Már megvan a Shazam 2 forgatókönyvírója

Természetesen az elsőért felelős Henry Gayden visszatér. Amúgy érdekes, mert ez az egyike azoknak a stúdiófilmeknek, ahol nem vagy 4 írói kreditet látni, bár a sztori alapjaiba azért besegített valaki.

És ha már Shazam!, a film egész jól hozott, a 2. rész előkészülete is erre utal, így a Rock ismét beszélt kicsit Black Adamről. Nagyjából az eddig tudottakat foglalta össze: nem akartak két komolyabb eredettörténetet egy filmbe zsúfolni, ezért két filmre szedték.

The challenges were, as you guys can imagine, you’re trying to tell two very big origin stories in the world of comic books of this DC universe. Two very important characters trying to tell both their origin stories in one script. I didn’t think it was working. Finally, I called up Warner Bros., Toby Emmerich, my good buddy who runs Warner Bros., and I said, ‘Brother, we have to split these stories and make two different movies.’ He said, ‘You know what? It is a great idea and let’s do it.

5 hozzászólás a “Már megvan a Shazam 2 forgatókönyvírója” bejegyzéshez

  1. Nem volt rossz film, de miután megtudtam mi is az a 7 realm, amiről a végén beszélnek, engem tökéletesen elveszítettek. Sőt, az egész DC unizerzumot el fogják rontani.

    Kezdték a reális képregényfilmekkel, majd szép lassan adagolták a hülyeséget. Néha néha még megállították magukat (a képregényben Thanos azért írtja ki a fél univerzumot, mert szerelmes a Halálba, aki egy nő) De sajnos úgy tűnik egy idő után át kell esniük a ló tóloldalára.

  2. Szoval a Rock lett a creative igazgatoja a DCU-nek? Cool… Eleg Trump-ra hajazo kijelentes ez…

  3. nekem is ez jutott eszembe :D

    konkretan ez a csavo most ugy akarja beallitani mintha az o otlete alapjan hoztak volna minden jo dontest :D

    you’re trying to tell two very big origin stories in the world of comic books of this DC universe. Two very important characters trying to tell both their origin stories in one script.

    ebbol is cask azt erzem hogy: HALLJATOK AZ EN KARAKTEREM IS NAGYON FONTOS! TUDOM HOGY EVEK OTA HUZOM KI MAGAM ALOLA MERT TITKON AZT HITTEM BUKTA LESZ DE MOST HOGY BEJOTT MOSTMAR EN IS RESZT AKAROK VENNI BENNE!! EN IS FONTOS VAGYOK

  4. Baromira nem ezt mondja. Megkopott az angol tudásod vagy mi? :D
    Már a Shazam film előtt köztudott volt hogy lesz Black Adam film is. Konkrétan 2020-ban jön. És teljesen jogos amit mond. Ha azt tették volna amit anno a BvS-ben akkor most mindenki utálná a Shazamot. Ugyanis Black Adam legalább, ha nem fontosabb karakter mint Shazam elvégre ő kapta meg először a Varázsló erejét.

    Egyébként én baromira várom hogy bemutassák a 7 világot mert nagyon jó az alapján amit eddig láthattunk belőle a Shazam Rebirth-ben. Nagyon jó kis feelgood cucc. Mindössze 4 fejezet jelent meg szóval akit esetleg érdekel szerintem lessen bele. Az egyik legszórakoztatóbb a Rebirth szériából.

  5. a fenti idézetben azt mondja amit írtam. “Two very important characters trying to tell both their origin stories in one script.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.