A Hellboy nagyon R

Megtolták kicsit a Hellboy reboot reklámkampányát azzal, hogy kiemelték a film erőszakos mivoltát. A sok PG-13 képregényfilm közötti felüdülést akarják kiemelni.

Na meg a káromkodást és arcletépést.

12 hozzászólás a “A Hellboy nagyon R” bejegyzéshez

 1. Régimódi vagyok, de nekem ha hentelés, akkor legyen értelme. Ha két poén között jön egy fejletépés, az ugyanolyan súlytalan semmi mintha PG 13 lenne, csak kicsit explicitebbé tették a látványfaktort. Én javasolnám, hogy ugorjunk egyből még egy szintet, és egyéb téren is jöhet az explicitás.

 2. Attól, mert percenként eldurran egy fuck és szanaszét tépnek mindenkit, nem lesz jó film. Az eredeti 2 részben sem volt gore, mégis szórakoztató filmek voltak. Elég gáz, hogy csak ezzel tudnak villogni.

 3. csak egy a bibi hogy ők a 14 éveseket is a moziba szeretnének látni a bevétel érdekében :):)

 4. Magyar twitteren olvastam, hogy a szerda esti sajtóvetíéshez még hozzácsaptak egy 3 órás embargót, plusz ki lett emelve, hogy se twitter se facebook kiírás nem lehet. Na most ilyen után mire lehet számítani?

 5. Szerintem rég szomorú, ha túlzott erőszakkal és trágár beszéddel akarják reklámozni a filmet. Leszálltam a hype trainről, részemről eddig volt érdekes, pedig a korábbi filmeket szerettem. Ez igazán szomorú.

 6. Ti most szórakoztok?
  Rohadt jónak tűnik, végre Rated R.
  Most meg az a baj, hogy túl véres? Fa**om se érti ezt.

 7. Azért mert a trailer így volt összevágva, hogy poén-headshot,poén, arcletépés, fuck, nyúzás, poén, shit… még nem biztos, hogy ez a film receptje. Jöjjön végre egy kis látványos gore, agyament karakterekkel és világgal! Jó lesz! :D

 8. Bezony, Oscar bá itt sem fog gyünni… :(

  De a viccet félretéve, lesz itt hentelés, rengeteg szörny és fight velük (ahogy a Ron Perlman-os részekben), jó poénok és remek segítőtársak (Abe azért hiányzik majd); szóval, én tuti megyek rá! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.