Megvolt a Disney+ bejelentés, van dátum és ár + Lady and the Tramp az első képen

November 12-én indul a Disney streaming szolgáltatása. 6,99 dollár lesz az ára. A sorozatos részét gondolom a sorozatjunkien összefoglaljuk majd. Viszont a filmekről pár szó: 400 régebbi film kerül fel, és mellé 100 olyan, ami nem rég ment moziban. Mármint itt arra utalnak, hogy tényleg vetítették őket, nem pedig B-filmek. Ez alatt minden Pixart, Marvelt és hasonlókat értenek. De például rengeteg NatGeo anyag is felkerül majd, amit nem az előbbiekhez számoltak. Meg a Captain Marvel a szolgáltatás első napján ott lesz. A Star Wars filmek is felkerülnek majd, de csak az első év során, nem rögtön az összes az elején.

Ha már Marvel, azért a sorozat frontról megemlítem, hogy ugye végre arrafelé is hivatalosan szélesedik az MCU. Mármint a mozis színészekkel lesz Loki, The Falcon and The Winter Soldier, Scarlet Witch, Hawkeye. Avagy az eddigi sorozatos mellékvágányok helyett ezek jobban kell illeszkedjenek majd a filmekhez.

A bejelentett, Disney+-ra készülő filmek: Noelle – komédia Anna Kendrickkel és Bill Haderrel. Timmy Failure — Tom McCarthy (Spotlight) adaptál egy sikerkönyvet. Togo — Willem Dafoe egy megtörtént esemény feldolgozásában átszeli Alaszkát egy kutyával. Stargirl — szintén egy sikerkönyv adaptációja (nem DC cucc).

És az élőszereplős Lady and the Tramp (Susi és Tekergő) az indulás első napján ott premierel. Már van egy kép is.

25 hozzászólás a “Megvolt a Disney+ bejelentés, van dátum és ár + Lady and the Tramp az első képen” bejegyzéshez

 1. És mellékesen az élőszereplős star wars sorozat is elkészül The Mandalorian címmel ¯\_(ツ)_/¯

 2. Sehol sem találok infót, hogy mely országokban indul első körben. VPN és USA?

 3. human: “Nicole” lesz az a film, nem Noelle, amiben Anna Kendrick és Bill Hader lesz.

 4. ha a Disney+ elveszi a penzem Anna Kendrickért cserébe, az ugye még nem prostitúció?

 5. Amik eddig elérhetőek voltak Netflixen, HBO Go-n és Disney tartalmak, azok kizárólag itt lesznek majd ezután? Erről tudunk valamit?

 6. jájjj, már mindenkinek kell saját streaming szolgáltatás…. :/ kezd kicsit sok lenni, nem?!
  Netflix, Hulu, HBO, Prime, mostmár disney… kicsit sok lesz már. És persze, hogy minden ami épp az embernek tetszik egy másik streamernél elérhető :( Bús panda vagyok

 7. Vagy elírták a prezentációban mutatott képen, vagy valóban Noelle az a Noelle.
  proof: https://i.cdn29.hu/apix_collect_c/1809/disney-play/disney_plusz_screenshot_20190412082107_2_original_760x760.png

  Egyébként 2021 Q1 a kelet-európai nyitány tervezett ideje, az a kép jöhetett volna a posztba, amin ez látható.

  Biztos vagyok benne, hogy brutális sikere lesz ennek, a kérdés, hogy melyik másik szolgáltató kárára. Nálam HBO GO van és néha mellé 1-1 hónap Prime, vagy Netflix, tartalomtól függ – de a D+ kínálata látszólag jobban megéri, mint az említettek.

 8. “Netflix, Hulu, HBO, Prime, mostmár disney… kicsit sok lesz már. ”

  ezeken kívül még legalább 40 van – plusz minden országban 1-2-3 saját, nemzeti. és mivel jó biznisz, ezért mindenki sajátot akar. ami nyilván megint olyan, mintha lenne 100 tévécsatorna és mindegyik saját cuccot adna. senki nem fizethet elő mindenre, a kompletistáknak annyi.

 9. “Amik eddig elérhetőek voltak Netflixen, HBO Go-n és Disney tartalmak, azok kizárólag itt lesznek majd ezután? Erről tudunk valamit?”

  igen. az aktuális szerződések még kifutnak, szóval lesznek disney-s cuccok, amik 2021-ig máshol lesznek, de az újak majd erre jönnek.

 10. nem írtam el Nari, bár látom, hogy imdbn NIcole (de ott van, hogy aka Noelle). Jól kezdi a Disney :D

 11. Torrenteken ott van minden, ami kell , csak ” türelem+ ” szolgáltatásnak hívják

 12. chegue111111: ez a hír nem a torrentezőknek szól szerintem. mindenki azt csinál, amit akar, nem azt mondom, hogy a torrent ördögtől való, viszont az azt használókat nem érinti, hogy a disney+ mennyibe kerül és pontosan mi lesz rajta.

 13. Annyira azért nem vagyok lenyűgözve a felhozataltól. Főleg hogy a HULU-ért ügye még pluszban kéne fizetnem, mert nem csak gyerekbarát kontentet akarok nézni (mintha olvastam volna hogy lesz erre kedvezményes pack). Ha egybe lenne az ESPN+,Disney+,HULU egy NETFLIX alatti árért akkor meggondolom, de ez csak erőlködésnek tűnik.

 14. Xálfi: igen, az a terv h azokat összetolják. Szerintem kompetitív az árazás egyelőre, ha azt nézzük akkor 20 dollárból kijön a Netflix és a Disney+, és akkor már nagyon sok tartalmat elér az ember, plusz családi szórakozásból is akad bőven. Vagy Hulu és Disney+ együtt. Szerintem ezeknek a cégeknek az a célja, hogy ők legyenek a fő forrása a nézőknek, ahogy winnie írta, a kompletisták aranykora végetért. Az a cél, hogy esténként ne a “mit nézzünk, és az hol van?” legyen a kérdés, hanem a Disney vagy a Netflix vagy a Hulu automatikus elindítása után “ebből a kínálatból mit nézzünk?”

 15. human: Nyilván ez a cél. Kérdés az hogy elég lesz e a Disneynek pár jól hangzó címet bedobni a NETFLIX kőkemény kontent gyártásával szemben? A HULU ennél mégjobban le van maradva, ugyanis egyetlen sorozatot tudok mondani amit szeretek onnan. Azért is nem érted a Disney húzását, mert az emberek kényelmesek, így meg most lesz 3 feldarabolt szolgáltatás egy nagy helyett. Tehát pont az veszik el amit te is felvetettél, hogy mit indítok el automatikusan. Mindegy ők tudják, ha nem lesz igazuk majd a piac leszámol velük.

 16. igen, de a Netflixnek nem volt 30 évnyi használható cucc raktáron, szóval a netflixnek ezt kell behozni, és ezért kell sokkal többet költeni. A kérdés, hogy havi 1-2 új dolog elég lesz-e megfejelve a régi újranézésekkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.