Anna-előzetes: Luc Besson és a kemény bérgyilkosnő már megint

Bár a film egy ideje már kész van, de a #metoo miatt meg sem próbálták tavaly mozikba küldeni. Ugye Besson ellen is jöttek vádaskodások, de a bíróság nem is engedte perre az ügyet bizonyítékok hiányában. Már megint eltereltem a kommenteket?

Pedig a film egész jónak tűnik ennyi alapján. Nyilván a sztori nem nagy megfejtés, Besson egyedül ötlötte ki… ki tudja mennyi idő alatt. A főszereplője egy modell szépségű nő, akinek olyan erős a személyisége és akarata, ami a világ legdurvább bérgyilkosává teszi. Mondom, a kidolgozás számít, és a kemény női akcióhősökben Besson mindig is erős volt. És itt is ilyesmi vehető észre, a főszereplő osztja a golyókat és a pofonokat, komoly arccal.

Mielőtt valaki megkérdezi: azért írják a Lucy-t a trailerben, mert az a legnézettebb filmje mostanában, durva siker volt.

human
írta
2019. 04. 11. 03:39
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Anna-előzetes: Luc Besson és a kemény bérgyilkosnő már megint” bejegyzéshez

  1. Megnézem majd de nem szeretem ezeket a nagyon túlzó előre begyakorolt, összehangolt, együttmozgó bunyókat.

  2. Megcsinálta a saját atomszőke filmjét. Mivel akciófilmekből komoly hiányt érzek évek óta ezért ezt biztos meg fogom nézni.

  3. Hmm. Kipróbáltam. De törött tányérral nem tudtam megvágni magam. Ráadásul rohadt nehéz stabilan fogni.

  4. Hmm…a tipik 55 kilis csaj leveri a képzett testőrök hadát…tudom 1000x lerágott csont ez a duma, de megnézős lesz, tetszik…otthon :)

  5. Nagyon érződik a Lucy sikere utáni vágy. Viszont mivel azt a filmet iszonyatosan szerettem, így kívánom, hogy szegény ember Scarlettjével is sikeres legyen. A Valerian után egy újabb bukó a mesternek nem lenne jó.

    Megnézzük, biztos bemutatják nálunk is a nyáron.

  6. Watchmen: ez azért csak 30 millából készült, szóval könnyebben lehet siker, mint a Valerian.

  7. Amolyan francia női John Wicknek néz ki.A John Wicket pedig naaagyon bírom.Besson tényleg jó női főhősöket ír,azt is bírom.De komolyan már megint egy vasággyal együtt 50(anélkül 40)kilós csaj lesz itt a badass,mindenkit kinyíró,megállíthatatlan,el nem fáradó profi kézitusa bajnok női főhős?!Mert amennyire értek a küzdősportokhoz,oké a lendület,meg hogy késsel (is)harcol a lány,na meg lehet fájdalmas,gyenge pontokat találni egy emberi testen,oké.Egy nő is lehet profi lövész,ahhoz nem kell túl erős kondi,aláírom,de én ezektől a csontsovány,zéró ellenálló képességű(nek tűnő)totál etióp kinézetű akcióhősnőktől már lassan agyvérzést kapok.A tavalyi Tomb Raider is nálam azért bukott meg legfőképpen,mert bár Vikander jól játszott,szerintem még a rebootolt játékokhoz képest is piszkafa külsejű Lara volt.Lehet,egy női akcióhős is kemény,nem azt mondom hogy MMA harcos csajok játsszanak csak akciófilmben,de ez a 40-50 kilós női akcióhősök trendnek vége lehetne már,és legalább olyanokat castingoljanak,akik elég szépek is,de legfőképpen el tudják hitetni,hogy ha kapnak egy sallert,felállnak és nem törik el min.3 csontjuk.Szuperhősnők/idegenek/kiborgok nem érnek!
    LE a 40 kilós akcióhősnőkkel!!!
    Ki csatlakozik?

  8. Basszus első reakcióm nekem is az volt, hogy na már megint egy 50 kilós Wonder Woman, de míg előbbi rendelkezik ember feletti képességekkel, addig ez a csajszi itt a trailerben rettentő komolytalan. Amelyik csaj komolyan küzdő sportol és kibírja az ember nézni belőle, hogy tud is verekedni az rohadtul nem így néz ki, hanem kb. úgy, mint Ronda Rousey. Meg ezek a cím választások… Lucy, Anna. 5 év múlva jön a Margit, ő már csak 45 kilós lesz és 12 év múlva eljutunk Francinehez, aki egy 30 kilós 13 éves kiscsaj, ami mondjuk működött a Kick Ass-ben, de Bessonnal nevetséges lesz.

  9. Nekem ezzel a csajjal is eladják a filmet, viszont most már ideje lenne tényleg a kemény női karakterekhez tényleg kemény (nek kinéző) színésznőket is kasztingolni, mert a mai világban ez már meh.
    Btw, szépségre nincs oka a csajnak, meg mozgásban is jó nézni, viszont szerintem előbb törne el a csuklója, mint nekem az állkapcsom, ha kapnék tőle egy maflást.

  10. Nálam a pofonosztó csaj Gina Carano-nál kezdődik :)
    Ez a kiscsaj állítólag valami szupermodell(ke)

  11. Bazsika66666
    Azt nem mondtam hogy nem nézem meg de TUTI hogy nem moziban (inkább a John Wick 3-at ugye:)
    erre a filmre marad a dvd.
    +én csak hosszabban kifejtettem a véleményem de egyetértünk (asszem)

    Wittgen,azt hiszem igazad van előbb törne el a kis csaj csuklója,mint hogy megtántorodnék a pofonja miatt és nem azért mert olyan “masszív”vagyok :)

    PS.:szóljatok meg de nem tartom valami szépnek,vagy vonzónak ez a lány de ez mondjuk egyéni ízlés dolga(háát azért nem voltam elájulva a bikinis jelenetnél sem,talán a gizdasága miatt:) de azért jó is kisülhet a filmből.
    A bunyókban,meg biztos sok munkája van,nem is firtatom,sokat gyakorolhatott,de hogy a nevetséges felé konvergál az amit ez a kislány előad(a combfixében á la atomszőke, a maga 40 kilójával)verekedés címszóval,az több mint nevetséges,persze saját vélemény így a trailer alapján.
    Lehet olyan rossz lesz hogy az már jó,mint a Lucy is volt szerintem.

  12. A kihallgató szobában mindkét embernek természetellenesen kék a szeme. Miért? Először arra gondoltam, hogy kontaktlencse, de biztos nem ugyanolyanat hordanak mindketten.

  13. Ja hogy szupermodell vagy mi,és én gizdának tartom?Megvan a megoldás:a főszereplő eredetileg modell.
    A szupermodellek meg az általam formásnak,nőiesnek,hovatovább kemény akcióhősnőnek nevezhető nők a skála két ellentétes végén vannak.Ne értsetek félre biztosan vannak szép arcú,bájos szupermodellek,de ezek a mostani modellek többsége szerintem nem szép arcú.Az alakjuk meg az általam nőiesnek mondhatótól a lehető legtávolabb van.De komolyan mint egy 13 éves serdülő kislány,(beleértve az ANNA főszereplőjét)aki még a NAGY nyári hormon bomba felrobbanása előtt áll.Tudjátok,amikor egy nyár alatt “megnőiesednek” a csajok,és kikerekedik mindenük:)
    Nehéz castingolni egy mondjuk 60-70 kilós,egészséges,arányos külsejű nőt?
    Ja igen Besson mostani címadásai tényleg fantáziadús gondolkodásról tesznek tanúbizonyságot.Lucy,Anna,5 éven belül.

  14. Háát, NEM, NAGYON NEM!

    Anne Parillaud elemi vadsága, sebezhetősége és érzékisége “helyében” (aki szintén maximum 50 kiló volt) nem hiszem el ezt az üres arcú 30 kilós modell besorolható lenne Besson nagy nőalakjaihoz.

    Semmi sincs benne, ami megfogna, Besson bácsi meg teljesen elvesztette a mértéket akciórendezés szempontjából.

    Nagyon számít ki játsza a kemény csajt.

    Charlize Theron-nak elhittem, hogy kemény csaj nem sokkal ezelőtt, mert jól eljátszotta és odatette magát egy teljesen közepes, semmitmondó filmben.

  15. symor
    És ne felejtsd el ahogy kezdődik az Atomszőke.Úgy értem amikor ott látjuk Theront összeverve,monoklival,zúzódásokkal.Az a nő azért elhitette velem hogy egy nagyon kemény,de azért sebezhető nő.
    Nem pedig egy megállíthatatlan(nak)tűnő zéró mimikájú huszadik Terminátor folytatásba illő 30 kilós TerminaTrix :)

  16. Harcművészeti elemek, valósághűség(nemcsak erre a filmre, az előzőekre, még az MMA-s Gina-t is beleértve):
    pro: meglepetés ereje, Filippínó harcművészetek(késsel, dobbal nádihegedűvel)- ügyességre és technikára épül.

    kontra: az első 100 kg-os képzett testőr pofonjától számítva esélytelen a további bunyó, mintha egy autó ütne el. :D

    Nyilván nem kell ezekben a filmekben ezt komolyan venni.

  17. Sajnos ez a baj,hogy vevők erre az emberek.
    Kicsit olyan mintha a taxit meg az atomszőkét újra forgatták volna.Nagyon gyenge főleg a szereplő csaj.

  18. Azért a kedvenc “reális” harci nőitek nem véletlen 2 mondat/film sebességgel nyomják. Szóval mindig más lesz az elsődleges szempont a realitás előtt. Azt viszont sosem értettem, hogy ha már 40 kilós nőt verekedtetnek akkor miért nem azzal kezd soha, hogy kinyit egy viperát és máris hihetőbb.

  19. Kaoka
    Erről van szó.Egyszer fórumon valaki szekálta Felicity Jones-t a zsivány egyesben hogy kb.ő is 50 kiló és hogy milyen hiteltelenül verekedett.Csak arról feledkezett meg az illető hogy ha emlékeim nem csalnak,a Jedha-i városi ütközetben a csaj kinyitott 2 viperát,és azzal kalapált el pár rohamosztagost,utána lőtt párat.Ennyi.Most lehet mondani hogy a rohamosztagosok öltözete megvédi őket az ütésektől,de legalább az a női karakter adott helyzetben fizikai erejét figyelembe véve,normálisan viselkedett.
    Lőni meg egy marha vékony,gyenge csaj is tud,csak tudja célon tartani,és megfogni a fegyót.Ha csak lőne,vagy közelharci fegyvereket pl:bézbózütő,vipera,kés,kard,(nem pallos)használna egy ilyen 40 kilós akcióhősnő,nem is lenne gond de itt van kézitusa ezerrel.
    Nekem meg majdnem röhögőgörcsöm az előzetes megtekintése közben.True Story :)

  20. Ez lenne az új Nikita? Inkább megnézném az eredetit. Még az USA remake is jobb volt mint aminek ez tűnik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.