Lassan összejön a Black Widow szereplőgárdája

Ami tényleges hír, ugye nyilván Scarlett Johansson mellé, de David Harbour már mindenképp érkezik a filmbe. Sőt, jelenleg Rachel Weisz-szel (The Favourite) is tárgyalnak a szereplésről.

A film nyilván Natasha múltjával, a KGB kiképzésével foglalkozik majd. Igen, ez hasonlít a Red Sparrow-ra, csak most jobb csaj lesz a főszereplő, és kevesebb lesz a meztelenség.

human
írta
2019. 04. 04. 03:16
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Lassan összejön a Black Widow szereplőgárdája” bejegyzéshez

 1. Szegény Scarlat nagyot öregedett az utóbbi egy-két évben (keressetek ról friss videót a youtubon) így tényleg az utolsó pillanat amikor még elkészülhet a film, de szerintem már itt is kell egy kis CGI fiatalítás.

 2. blurayfan:
  Jó lenne. Sajnos erre nem lesz lehetőség, mert PG-13-as lesz film. :(
  Azért meglep, hogy Rachel Weisz is benne lesz. Én nem gondoltam volna, hogy ő bevállal egy szuperhős mozit.

  totoro:
  Szerintem is korábban kellett volna ezt a filmet megcsinálni. Na persze nem konkrétan azért, mert a színésznő öreg lenne, hanem azért mert egy szintű MCU mozinak mondjuk 2012 és 2016 között nagyobb létjogosultsága lenne. Mondjuk, ha cselekmény a Tél Katonája és az Ultron kora között játszódna.

 3. Képregényfilmben már volt Rachel, Constantine. Gondolom itt is inkább az, hogy kémes film akar lenni ez vagy akármi és nem egy sugárzó kezű valakit kell játszani, aztán meg ki tudja. Lehet Budapesten játszódik és Rachel lehet megint magyar :D
  A Scarjo jobb mint JLaw nálam is meghökkenést váltott ki, dehát ízlések és protonok ugye

 4. Nalam is ScarJo a nyero. Jennifer Lawrence iranti imadat az egyik legnagyobb rejtelye ennek az evtizednek szamomra…

 5. részemről is +1 Johanssonra Lawrence-szel szemben (de örülök, hogy másoknak más a véleménye, így már csak pár millióan vannak előttem az esélyesek listáján)

  A korával legfeljebb az lehet a gond, hogy ha ez egy eredettörténet lesz, akkor az MCU előtt kell játszódjon, vagyis alig huszonéves lányt kell látnunk. A Lovesong for Bobby Long vagy a Nanny kislányához szerintem már érett lenne ma, és ez nem a sminken múlik. A fiatalkori Natashának viszont nagyon jó volt az a kislány, aki az ultron álomjelenetében szerepelt.

  meztelenség: az usa-t ismerve egy MCU filmben előbb fogják premier plánban mutatni, amint felszögez valakit egy keresztre, hogy utána fültől fülig elvágja a torkát, mint egy kivillanó cicit.

  Az a kár, hogy sajnos valószínűleg az egész sztori is a szokásos, 8-10 évesek szintjére igazított habos kakaó lesz, pedig a BW-val a Marvel kipróbálhatná, tud-e valamit kezdeni az portfóliójában lévő ambivalensebb hősökkel. Ide nem kellene sokmilliós CGI, tudtommal a shieldbe igazolásához semmi világmegmentés nem kapcsolódik. Negatívum lehet, hogy a profi gyilkológép, aki kiugrik a rendszerből/átáll a másik oldalra témát már elég sok változatban feldolgozták, nem könnyű újat hozni benne. Másfelől viszont a szuperképességű hülyeruhás akárki(k) megmenti(k) a világot a szupergonosz pomogácsoktól sem filmtörténeti újdonság, aztán mégis zabálják a népek évente legalább két-három változatban.

 6. így néz ki most ScarJo, és ezen már vastagon smink is van:

  https://www.youtube.com/watch?v=ioLayB7f3Cg

  Nem mondom, hogy öreg, vagy csúnya, de már nem az a hamvas szépség, akinek megszoktuk, 34 évesen nem is lehet elvárni.

  Az viszont, hogy JLawrencnél fényévekkel jobb nő még most is, az biztos. Lawrenceben mindig is volt valami trampliság, igazán nőies csak pillanatokra volt 20 éves kora környékén nekem, míg Johannson ízig-vérig nő.

 7. Ha hangvételileg a Tél katonájához áll majd közelebb, akkor talán működhet PG-13-ban is. TALÁN.

 8. Ami fontosabb, hogy Scarlett tapasztaltabb és jobb színésznő, mint Lawrence, anélkül is elvisz egy filmet, hogy magát mutogassa, pl. Her.

 9. Balázs: szerinted melyik a legnézettebb viszonylag új filmje, amiért Oscar jelölést is kapott? és a posztban jó volt és van írva a favourite, szóval nem amiatt emelted ki valszeg.

 10. Ez a melyik jó nő egyéni ízlés kérdése nyilván de szerintem mindketten jó nők csak Scarlett sokkal befogadhatóbb jó nő. JLaw túlságosan laza és arcra sem olyan aranyos.

  Egyébként nehogy már egy 34 éves nőt leöregezzünk srácok. Azért mert találtatok róla pár előnytelen képet. Nagy ügy. Tudnék mutatni ezer másik 10 évvel fiatalabb csajról is olyan képet amin 10 évvel idősebbnek néz ki. Sokat számít milyen sminket kap, milyen haja van milyen a világítás stb. Keressetek róla természetesebb képeket és akkor máris látszik hogy baromira nem néz ki öregnek. Amúgy azt se mondta senki tudtommal hogy a film a múltban játszódna. Bár lehet tévedek.

  Amúgy nem értek egyet, több pucérkodást a filmbe. :D
  Viccen kívül remélem R-rated lesz mert ha nem akkor morci leszek.

 11. Darkeagle: te is tudod, hogy pg-13 lesz a Black Widow film. Ha próbálkozik is a Disney a Fox-on át R-rel, az nem már létező MCu karakterekkel lesz.

 12. #11 totoro: egy szabályos, természetes szépséget, amilyen Johansson is, az erős smink, a nagyon megcsinált frizura (ami a linkeden van) mindig öregít. Még a valóban tiniket is, keress rá mondjuk Kaia Gerberre.

 13. Red Sparrow kapcsán azt is el lehetne mondani, hogy remélhetőleg itt a forgatókönyv nem (annyira) fog szétesni, és garantált, hogy a szereplők között lesz valami kémia is :D

 14. Na ne már srácok egy 34 éves nőt leöregezzünk csak mert egy találsz róla egy előnytelen smink,frizura szettet?!
  Szerintem Scarlett egy ízig vérig nőies,erotikus kisugárzású szép,és csinos nő aki SZERINTEM tök korrekt színésznő.Mármint szerintem sehol sem volt nagyon béna,de egy két erősebb alakítást leszámítva azért még nem egy Oscar-gyanús szerepekben tündöklő színésznő.Lehet hogy egyszer kap Oscart is akár de nem mostanában amikor elég a külsejére építeni a karakterét.
  Őszintén nem tudok dönteni,ki a jobb nő Scarlett vagy Lawrence.
  Azt hiszem egy paraszthajszállal Scarlett győzött,Jlaw-ban van egy kis trampliság,plusz nagyon nagyképű lett(a bulvárt nem igazán követem,de néha ez az érzésem).Amúgy meg ki a jobb nő?Embere válogatja.Volt aki ScarJo-t le trampli k*rvázta(kommentben)szerintem meg egy ISTENNŐ.
  A film meg lehetne amolyan Mission Impossible féle kémes/átverős film akár világmegmentős storyline-nal is amolyan Marvelesen.
  De tény szerintem is rohadtul megkésett ez a film,a karakter az MCU-ban 2010-ben,a Vasember 2-ben debütált,ezt a filmet kb.az Ultron koráig meg kellett volna már csinálni.Az meg azért igaz hogy Scarletten is meg-meg látszik 9 év szerintem csodás külső ide vagy oda,ős is ember.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.