Képeken a Terminator: Dark Fate

Ugye végül ez lett a Deadpool-rendezőtől érkező új Terminator film tényleges címe is. És végre képeket lehet nézni. A tovább mögött ott vannak a többiek, a régi arcok is.

63 hozzászólás a “Képeken a Terminator: Dark Fate” bejegyzéshez

  1. Engem még mindig Mackenzie Davis haja zavar a legjobban…Már a Halt and Catch Fireben is mekkora előrelépés volt neki a hosszabb haj ezután, erre visszatért ez a f*sz haj. Mondjuk még ezzel is megtopolhatna, de na…
    Ezt a netflixnek kellett volna megvennie, ott nagyot robbanna tuti

  2. Az első kép egy pubertás csávó…nő…lány….kutyámajom vagy mifene….kaccsojja ki- de még ha terminátor akkor sem tűnik egy strapabíró szerkezetnek. Arnie, Linda teljesen oké….overálos faszi is rendben (ha T-1000-tipus) fülbevalós arc nemtom fogalmam sincs ki ez (ha nem John Connor vagy Kyle Reese akkor megnyugodtam) majd meglátom a kiscsaj meg hidegen hagy.

  3. Jogos a kérdés FD,az első képen Mackenzie Davis van aki szerintem alapvetően egy helyes,aranyos csaj de az eddigi képek alapján valami nagyon fiús külsejű keménykedő csajszi lesz a filmben(Talán ős is kiborg a bőrén lévő hegek erre engednek következtetni).
    Az utolsó előtti képen meg szintén adódik a kérdés:
    Fiú vagy Lány?
    Mindegy van latino Terminátor, meg még egy keménykedő csaj az Öreg Sarah Connor mellé.Biztos jó lesz :)
    Az eddigi képek és kevés infó alapján megkockáztatom hogy még a Genisys-nél is gagyibb,girlpower B-filmmé züllesztik ezt a valaha patinás franchise-t.

    Egy (ex?)Terminátor rajongó

  4. A másodikon Oszter Sándor, a harmadikon Klaus Kinski, az ötödiken Enrique Iglesias.

  5. Ugylatom vki megeteti a T1000 est a pitbuu kutyakkal, azt szétveri bézboz ütővel.

    Ez mi de komolyan?? Rég nem akadtam ki ennyire egy filmképen

  6. A vicces, hogy a tökéletesen beilleszkedő terminátort a testtartásáról felismerni :)

  7. Teljesen B filmes vagy inkább tv sorozatos hatást keltenek ezek a képek. Általában nem szoktam képek alapján fikázni semmit, de minden idők egyik legjobb filmjétől, milliók abszolút kedvencétől idàig eljutni egyszerűen zseniális mélyrepülés. Ez legalább olyan szar lesz, mint a Genisys vagy hogy a túróba írtàk, ha nem rosszabb. Ebben legalább nincs Jay Courtney és Emilia Clarke, viszont van Linda Hamilton. Aki biztos vagyok benne, hogy szívét-lelkét beletette.

  8. Vicces olvasni a hozzáértő kommenteket. 6 darab képből már tudja itt mindenki, hogy mindennél szarabb lesz a film… :D :D :D
    Please Skynet küld az atomot, megérett az emberiség rá… Eskü, megérdemelné mindenki, hogy soha többé film ne készüljön, sőt nem csak film, semmilyen szórakoztatásra szánt termék, mert úgy se jó másra csak fikázásra, mert ma az a divat, hogy akkor menő valaki ha fikázhat valamit. Visszasírom az internet előtti időket, túl sok embernek van túl sok véleménye mostanság… :D hogy ne legyek igazságtalan, magamat is ide veszem.

    Szerintem nincs baj a képek többségével. A film meg lehet, hogy szar lesz, de lehet nem. Majd kiderül. A jóstehetségek meg menjenek lottózni…

  9. ennyi erővel vicces olvasni, hogy valaki pedig megvédi mindig az így leszólt filmeket? eddig ez a 6 kép van, meg a múltkori pár, ez alapján határozták meg páran a várási faktoruk, ennyi a képlet egyelőre. Ha ennyi alapján nem várják, akkor nincs mit tenni.

  10. Reddit-en van már kép Arnie-ról is, szakállas terminátor lesz, ha nem ember…
    A képekre meg nem tudom mit mondjak, a Genesys-es földlövéslél egyenlőre jobb…

  11. Ah bocs, vagy közben raktad be vagy elsiklottam felette, amúgy elég badass itt az öreg.

  12. Pedig imádtok forgatási képek alapján fosozni, mint a Jokernél, aztán kiderült hogy szépen fényképezett és komolyan vehető.

  13. Szegény Mackenzie ezzel a pubihajjal tényleg borzasztó:D de én bevédeném, mert a Tully-ban irtó tehetségesnek tűnt az egyébként szép arcú csaj. Nekem kicsit olyan, mint Claire Foy. Ö is tökszép, de amilyen hajat csináltak neki a tetkós csajban, az rémisztő, mégis teljesen hihetően hozta az adott karaktert.
    Hamilton néni meg Schwarci még mindig nagyon badass. Namindegy ha már jövögetnek a képek, lassan az előzetes is befut. Na akkor lesz igazán ereszd el a hajam:D

  14. Nekem csak az első kép gáz de a színésznő miatt. Mármint irritál ha nyámnyila alkattal próbál kőkemény lenni valaki. Anno Loken kisasszonynál ez nem fájtmerzt abszolut fapofával nyomta a szerepet, de ezen a képen látható számomra a nézzünk badass módon. 52kg tömény ideggombóc ránézésre. A filmet persze megnézem mert Terminátor és remélem minden rendben lesz vele. Luna is kb. Robert Patrick szintnek tűnik miatta sem aggódok. A két öreg……ők tudják milyen a jó terminátor film,remélem sok közös jelenetük lesz. A két utolsó meg számomra ismeretlen nem tudom mit tudnak.

  15. Én mindenképp várom, az előzetes(ek) alapján döntöm el moziban nézős lesz vagy sem.

  16. Az is igaz hogy Mckenzie játékán sok fog múlni….. hiszen ha összehasonlítom Michael Biehn és Jay Courtnay Kyle Reese-ét……hiába volt kigyúrva Courtney +20kg izommal velem akkor is Michael Biehn hitette el hogy egy apokalipszisben edzett elszánt kőkemény gerilla harcost látok. Courtney-nek nem sikerült.

  17. Linda Hamilron Sarah Connorja is nagyon szépen adagolva vált “terminátorrá” amikor fapofával elindult kiirtani a Dyson családot csak felülírta a lelkiismeret szoftver a programját :) hiába na ha gépek ellen harcolsz egy kicsit neked is géppé kell változnod. Emlékezve Kyle megszállottságára az első részben…..nagyon jó volt. A Genesys nekem ezeket az érzelmi faktorokat nem tudta prezentálni valahogy….remélem a Dark Fate jobban fókuszál erre.

  18. Arnie és Linda kurva menők, minden más halál gagyi, különösen az a nyakigláb kutyámajom az idióta hajával. Az milyen lény akar lenni?

  19. Az első kép szeritem is gáz.
    Linda és Arni szerintem is jó a többit majd meglátjuk. És igen szerintem is a T5 promóképek az “ordítva szitáválövöm a betont” sokkal roszabbak voltak azt nehéz lesz alulmúlni.

  20. Azt a kurva! Most megnéztem, hogy ki ez a kis kölök az első képen (akit írtatok) és én azért a csajért nagyon odavoltam a Blade Runnerben!!! Hogy lehetett így elbaszcsizni szegényt??? :)

  21. A Black Mirror San Junipero részében olyan gyönyörű volt Mackenzie Davis. Ez a haj tényleg elég előnytelen neki.

  22. Gondolkodtam, mi a fene ami miatt ennyire szutyoknak néz ki, de aztán rájöttem, hogy azért mert a szereplők egy YA film kliséi, még Arnoldnak is divatosra van nyírva a haja. Már csak azt zavar, hogy hiányzik az ázsiai, meg a fekete karakter a palettáról.

  23. Nem értem miért kell lehúzni a képek alapján,itt a rajongói énem beszél belőlem :-)!!!
    Mondjuk a “rajongásom” csak az első két részig tart, de az esélyt megadom most is. Valamiért azt érzem ez most rendben lesz, legalábbis a “T3/T4/T5″folytatásokhoz képest.
    Arnold kifejezetten jól néz ki. A Genisysnél valóban röhejes volt számomra.

    I hope He’ll BE BACK !!!

  24. CinemaCon-on bemutattak 2 reszletet, ami nagy tetszest aratott. Az elsoben a “mindenki” altal fujolt Ms Davis meztelenul harcol mexikoi rendorokkel.

    A kepekkel csak az a bajom, hogy tul vilagosak. Engem inkabb a T3-ra emlekezet mint az elso kettore, amik foleg ejszaka jatszodtak.

    Amugy nalam a zene lesz a fo donto, hogy hangulatilag hozza-e a regi filmeket. Azok a zenek csak ugy arasztottak az atmoszferat, ami a film egyik kulcs tarozeka volt. Sajnos Brad Fiedel nem ter vissza es nem igazan tudja senki se utanozni, szoval a hangulat biztos, hogy mas lesz.

  25. azért húzzuk le, mert az eddig napvilágot látott képek majdnem mind szarok, és a képek alapján a film is szarnak tűnik eddig. és ahhoz nem kell szakértőnek lenni, hogy ránézz egy képre, megállapítsd, hogy ez szar, és ez alapján véleményt formálj. a képeken és a filmen dolgozó szakértőknek kéne meggyőzniük az ellenkezőjéről.

  26. A CinemaCon-on bemutatott jelenetfoszlányokat dicsérik, szóval én majd csak az előzetes után ítélkezem.

  27. Na igen srácok manapság ha egy film hivatalos promóképe árasztja az olcsó TV fílinget(itt most nem a nagy költségvetésű,igényesen megvalósított sorozatokra gondolok)akkor az gáz.Az első hivatalosan kiadott háttér elé photoshoppolt 3 nőcis képnél ez már egy fokkal emészthetőbb,de szerintem így elsőre is nagyon gyengének néz ki.Nem akarom bántani előre de rossz előérzetem van.Persze ha majd elkészül,és megjelenik a film a megtekintés után okosabbak leszünk,előre tényleg hülyeségnek tűnik egy pár kép/esetleg előzetes alapján hőbörögni,hogy milyen sz*r lesz a film,de ha egy film szarul néz ki 10 esetből 7-8-szor bejön és TÉNYLEG fos lesz a film is.Azért reménykedem hogy nem lesz igazam.

    PS:Emlékeztek a Genisys első hivatalosan kiadott sajtófotóira?
    A repteres-ordítós-grimaszolós képekre gondolok.Háát ezek sem sokkal jobbak szerintem.Az meg nem túl jó.

  28. Akárhogy nézzük, 6 kép alapján megítélni egy alaphangon 2 órás filmet, szerintem okoskodás. Másodpercenként 24 képkocka van egy átlagos filmben, szóval ez alapján messzemenő következtetéseket levonni hülyeség. :D Ott a Genisys promója… Hát a filmben nem is volt kifutópályás jelenet. Oké, a többség utálta a filmet, promó képek ide vagy oda, de azért messze jobban sikerült a film, mint a promó képek. Úgy gondolom ezek a képek csak arra valók, hogy lássa a jónép, hogy mégis milyen fizimiskával lesznek a filmben a karakterek, és ennyi. Nem hangulatot vagy stílust akarnak átadni, arra ott az előzetes. Láttunk már sokszor baromi jó promó után szar filmet, és fordítva is. Szóval az előzetesig nem kell látnokot játszani semmiképp, hogy milyen is lesz a film. Nem hiszem, hogy Linda Hamilton most akar karrier megmentőset játszani, mert akkor simán rábólintott volna anno a 3. részre. Nem tette. Most viszont igen, és szerintem láthatott fantáziát a történetben, azért vállalta, és ez nekem mindenképp bizakodásra ad okot. Cameron szolgáltatta a történet alapját. Ez úgyszint. Gabriel Luna mint terminator, nekem szimpi. A többieket meglátjuk. Az utolsó előtti képen viszont tartok tőle, hogy John Connort látjuk. Az nem lenne túl szimpi, de minden kiderül, ha eljön az ideje. :)

  29. cobydick

    Hehe, teljesen elfelejtettem, hogy John Connor is a filmben kell(ene?) hogy legyen.

    Mindenesetre a kepen Diego Boneta mexikoi szinesz van. Imdb-n nincs ott a karektere neve, de a film javareszt mexikoban jatszodik es az apuka nem volt mexikoi, szoval nem hiszem hogy ot jatszana, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne kb akkora szerepe.

  30. cobydick, ember ezek a képek a filmből vannak kivágva szerintem.
    Nem látnok valaki ha egy nagy költségvetésű film HIVATALOSAN kiadott képei/egyéb tartalma a gagyiságot árasztja magából.Igen volt olyan hogy egy filmnek szar volt a promója DE a film jól sikerült és fordítva.DE általában ha a film előzetese/képei nem jók 10/8-esetben beigazolódik,hogy a végeredmény is tré.Ne legyen igazunk(már akiknek nem tetszik). Ha meg az a utolsó előtti képen John Connort(az emberiség megmentőjét) látjuk akkor no comment.

  31. BerserkerGyusz: A kulcsszó, hogy szerinted. Szerinted vannak a filmből kivágva. De nem tudhatod. :) És ha már szerintemeknél tartunk, szerintem meg nem a filmből vannak. :D Meglátjuk. Mint már előttem is írták, a CinemaConon vetítettek jeleneteket és tetszett a népnek. Szóval tartom magam, hogy hülyeség pár kép alapján megítélni egy filmet.

  32. ezek az új hivatalos promóképek, ezeket a stúdió adta ki, ezt ne kérdőjelezzük már meg. Ahogy a repteres faszságot is, és nem tudom az miért van “nem volt igaz” oldalra téve már, mert a Genisysben csak Arnold volt vicces nagyjából, a film közel sem lett jó, ahogy azt a képek is sugallták. Igenis árulkodó, hogy mit tesznek a reklámkampányba.

  33. a filmből vannak a képek, az első kettő és a negyedik biztosan… (tényleg nem a legjobb képek ezek)
    néha – néha ott voltam és ez biztos

  34. Tinimozi, mit is vártunk… Felejtős. Majd HBO-n megnézem egyszer mint a soron következő SW filmeket.

  35. ismerősöm dolgozott rajta,elmesélte miről fog szólni kb-ra,ne akarjátok hogy leírjam:( :( :( mondjuk ettől még meg fogom nézni

  36. 28.
    Az ilyen, és ehhez hasonló megjegyzések miatt uralkodik a P.C. mánia. Köszönjük…

  37. Teljesen kizártnak tartom,hogy elkúrják a filmet.Ez az utolsó dobásuk,úgy fog járni mint a transformers kutyát nem érdekli majd.

  38. hááááát nemtudom…nyílván nem az egész filmet mesélte el csak az elejét meg nagyvonalakban,de őszintén szólva én nem erre gondoltam/számítottam…DE hátha jólesz a film közepére!

  39. cobydick háát remélem igazad van a CinemaConon-os jelenetekkel kapcsolatban.Előzetesig bizakodóak lehetünk(meg utána is).
    De én csak azt mondom hogy az eddigi promóciós anyagok alapján nagy baj van a produkcióval.Ha teszem azt bármely blockbuster ilyen olcsó,b-kategóriásnak tűnő promó képekkel villog,az azért sokat elárul mennyire bíznak a produkcióban.Az meg hogy egy 160-200 millió(dolláros(pontos összeget NEM tudattak )blockbuster HIVATALOSAN kiadott fotói gyengék,és az első kép meg egy össze photoshoppolt gagyiság az azért nem sok jóra enged következtetni.
    De komolyan ez kb.a Sarah Connor krónikái szint(ami meg egy elkaszált sorozat)és az sem volt valami túlságosan jó.

    humant idézve:
    “Igenis árulkodó, hogy mit tesznek a reklámkampányba.”

    De tévedjünk és kapjunk végre egy jó Terminátor-folytatást!
    Mint a franchise rajongója mondom.

  40. Kár ,hogy nem a jós szakmában dolgoztok,meg a film egy része készült itt,de már elejétöl végig tudják a story ,hogy igy lesz csalódás ugy lesz csalodás,én most néztem meg a Shazamot és nagyon tetszett pedig az előzetesek nem igazán gyöztek meg,erröl ennyit,majd mikor az ember bemegy moziba és megnézi a filmet akkor már lehet véleményt irni,addig csak találgatás.

  41. a képekről azért lehet véleményt írni? rossz lehet itt sokaknak, olyanokkal osztozni a bolygón, akik mások, mint ők.:/

  42. Igen bocs hogy nem a Shazam-mal példálózunk,igenis lehet valakinek pár kiadott kép alapján véleménye,legyen az akár pozitív vagy negatív,ne akarjuk meggyőzni egymást mert akinek tetszik,azt nem lehet meggyőzni hogy milyen gagyi a film,és ha valakinek már így elöljáróban nem tetszik szerintem nem lehet meggyőzni(engem legalább is nehéz).Bocsi,ha valakinek azért van privát véleménye(például pár képről).Bár tudom arra azt mondják olyan mint a segglyuk,mert mindenkinek van.Nem kell jósnak lenni ahhoz,hogy valami meggyőzzön arról hogy jó vagy sem,a filmeknél majd a bemutatásuk és megtekintésük után lehet csak bármit is érdemben mondani.Hogy jó volt vagy nem.Addig találgatás minden ez tény.De ha egy pár kiadott kép nem nyűgöz le egy pár embert nem kell látnokozni,meg lejósozni,mert 10/7 esetben ha egy film gáznak néz ki,akkor általában bejön.A T6 legyen az üdítő kivétel,szívből kívánom mint rajongó.

  43. 54. BerserkerGyusz:
    és az első kép meg egy össze photoshoppolt gagyiság…

    miért is photoshoppolt a kép, te ott voltál abban a díszletben?
    Én igen!

  44. Hát én arra gondoltam Tootoo amit először kiadtak:
    tudod,amin a 3 nőci áll egymás mellett(Hamilton,Davis meg a másik kiscsaj)
    Oké én elhiszem hogy díszlet volt de valami rém gagyi fotóboltos megoldásnak tűnt.Nekem olyan érzésem volt,ennyi.

  45. Ha az eddigi képek és infók alapján be kéne lőnöm a sztorit, akkor tutira Mark F. Wilson könyvtrilógiájára tippelek, amit alapul vettek. A cselekménye elég frankó, remélem, hogy tényleg erre építkeznek, és nem valami Genisys szintű böszmeséget tákolnak össze. Mielőtt valaki kötekedik, nem, nem azért írom ezt, mert fogyatékos vagyok és nem tudtam követni a sztorit, hanem mert egy disney channeles tinivígjáték szintjére degradálták a Terminátort. A TERMINÁTORT, a gyilkológépet, aki pikpákk kitépte az emberek szívét, leölt egy egész rendőrséget, stb…
    Úgyhogy nehogy már le legyenek bszva azok, akik ezen képek alapján negatív véleményt formálnak, mert ezek a képek nagyon gázok… Fokkal jobb, mint anno a Genisysé, de ha ilyen steril lesz a képi világ, elég nehéz lesz belemerülni a filmbe.
    A negyedik képen a fickó teljesen rendben van, ránézésre T-1000-es mozgása van, a többiek elég műmájerek. Az utolsó előtti képen a srácot simán el tudom képzelni az idősebb Johnnak, kinézetre szerintem semmi gond vele.

  46. Ha ezt is úgy forgatják, hogy a 10 évesek is beülhessenek a túlárazott popcorn-nal és nachos-szal, akkor eleve megette a fene az egészet….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.