Sam Mendes és az 1917

Hát, ez az I. világháborúban játszódó film elég különleges lesz: úgy lesz 1 felvételes, mint a Birdman, legalábbis ez jelenleg a tervük. Avagy csalnak majd nyilván, de igyekeznek a néző elől elrejteni. Két frontvonalon levő katona egy napját mutatják majd be ezzel a technikai megoldással.

És ez még nem minden: Roger Deakins fényképezi. A két katonát George MacKay és Dean-Charles Chapman alakítja, de mellettük feltűnik majd Colin Firth, Mark Strong, Benedict Cumberbatch és Richard Madden is.

human
írta
2019. 04. 06. 04:24
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Sam Mendes és az 1917” bejegyzéshez

  1. A nagy háború idején játszódik a frontvonalon ez a film, ezt értem, de miről fog szólni?

  2. Hadd ajánljak egy filmet, ugyan nem egy jelenet, hanem 4, de így is eszméletlen hosszúak a jelenetek, és amennyire látom tényleg nincs vágás:

    Too Late (2015)

    Megnéztem, és tagadhatatlan, hogy nagyon hatásos tud lenni, hogy nincs vágás, a kamera legtöbbször tényleg mintha egy láthatatlan szemtanu lenne. Aki nem látott még hasonlót szerintem próbálja ki.

  3. érdekes lesz biztos. Szeretem az ilyen elnyújtott vágatlanokat de van egy határ. Mondjuk a Haunting of Hill house-os jelenetsor már súrolta amikor inkább zavaró, de ha ügyesen csinálják jó lehet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.