Domino-előzetes: Brian De Palma új filmje

Azért az árulkodó, hogy a Scarface-t és a Mission Impossible első részét emelik ki. Mármint tényleg, mikor volt De palmának utoljára kiemelkedő filmje? A Femme Fatale-t bírtam 2002-ben. Remek rendező volt, ne értsetek félre, de azért nem párévente dobja a mesterműveket. És ez sem tűnik olyan erősnek a trailer alapján, pedig a szereplőgárda: Nikolaj Coster-Waldau, Guy Pearce, Carice van Houten.

Egy koppenhágai rendőr egy ISIS tagon akar bosszút állni a társa meggyilkolásáért, de egy nagyobb összeesküvésbe botlik, ahol kiderül, hogy CIA pont a gyilkos felhasználásával akar elkapni pár másik ISIS tagot. De persze már a videóból érezhető egy másik csavar is.

9 hozzászólás a “Domino-előzetes: Brian De Palma új filmje” bejegyzéshez

  1. 1, Így elcseszni valaki fejét poszteren már művészetnek kéne számítson. Josstice League Superman cgi ajkai vs Jamie üvegszemei filmet akarok!

    2, Rohanni nem rohannék emiatt a moziba, de itthon érdekel még Palma bácsi.

  2. Pearce megint hozza a megszokott szerepét XD Ez is nagyon B-nek tűnik de ennek lehet én is adok egy esélyt majd egy borongós délután.

  3. Oké, ezt meg kell kérdeznem: Az embernek a feje a poszteren nem nagyon aránytalan? Nekem úgy tűnik, hogy a feje olyan a testéhez képest, mint egy T-Rexnek. A Szárnyas Fejvadász 2 poszterén volt ilyen Harrison Fordnak, mintha meg lenne nőve a fejük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.