Írják a Tomb Raider 2-t

Wow, azt vártuk, hogy a Disney ma nagyot dob, de a legmeglepőbb hír szerintem ez volt: felfogadták Amy Jumpot a tavalyi Tomb Raider folytatásának megírására. És akkor nyilván Alicia Vikander is visszatér, aki elvileg eddig bírja amit látott a forgatókönyvből. Ez az egész azért meglepő kicsit, mert jó esetben is csak 0-ra jött ki a Tomb Raider a forgalmazása után. Talán abban reménykednek, hogy növekszik. Vagy alapból kisebb költségvetéssel állnak neki.

Az első részt amúgy nem Amy Jump írta, ő a Free Fire, meg High Rise filmeken dolgozott eddig többek között. Talán jobb dolog jön össze, mint a tavalyi műben.

human
írta
2019. 04. 13. 03:42
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Írják a Tomb Raider 2-t” bejegyzéshez

 1. Hát az 1 egy halálunalms klusés ggyi colt szerintem. Pedig a 2013as játékot rongyosra játszottam de nekem vikander alapból unszimparikus és sehol sem Lara. Legnagyobb ziccer higy Daniel Wu karakterével semmit nem kezdtek. Legalább lekaratézhatott volna pár őrt.

 2. Miért is ne?
  Nem volt egy nagy dobás az első film, de nem vagyunk elárasztva kalandfilmekkel. Ha egy kicsit lazábbra veszik akkor még bőven jó is lehet. Egyébként Alicia szerintem kifejezetten jól játszotta Larát.

 3. Milyen filmek a Free Fire, meg High Rise? Egy ideje már “kikölcsönöztem” de még nem vittem vissza, mert nem néztem meg :D

 4. Jól van, talán másodszorra jobban sikerül :) Az első nekem csak addig tetszett, amíg nem értek a szigetre, mert utána szerintem menthetetlenül szétesett az egész. Alicia Vikander jó Lara volt, de szegény Daniel Wu-t úgy elpazarolták, hogy a film utolsó felében szó szerint egy bokorban guggolt csak XD

 5. Free Fire szerintem nagyon jo film. Tipikusan az a film, amin erzodik, hogy egy jol megirt forgatokonyv. A regi Tarantino es Guy Richie filmeket elveneitette fel nekem.

 6. Alicia Vikander jó Lara volt!!! pffff de ti megis mit neztetek a Jugo 2-ot?? vagy a holdat??? :D:D:D:D: egy gagyi sz******,koze nem volt az egeszhez,se tortenetileg,sem fizikai felepitesben!
  Lara Croft meghalt az alakitasaban!!!

 7. Hát ha kevesebb pénzből fog készülni, akkor nem hinném, hogy jobb filmet fogunk kapni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.