The Lion King-előzetes

Itt van az “élőszereplős”, izé, live action Lion King teljes előzetese. A történet ismert, mindenki látta a Black Panthert. Na, a történet ismert, árulás, felnövés, királyság. Most megnézhetjük felnőtt animációval is.

Az a helyzet, hogy ez iszonyat durván néz ki.

29 hozzászólás a “The Lion King-előzetes” bejegyzéshez

 1. Észvesztő hol tart a CGI :o
  De akkor sem tudom elfogadni, hogy miért kell örök klasszikus és kortalan rajzfilmeket újrázni. Értem én, hogy új közönség de egy rajzfilm az rajzfilm hiába a technika. Eldöntöttem, hogy egy élőszereplős disney filmért nem megyek moziba már csak ez miatt sem. Se Dumbo, se Aladdin, se Oroszlánkirály és a többi ami érkezik…nope thank you

 2. Először a pozitívum: brutál szépen néz ki és élethű is, tetszik még Zordon design-ja is, hogy eltér a rajzfilmtől

  Azonban sajnos a trailerben nem láttam egy jelenetet sem, amiről nem tudnám, hogy hol fog szerepelni a filmben a rajzfilm alapján :( nagyon remélem legalább 1 meglepőbb változtatást eszközöl a Disney

 3. Én nagyon szeretem Chiwetel Ejiofort, de sajnos közelébe se érhet Jeremy Irons-nak. Egyébként meg tényleg nem néz ki rosszul, csak az a baj a CGI-vel, hogy nem kortalan, pár év múlva már a szánkat fogjuk húzni, h milyen bénán néz ez ki :D

 4. Az Élő akcióhoz ragaszkodom!
  A látvány meg botrányosan jó, ebből még mozi is lehet…

 5. Egyet kell értenem abban Narg-gel, hogy míg a 2D-s verzió szinte kortalan és akár mai szemmel is szép, a CGI ahhoz képest még mindig fejlődő technológia és akár rövid időn belül is csúnyulhat.
  Ha valami cell-shadinghez hasonló megoldást alkalmaztak volna, akkor az leválthatta volna teljesen az eredetit, csak nem biztos, hogy még annak is sok értelme lett volna.

  Ugyanakkor az a generáció, akik ezeken a “live action” animációs filmeken nőnek majd fel, nekik ez lesz majd az etalon és erre fognak majd örömmel visszaemlékezni talán. De nem a CGI, hanem az üzenete miatt.

  Ez egy marketing szempontból nagyon ügyesen kivitelezett bőrlehúzás, azt el kell ismerni. Ha befektető valaki, hülye lenne ebbe nem lapátolni a pénzt és 10 év múlva lehet kezdeni elölről.

 6. Kíváncsi vagyok Sinkovits Imre gyönyörű orgánumát kivel fogják pótolni!Persze pótolhatatlan!:(

 7. Én örülök, hogy megtartják a mese flowját és nem raknak bele új és eltérő jeleneteket. Biztos vagyok benne, hogy nem fog az eredeti nyomába érni még a nyálcsorgatóan szépen kivitelezett CGI mellett sem, viszont arra tökéletes, hogy nosztalgiából beüljek rá és 1. Elbőgjem magam Mufasa halálánál és az utolsó jelenetnél 2. Az összes többi jelenetet meg Hans bácsi jóvoltából végiglibabőrözzem.

 8. Az a helyzet h moziban nézős lesz, de nekem rohadtul nem tetszik …
  oké most majd megköveztek, de nekem hiányzik a cukiságfaktor, amit majd szerintem csak a disznó meg a szurikáta haverja hoznak …

  De nekem a többiből is hiányzik.

 9. Kezd a Disney-től felfordulni a gyomrom. OK, hogy szép, meg alapvetően nem is tűnne ez rossz filmnek, HA nem lenne ott a rajzfilm, amit 1:1 másol. Tele van a trailer abszolút másolt jelenetekkel. És ezért pénzt kérnek. Nem indult pedig ennyire gyomorforgatóan ez a trend, a Hófehérke meg a Maleficent még eltértek a mesétől legalább, egy új sztori volt, de a Beauty and the Beast óta ez a nézők átverése és kirablása.

 10. szerintem ugyanazt adni amit mar adtak, de ugy hogy ezt tudja az ember aki beul az minden de nem atveres es nem kirablas

  en ezt kb ugy latom mint mikor regi klasszikus ps3 jatekokat remastereltek hogy ps4en is jol nezzenek ki

  A Lion King alapmu. Ez sosem fog valtozni. Az hogy most kijott egy jobban kinezo verzio azt meg el kell fogadni. Orulni neki. Ha meg nagyon faj akkor be kell rakni vhsen az eredetit.

 11. @vinike88: ahogy Zordon is érdekes lesz, ha jól látom az ő szinkronhangja sincs már köztünk.
  És ha már Scar, akkor Irons -t is buktuk, feltűnően gyengébb a leírhatatlan nevű ejiofort kár, pedig nagy kedvenc volt a karakter :(

 12. Ez gyönyörűséges, bár talán egy kicsit furcsa is a szemöldöke az oroszlánoknak, mert ettől öregebbnek tűnnek.

 13. ThomassLord: az mondjuk nem lehet, hogy az előző változat óta eltelt huszonpár év alatt született pár milliárd ember akiknek jórésze nem látta az eredetit (ebből sem)? De pl. én a magam 40 évével sem láttam, szerintem akad pár százmillió vagy inkább néhány milliárd sorstársam, akiknek újdonságként hat sztori…

 14. Még egy kis apróbb hiba. A teaser trailerben sem volt árnyéka a víz fölött repülő madaraknak, s mintha most sem lenne.

  Én rengetegszer láttam az eredetit, így az összes jelenetet felismertem. Zazut is eltalálták, bár csak rövid ideig láthattuk a trailerben. Jó lesz ez a film. Az egész sokkal meggyőzőbb, mint az Aladdin.

 15. Timon és Pumba a leghatalmasabb páros a filmtörténelemben. Gyerekkorom kedvenc karakterei, ronggyá néztem a videókazettát.

 16. Jelentem most először _megtapasztaltam_ mi az az uncanny valley. Ezer éve tudom, hogy micsoda, de még soha nem éreztem. A Star Wars-os Tarkinnál is meglepődtem az indulatosabb véleményeken, engem egyáltalán nem zavart, majdhogynem fel sem tűnt. Épp ezért vagyok most igazán elképedve, hogy egy sokkal jobb minőségű, gyakorlatilag fotorelisztikus cuccnál üt be. :)
  Mindenesetre megerősíthetem, baromira irritáló élmény, ahogy kb. minden jelenetnél egy kisördög mindig megbököd, hogy “Ott, láttad azt a kis furcsaságot? Ez nem is valódi, csak CGI!”. :)

 17. Aztán amikor elmegy az egyszeri apuka az állatkertbe, akkor a kisgyerek behisztizik, hogy ezek az állatok miért nem tudnak beszélni, mint a filmben.

 18. Szerintem nagyon jó és abszolút van létjogosultsága ezeket a darabokat animálva újra vászonra vinni. Nálam nagyon nosztalgikus érzés így 30-hoz közeledve a mai gyerekek meg ugyanazt azt élményt megkapják, mint mi régen. És gyönyörű az egész. Én az új Jungle Bookot is imádtam.

 19. Csatlakozom a legtöbb észrevételhez:
  Nagyon szépen néz ki, de nem ilyen élőszereplősben szeretném csak látni ezt a látványt. A büdzséjére kíváncsi leszek.

 20. “Aztán amikor elmegy az egyszeri apuka az állatkertbe, akkor a kisgyerek behisztizik, hogy ezek az állatok miért nem tudnak beszélni, mint a filmben.”

  Naná, aztán apuka elmagyarázza a gyereknek, hogy ez miért van. Gondolom nekünk is elmagyarázták régen. Ezért szülő a szülő. Nincs ezzel semmi gond.

 21. Előttem már írták, Hans papa miatt végig libabőr. A CGI eszeveszett jól néz ki. Utolsó másodpercekben, a Pumba lábára koncentráló shoton látom leginkább, hogy valami nem frankó, de amúgy besz@rás, ahogy kinéz.

  Szerintem ez tarolni fog – nosztalgiafaktor a tetőfokon + Zimmer…

  Hogy mennyire rablás… tudod mire számíts, el tudod dönteni, megéri-e a mozijegyet. Nem árulnak zsákbamacskát, hogy új a történet. Szerintem, ha átírták volna, akkor meg azért rinyálna mindenki. Az az érzésem, max annyi plusz lesz benne (ha lesz), mint a B&B-ben volt… minimális, eredeti történetbe lényegében egyáltalán nem belekeverő dolog.

  Alapvetően annyira én sem díjazom ezeket a másolásokat, de el kell valahol fogadni, hogy ez most egy irány.

  Szinkron: Irons kár, hogy nem tér vissza, és igen, ahogy írták, Kristóf Tibor sincs már köztünk. Két központi szereplőnek is nagyon hiányzik majd az eredeti szinkronhangja. :( :(

  Már Zimmer zenéje miatt is megéri majd a mozi. Lebo M. legendás indítása is vissza fog térni remélhetőleg (talán az első teaser is azzal kezdett). Ha máshogy kezdődne, valszeg a fél terem instant kiürülne. :D

 22. Mate4182-vel értek egyet. Nincs itt semmi átverés, ha egy az egyben másolják az eredetit, meg amúgyis minek változtatnának rajta. Akit érdekel az megnézi, akit nem, az meg maradjon a rajzfilmnél. Nálam moziban nézős, mert ez a látvány már önmagában érdekel annyira, hogy ne hagyjam ki.

 23. márpedig Irons nem hozta olyan jól Zordont, mint a magyar szinkron. ez a trailerben lévő meggyőzőbb nekem. nem olyan bohókás. de ezt tuti nem fogom magyarul nézni, Sinkovits pótolhatatlan. és ahogy olvasom, az eredeti Zordon is. :(

 24. Kemény, a sok “miért kell hozzányúlni” sírós komment, meg nem nézem meg azért se moziba. Látni, hogy egy cseppet se fog rontani a mese feelingjén, ugyanúgy bőgbi fogtok amikor Szimba faterja elpatkol és ugyanúgy énekelni fogod magadba másnap a munkahelyeden a “Can you feel the love tonight” betétdalt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.