Annabelle Comes Home-előzetes

Aki odavan a Conjuring Universe-ben elhelyezkedő horrorfilmekért, az most nyáron is kap néznivalót. Az biztos, hogy a trailer tele van kiszámítható, de a hangok és villogó képek miatt ijesztő dologgal. Jumpscare, na.

Kívülállóként ez semmi, szóval várom a rajongók szerint milyen.

5 hozzászólás a “Annabelle Comes Home-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az apáca óta én féltem ezt az “univerzumot”
    Eddig egy tök jól épített jumpscare-horror volt ez a széria, de a jó értelemben, viszont az apáca az hatalmas kapufa. Remélem nem most kezdik el majd porrá fejni ezt a tehenet is..

  2. Jól néz ki, rengeteg visszautalással a Conjuring univerzum eddigi részeire. Az Annabelle első része szörnyű volt, a második kiköszörülte a csorbát, az nagyon jól sikerült. Remélhetőleg ez is hozza minimum a második rész színvonalát, habár ez inkább átmenetnek tűnik az Annabelle és a Conjuring filmek között. Valószínűleg csak azért nem Conjuring címen fut, mert nem “valós történeten alapul”.

  3. Én nem mondanám magam az univerzum rajongójának, igazából csak a Démonok között filmek jöttek be meg ugye a Síró asszonyt várom ami elvileg szintén ebbe tartozik. De az Apáca meg ez elég meh kategória. Előbbit is csak a helyszín mentette meg kb.

  4. Úgy általában Wan horror dolgairól:

    Egyedül a The Conjouring jött be igazán. A második rész még elment. A többi ezen univerzumba alá eső történet egyszer nézős könnyen felejtős kategória és A gyászoló asszony átka és ez az Annabelle 3 se tűnik jobbnak. Ez a 3. rész is csak azért érdekel mert ezzel kanyarodunk vissza a Démonok között elejére és az ilyen mellékszálakat jól csinálták a Wan indította Fűrész és az Insidious filmeknél is de ettől még a sztorija lehet nagyon gyenge. Ráadásul épp most jelentették be a La Lorna rendezője készítheti a jövőre érkező The Conjouring 3-at így már ezt is elengedtem és az elvárásom nulla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.