érdekelni. A GOT már önmagában egy elég nagy referencia anyag a maga nem is tudom hány komoly díjával.

 4. Mindegy milyen filmjei vannak, masszívan a köztudatban maradt, népszerű színésznő.

 5. anthony711:Azért Watson karrierje még nem ért véget. Következő filmjében Meryl Streep-el, Saoierse Ronan-el és Laura Dern-el fog együtt játszani.Belőle még bármi lehet.

 6. Emma Watson baromira nem a filmes karrierjen dolgozik amiota a Harry Potter vegwt ert, de meg igy is mindenki tudja ki o

  Rupert Grint meg baromi jol alakitja a karrierjet, o a kezdetektol nyiltan vallalta hogy a sztar eletmod nem az o vilaga, jelenleg meh latszolag elvezi amot csinal

  A new mutants meg annyira erdekes amennyire emlitve van az en kommentemben (vagy akar a full komment szekcioban :D)

 7. Én Emma Watson-nál azt érzem, hogy ő a színészetre csak az egyik önkifejezési módjaként tekint, de amúgy nem ennek rendel alá mindent, vannak neki egyéb projektjei meg élete is – a köztudatban maradást nem főképpen a filmjeivel érte el, szvsz. (feminizmussal kapcs. tevékenységeivel már annál inkább közszájon forgott szerintem).

  Edit: na, közben már más is írt hasonlót, mindegy, már nem törlöm ki.

  A GoT-os lányoknál nem tudom eldönteni: most fogom megnézni Maisie Williams egyik filmjét, amit régebben kinéztem magamnak (Then came you), kb. az első GoT-on kívüli szerepe lesz, amit látok.
  Sophie Turner-nek meg az időutazós kis komédiája van bekészítve, de őt már láthattam az X-men-ben: majd ha látok olyat is, hogy nem egy ilyen vérkomoly szerepben van, akkor okosabb leszek, eddig kicsit egysíkűnak tűnik a játéka, de pár évig szerintem még foglalkoztatni fogják attól, és nem csak C kat. filmekben.

 8. zsocso: szerintem Watson nem tehetséges színésznő. Egyik Potter-utáni filmben sem volt számomra meggyőző, még néha ott is kilógott a lóláb. Tipikus olyan karakter aki “örök ígéret”, és mindig ebben a státuszban marad.

  De ez nem elég, ehhez be is kell futni… ugyanezt gondolom a GOT-lányokról is. Sehol nem láttam őket emlékezetest alakítani, és meglehetősen küszködnek a rájuk bízott szerepekkel.

 9. Színészi képességüket nem értékelem, mert nem értek hozzá.
  Maisie Williams a TED előadásán beszélt a karrierjéről (btw Emmy-díjra is jelölték) Nem jelenteném ki, hogy “feledésbe merülnek majd.”, mert nem feltétlen a színészet az amibe ki akarják fejezni magukat.

  Mindkettőről szerintem a GoT-s évek alatt lejött, hogy intelligensek és nem feltétlen azért nem “lovagolják a villám hírnevet”, mert az a vágyuk.

  Plusz sok olyan nevű színész van a mainstraim világban akik nem feltétlen a színészkedés miatt robbantak kasszát.

 10. anthony711: Láttad Emmától a Colonia c. filmet? Nálam az volt az a film amiben megmutatta hogy milyen jó színésznő. Nyilván nem egy színész óriás de elég fiatal még és ahogy fentebb is írták mások nála nem a színészet a legfontosabb.

  Maisie-t asszem 2 filmben láttam eddig de a Cyberbully-ban egyértelműen remekül alakított. Plusz ugye a Doctor Who-ban is imádtam. Nálam egyértelműen ő a jobb ha Sophie-val kell összemérni. De utóbbi meg ugye nem is csinált még komolyabb filmet.

 11. megcáfolom az első felvetést, én anno tökre vártam. Nagy kár érte, pedig akár remek film is lehetett volna…

 12. DarkEagle: igen, láttam, de ott sem tetszett. Nincs technikája, fejletlen színészileg szerintem. Érdekes, hogy pont vele meg Maisie-vel kapcsolatban gondolom, hogy míg gyerekek voltak, és kevésbé próbáltak “tudatosan” játszani, sokkal jobbak voltak. Progresszíven lettek gyengébbek, mert azért rossznak egyiket sem mondanám.

  De pl a Maisie-nek a bentlakásos sulis filmjében, vagy Watson a Perksben vagy a Noéban nekem nagyon kizökkentő a játékuk, és folyamatosan átüt a személyiségük.

 13. Netflix vagy sem, engem érdekel ez a film az elejétől fogva, sokkal inkább, mint a totál gagyinak tűnő Főnix a semmilyen arcú Turner-rel. Remélem valahogyan eljut a publikum elé :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.