Thunder Force: avagy nem értem Melissa McCarthy-t

Tavaly igyekezett javítani a róla kialakult képen, mégpedig egy Oscar-közeli alakítással a Can You Forgive Me?-ben. Erre mit csinál? Visszamegy a borzasztó vígjátékokhoz. Komolyan mondom, McCarthy-t a Fast and Furiousbe, mert más nem lehet a döntése mögött, mint a family. Ugye a színésznő legrosszabb filmjeit a férje, Ben Falcone (The Boss, Life of the Party) rendezte. Persze, közös munka, meg minden, de akkor is, elég megnézni a fogadtatásukat. És a következőt is közösen hozzák össze, Falcone írja és rendezi a Thunder Force-ot. (Sőt, előtte még forgatnak valamit közösen egy idei dátumos bemutatóra.)

A filmről magáról még nem sokat tudni, csak hogy Octavia Spencer és Melissa McCarthy van kiszemelve főszereplőnek, és szuperhős képességeket szerző nőkről szól. Mindezt a Netflix csekkjével.

12 hozzászólás a “Thunder Force: avagy nem értem Melissa McCarthy-t” bejegyzéshez

  1. Ezek azok a nagyszeru posztok itt a Filmbuzin amik allati viccesek mert szemelyesek, de kozben szallitjak a hirt es az erteket is — meg ilyen irasokat, human!

  2. kevés szompatikusabb színész van nála, és ha én színész lennék, tuti, hogy fun filmekben játszanék, nem önmegvalósító, kritikuskielégítő drámákban. tök pozitív, hogy valaki nem akar másoknak kegfelelni, leszarja a pc, besérülős, mások viselkedését bfolyásolni akaró, és szimpla sajátpreerenciák alapján jobbra-balra nagyfejjel minősítgető generációt.

  3. Azért jön még tőle a The Kitchen is, de ja gondolom könnyebb összetartani a családot ilyen közös filmekkel, egyrészt mert ugye akkor tényleg együtt tudnak lenni mind, másrészt meg nem tudom mennyire sínylené meg a házassága, hogyha nemet mondana a saját férjének :D van aki nem viseli jól már azt se ha a felesége többet keres, ilyen téren Ben Falcone még úgy tűnik “tudja hol a helye”…
    De amúgy most reálisan akkor se lett volna esélye oscart nyerni, ha nem lennének ezek a fajta vígjátékai, Glenn Closenak nincs, akkor miért ne vállalná be ezeket, mikor jön belőle a biztos pénz. Nem a Can You ever forgive me? az amiből egyetembe vásárolhatja be a gyerekeit az tuti

  4. Szerintem ő is érzi, hogy lassan kipukkan a lufija, és leváltják majd a őt, a szokásos kövér nő, vicces kategóriában. Így családban marad a pénz, lényegében a férjével felveszik a lóvét és az jó nekik… Logikus

  5. regen azt hittem irrital es utalom

    aztan megtudtam ki az az amy schumer

    azota melissara ugy gondolok mint egy regi viszonzatlan szerelemre

  6. Hát igen. Eléggé furán választja a filmszerepeket.
    Igaz én a legtöbb filmjével elvagyok, de azért voltak már olyan szerepei amin látszik, hogy színésznőként a vicces kövér nő szerepen túl még többre is tudná vinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.