16 hozzászólás a “Homecoming: A Film By Beyoncé-előzetes” bejegyzéshez

  1. A Budapesti koncertje szuper volt. Nagyon jó hangú énekesnő. Élőben is szinte “CD minőség”:-). Jöhet!

  2. Én most akkor leszek az öklét szorító, égbe kalimpáló bácsika, aki a mai trendeket fikázza. Szeretem a zenei filmeket és valahol örültem, hogy ez lesz most az új hullámos divat, amit meglovagolnak, de eh… miért nem akkor már az ő története. Persze tudom, rengeteg meló egy ilyen show, nem is azt mondom, hogy ne legyen ilyen, de ennél tényleg vannak jobb témák, amikből lehetne filmet nyomni. Vagy ekkora mérföldkő volt ez a koncert és csak én maradtam le róla?

  3. Nem hiszem, hogy egy Beyonce koncert tud mérföldkő lenni..a Coachella meg loller.

  4. Bármi szarkázás nélkül, lemaradtam: mitől lett mérföldkő? Coachella-n először volt ő, vagy mondott/tett valamit?

  5. valami ilyesmi volt a leírásban, én sem tudom, de kinn sokkal nagyobb hisztéria Beyoncé

  6. Tényleg annyi mindent adtak a feketék a zeneiparnak, az ipar fele pl Blues, Soul, Jazz és más számokat kb másolták/lopták el. A nagy híres neves The Beatles is egy ilyen együttes.. Tényleg annyi féle képpen meglehetne fogni ezt a témát és még a PC vonal is örülne. De nem.. Beyonce kell ide. Az egyetlen komolyabb film is ami ebbe belekóstol, a Cadillac Records egy kilúgozott kamu, amiben kb a szereplők neve ha stimmel.. Szomorú. Abba hagytam.

  7. A CNN történelminek nevezte, mert ő volt az első nem fehér nő, aki a fesztivál fő attrakciójaként lépett fel. A show bővelkedett a politikai üzenetekben is, az énekesnő Malcolm X polgárjogi aktivistát idézte és megemlékezett a feketék jogaiért küzdő dzsesszénekesnőről, Nina Simonéról is.
    Illetve ott indította el a saját ösztöndíj-programját, ami a Homecoming Scholars Awards Program nevet viseli.

    Nem vagyok rajongó, csak érdekelt, mire fel ez a ramazuri:D

  8. jut eszembe, ha már netflix: a the highwaymen, dragged across concrete meg a Durante La Tormenta (Mirage) tökkirály volt!!! :D ne temessétek a netflixet!:D

  9. Kultúrális mérföldkő? Az hogy? A hölgy bevonul a halhatatlan előadók pantetonjába a… – mivel is? De lehet, hogy 50 év múlva a kutya sem fog rá emlékezni, igaz? Kultúrális mérföldő az, ami maradandó nyomot hagy az emberiség történelmében, évszázadokon, horribile dictu évezredeken át. A hölgy munkássága szerény megítélésem szerint erre meglehetősen esélytelen. Kultúrális mérföldkő… :D Az…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.