17 hozzászólás a “Az Alien rövidfilmek most véresen” bejegyzéshez

 1. Ezek már most jobbnak tűnnek,mint a prometheus vonal.Legalábbis nagyon az első alien a hangulat. És ez jó dolog.

 2. Ha már a Noah Hawley féle FX tervezett minisorozatot elkaszálták legalább ezek jöjjenek

 3. Ha bármelyik is sikeres lesz, van esély, hogy normális classic alien film készüljön? Végül is a Deadpool is egy pár perces demo autós jelenetnek köszönheti a létezését.

 4. Lehet pont ezért hírdették meg ezt a pályázatot. A prometheus,és a covenant megosztottsága után a stúdió valszeg nem tudja mit kezdjen a franchise-al. Szerinten esélyes a dolog,csak már a disney kezében a döntés.

 5. Bár úgy hallottam hogy Ridley Scott dolgozik a covenant folytatásán. A disney belement az előzményrészek harmadik fejezetének forgatásába.

 6. az azért eléggé nulla infó az “úgy hallottam” mögött. mármint egy ködös utalás volt rá, h dolgozik rajta, nem a berendelés vagy ilyesmi.

 7. “Ha már a Noah Hawley féle FX tervezett minisorozatot elkaszálták legalább ezek jöjjenek”

  ez a másik amit felfújtak, kb. mindenki aki a foxnak gyártott sorozatot (pl a Legiont:) pitchelhetett Alien cuccot. Mennyi névről nem tudunk. Ez olyan, mint a Bullockos cucc. Ha elnyomnak egy pitchet és az nem érdekli a stúdiót az nem “elkaszálták”, hiszen be sem rendelték. Ahogy még 333 hasonló Alien cuccot sem rendeltek be.

 8. Fincher, Villeneuve,Robert Eggers,Antal Nimród,és még egy csomó feltörekvő rendező csinálhatna alien filmet. Fincher megint megpróbálhatná.

 9. Neill Blomkamp féle Alien 3-at akarok, justice for Hicks and Newt! Amúgy jöhet bármi csak Ridley-nek ne legyen hozzá köze!

 10. A Prometheus vonal jó volt, ha nem kifejezetten Alien filmként gondolsz rá, hanem csak egy az univerzumában játszódó előzményfilmre, ami mást boncolgat. Kár, hogy a Covenant átment Alien filmbe és abból sem a jobbik fajtába…

  Kellene egy régi vonalon futó, parásabb film, ami méltó lehet folytatásnak.

 11. Nem volt igazán jó vonal,mert a space jockeyt szerintem senki nem egy emberi forma idegen lénynek képzelte el,hanem valami ősi megfoghatatlan nem evilági lovecrafti istenségnek. Ehelyett mit kaptunk? Összetörték a filmtörténet legnagyobb rejtélyét.

 12. Ha esetleg kiderülne,hogy az enginer nem azonos faj a space jockey-val,akkor még meglehetne bocsátani a prometheust. Különben nem nagyon.

 13. Hát ha egy olyasmi csodát csinálna mint az inerstellar kicsit darkosabban,asszem sokan összehugyoznák magukat örömükben.

 14. Nagyon sokaknak betett ez a space jockey dolog :D
  Szerintem kicsit jó is így, hogy az egy szkafanderszerűség és nem egy csipcsupp-csápos lény.

  Az meg, hogy emberszerű itt ebben a történetben inkább az ember enginerszerű. :D Na jó persze lehetett volna másképp is, de ezért a húzásért nem kukáznám a Prometheust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.