Sandra Bullock a Mátrixban

Ez a nap semmi híre, de tényleg. Ugye a producerek pár nagyobb nevet akartak az elején, akik nemet mondtak. Ránézésre például Will Smith komolyabb tervük lehetett. Viszont ezután mindenkit megkérdeztek, aki hajlandó volt leülni velük. Ilyen a castingolás? Mármint az, hogy Sandra Bullockot is akarhatták, és miatta átírták volna Neo karakterét, az nem is meglepő már. De még vagy 20 ilyen ember lehet szerintem, akikkel futólag foglalkoztak.

Nézzük mit mond a producer:

We went out to so many people I don’t remember. We were getting desperate. We went to Sandy Bullock and said ‘We’ll change Neo to a girl.’ [Producer] Joel Silver and I worked with Sandy on ‘Demolition Man’ and she was and continues to be a very good friend of mine. It was pretty simple. We sent her the script to see if she was interested in it. And if she was interested in it we would try to make the change. It just wasn’t something for her at the time. So really it didn’t go anywhere.

Kétségbeesésükben körbejártak. Ez egy fél mondat. Egy semmi. Értem, hogy 20 éves a Mátrix, de hol van ez Will Smith sztorijához képest. Mármint ha tényleg tetszett volna neki a script és tárgyal velük a változásról Bullock, akkor oké, de így?

human
írta
2019. 03. 27. 17:24
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Sandra Bullock a Mátrixban” bejegyzéshez

  1. Osztom az előttem szólok véleményét.

    Vajon mikor jön az elkerülhetetlen reboot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.