7 hozzászólás a “Godzilla: King of the Monsters a tévében” bejegyzéshez

 1. Hát egyre jobbnak néz ki,bár kétlem hogy az “emberi szál”jó lesz,elvégre a legutóbbi ’14-es film leggyengébb pontja is az volt,és szerintem ragaszkodnak ahhoz a koncepcióhoz hogy az emberek fontosabbak egy kaidzsus filmben.
  Mivel a Stranger Things-t nem nézem nekem irreleváns a kis csaj belőle, de nem lépik meg azt a dolgot hogy egyszer az idegesítő kölyökre (merthogy a gyerek karakterek 99%-a AZ,és szerintem itt is erre számolok,bár még akár egy jó szereplő is lehet belőle,de kétlem)jól rálépjen egy kaidzsu,vagy rájuk omoljon egy épület vagy valami hasonlóan fájdalmas módon lehelnék ki a szánalmas és idegtépően idegesítő életüket.Félre értés ne essék nem vagyok gyermekbántalmazó,és nem is támogatom,de a filmekben olyan tré gyerek szereplőket írnak és castingolnak általában,hogy öröm lenne a kipurcannának.
  Amúgy a zene a spot alatt nem a Somewhere over the rainbow akarna lenni?
  Csak mert én azt hallom bele.

 2. Tök hangulatos a trailer és végre látszik hogy itt a szörnyek több szerepet fognak kapni, több lesz benne a fight, mint az előző részben, viszont ezt a családbarát Godzillát nehezen tudom megemészteni.Ölelgetik…puszilgatják már épp, hogy nem fekszik a hátára hogy vakargassák a hasát…

 3. 1: De, az az Over The Rainbow, ahogy az új del Toro filmnél is… Reméljük most a hajókürt után ez jön a trailerek alá.. :D

 4. Ne,ne!
  Ha ez is valami “trend”lesz,hogy beleb@sszák mindenféle film trailerbe ezt a dalt csak úgy random mert olyan szép,nem nézek előzeteseket!
  Szép dal,elismerem,de engem rohadtul lehangol.Bennem szomorúságot gerjeszt,nem akarok depis lenni egy rohadt előzetes után :)
  Amúgy szerintem meg egy Godzilla film előzetesében meg rohadtul semmi de semmi keresnivalója,annyira nem passzol egy ilyen filmhez(szvsz).

  Ja igen tényleg a kövi Godzilla filmbe meg már annyira “elcukisítják” hogy ha eldobnak neki egy halat,vagy egy botot a szörnyek királya majd vissza viszi a fontosabb/főszereplőknek??!!
  Mert ezek a simogatjuk meg mittudommi után az jön.
  Nesze neked szörnyek királya,aki azért van hogy egyensúlyt teremtsen a világban(a ’14-es filmben ilyen rizsákat nyomattak ha emlékeim nem csalnak).

 5. Valószínűleg eszméletlenül fekszik a földön az egyik összecsapás után és a kiscsaj megérinti. Ez nektek simogatás? Okosak vagytok.

 6. Na jó, nem eszméletlen, újra néztem a videót. De az túlzás, hogy simogatja vagy bármi, csak megérinti. Volt ilyen a Kong-ban és a Jurassic Park filmekben is és valószínűleg a való életben is lenne rá példa, nincs ebben semmi kivetni való.

 7. blurayfan!
  Gondolj bele egy 100 méteres ősszörnyet te megérinted amikor tini vagy(mert a Stranger Things-es kis csaj tinikorú)?
  Tudom kíváncsi az ember meg hasonlók de egy ilyen monstrumot én nem tapizok vagy simizek és szerintem az emberek 99%-a sem,hanem sprintelsz az életedért!Oké,hogy Godzi nem feltétlenül bánt,de azért nem egy életbiztosítás,egy ilyen jószág/jószágok mellett.
  De az előző filmben is nagyon kellettek a cuki kisgyerekek.
  Ja várjál,mégsem.Szerintem ha már emberek lesznek a középpontban a Godzilla helyett,mert szinte biztosan,a ’14-es filmben is inkább az emberi szálra fókuszáltak.Ezt a koncepciót(Godzilla filmben a főszereplőnek van a legkevesebb játékideje!!!)csak tetézik a kisgyerekek szerepeltetésével.De nincs semmi kivetni való abban hogy egy kis csaj ahelyett hogy elrohan egy óriásszörny elől(ok,Godzi az emberiség megmentője,elhangzik az előző film végén)még neki áll tapizni(hajrá életösztön!).Ha meg a Skull Island-ra gondolsz,igen megérintették Kong-ot,de nem kisgyerekek,hanem felnőtt emberek!!
  A szörnyek királya milyen családbarát(nem tapossa el/eszi meg őket) a majmok királyával szemben,mert szereti a gyermekeket :)
  Mindenesetre továbbra is fenn tartom azon véleményemet hogy egy Godzilla filmben annyi értelme van a kisgyerekeknek,mint beléptetőkapunak egy lakatlan szigeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.