Mortal Engines őszintén

A Honest Traileres srácoknak elég könnyű dolga volt ezzel a filmmel. Emlékeztek még arra, amikor vártuk, mert steampunk amit Peter jackson nevével reklámoztak. A régi szép idők fél éve…

human
írta
2019. 04. 10. 04:36
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Mortal Engines őszintén” bejegyzéshez

 1. Pont a hétvégén néztem meg, kerestem is a kritikát vagy a kibeszélőt de nem volt.
  Borzasztó volt a film, se füle se farka, tele vérciki jelenetekkel, a casting meg baromira félre ment. Szépnek szép, de még egy Transformerst sem volt ennyire kellemetlen nézni. Egyedül Hugo ért benne valamit, még az úgy mond főszereplők sem kaptak elég háttérsztorit. Felkúr az ideg ha csak eszembe jut.

 2. csatlakozom azokhoz, akik védik a filmet.

  tény, hogy vannak hibái (párbeszédek, ritmus), de számomra több volt az erénye és a szépsége (worldbuilding, theme). szerintem sem érdemelte meg ezt a gyűlöletet, amit kapott.

 3. áh pedig ebből sokkal-sokkal-sokkal többet is ki lehetett volna hozni.
  Nem érzek gyűlöletet a film iránt, de egy-két jelenetnél én is kellemetlenül éreztem magam.. kár érte

 4. Szerintem is Borzasztó volt, még úgy is hogy felkészültem, hogy az lesz.
  A kedvencem Sikoly, mint a South Parkban a Medvedisznóember, Félig medve félig disznó félig ember. XD Csak ez Félig Zombi félig robot félig ember… De abszolút kihagyható a történetből.
  Családdal néztük, és az is igaz, hogy volt akinek tetszett.

 5. Premier héten néztük, akartam szeretni, első bemutatók nem tetszettek….de az ötlet jónak tűnt.
  Sajnos rossz film lett :/ tény, a látvány jó volt. Sok helyen kínos volt, unalmas. Párbeszédek, ahogy azt előttem is kiemelték hasonlóképp.

 6. Manapság van a “szar”, és van a “fantasztikus!”. Nincs köztes. Hibákat nem nézünk el, megbocsájtás nincs, pofátlanság nem szándékosan elrontani valamit, minden ami rossz, az pazarolta a véges és megfizethetetlen időnket, igaz, hogy rettenetes mennyiségű időt cseszünk el ótvar bulvár szemétre és értelmetlen játékokra és hülyékkel való beszélgetésre, de akkor is. Valakinek ezért felelnie kell, olyat nem lehet, hogy csak úgy ellopják az életünket a szemetükkel! DIREKT TESZIK! A LELKED AKARJÁK!!!

 7. cherockee: egyetértenék a szövegeddel, de a MOrtal Enginesnél pont nem illik ide, mert ez tényleg szar :)

 8. @human: annyira, hogy közutálat tárgya kell legyen? nem elég egyszerűen lepontozni, és menni tovább? azt érdemes végiggondolni, hogy azon a ponton, amikor már megbukott, kb. csak az fogja megnézni véletlen, aki amúgyse olvas kritikákat, pontszámokat, azon a ponton mitől és minek van még emberekben izzó düh és büntetésvágy?

 9. (a honest trailers megint más, ők komédiások, csak a dühről beszélek, bár a komédia célja is lehet megalázás)

 10. Én is a múlt hétvégén néztem meg, nagyon jó is lehetett volna ez a film, de a casting és a történetvezetés valami katasztrófa volt, pedig a látvány és a világ miatt, amit megálmodtak még el is mehetett volna egy jobb féle sci-finek. 5/10 max.

 11. nálam ott hasalt el az egész film, hogy egész alatt minden szereplő olyan bambán rácsodálkozott mindenre és drámaian viselkedett, mintha csak egy elnagyolt színházi előadást néztem volna, miközben meg minden karakter valójában olyan egyszerű volt, mint a faék és valós kockázat nélkül ugráltak a felvonások között.
  legalább 10x felásítottam a film alatt, pedig úgy ültem neki, hogy az előzetesek megjelenése és a film megtekintése között egy darab kritikát nem olvastam el róla, mert már az előzetes se volt túl jó.
  szóval nálam simán dobogós lett a valaha volt legszarabb/legunalmasabb filmek listáján. tech demónak elmenne pedig a látvány.

 12. “minek van még emberekben izzó düh és büntetésvágy?”

  ezt én nem látom, viszont szerintem pont azért nem felejtődött el sokaknál, ha már szóba hoztad, mert többet vártak, és a film sajnos még a közepesnél is lejjebb van. És ezt még megemlítik, ha előkerül. Ha a film 6/10 lenne, tipikus szürke közepes, akkor kevesebben emlegetnék, mert már túlléptek volna rajta. De nem az. Sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.