16 hozzászólás a “Minden hősnek van sötét oldala” bejegyzéshez

  1. Nagyon el lett b*szva ez a casting. Sophie Turner egy rossz színész. Sansát tudja nagyon, de azon kívül szerintem nagyon gyenge.

  2. Szerintem meg semmi baj a kasztinggal. Nem lesz soha színészóriás a csaj, de ezekben a mutáns-filmekben jól hozza a karaktert. A filmet meg várom.

  3. Bajotok van ezzel a szerencsétlen csajjal, de az nem zavar benneteket, hogy a nagy csodafilmben Thanos úgy van animálva, mint egy 20 éves játék átvezető karaktere.

  4. Sophie Turner már önmagában hiteltelenné teszi Főnixet, ezért jó lesz ez majd itthon, kikölcsönözve.Jöhetne már a reboot-ról szóló hirek!

  5. 10. Nézd már meg azt a szerencsétlen Thanost, és aztán nézz rá bármire ami tisztességesen meg van csinálva, fasorban sincs egy Alitához képest, de még a Marvelen belül is gyenge.

  6. 13: Még ha így is lenne akkor is szászor coolabb mint bármi amit a Fox összeszerencsétlenkedett X-Men címszó alatt.

  7. 15. Ha ez vigasztal téged, legyen :)

    Egyébként ezentúl visszafogom magam, kezdem megérteni, hogy ez a MARVEL sorozat ugyanaz nektek, mint nekünk volt az ős SW. Egy generáció közös mítosza, már majdnem vallás. Hit ellen meg ugye felesleges hadakozni.

  8. totoro: egy helyen láttam, amit mondasz, amikor Thor szegycsonton csettinti a vihartörővel és Thanos ordít, na akkor fura a cgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.