Romokban az új Doctor Dolittle

A címe ugye The Voyage of Doctor Dolittle, és a főszereplő elvileg Robert Downey Jr., ő hallja az állatokat beszélni.

Na most ott tartanak, hogy a film költségvetése 175 millió (és ez nem vicc:), és közben még a rendezőt is kispadra ültették. Mármint nem kirúgták Stephen Gaghant (Gold, Syriana), hanem behívták Jonathan Liebesmant (Wrath of the Titans, Teenage Mutant Ninja Turtles) segíteni.

Közösen 21 napos utóforgatást toltak, mivel az assembly cut (amikor az összes jelenetet sorba teszik) után Chris McKay segített a stúdiónak felpörgetni a filmet, hozzáírt dolgokat, hogy jobb legyen, és ezek leforgatásához kellett Liebesmant segítsége.

Ha ez innen jó lesz…

15 hozzászólás a “Romokban az új Doctor Dolittle” bejegyzéshez

 1. Johnatan 2 filmje tökéletesen promózza majd ezt a remekművet is. Instatnt kuka, még otthon sem. Végre van egy film amit még Iron Man miatt sem néznék meg. Nem mint ha az előző Dolittle-ök a szívem csücskei lennének, na de hogy ebből jó anyag lehessen, hiába a szereplőgárda… A büdzsé fele meg tuti Downey-ra megy el, hogy vállaljon egy ilyen filmet.

 2. A Murphy-s filmek is gázak voltak, ez is az lesz.

  Instant bukó, kivéve ha a Marvel logót a film elé teszik.

 3. Ott mekkora baj lehet, amikor Liebesman segítsége kell.

  Mintha Gordon Ramsay túlfőzné a húslevest és Stahl Juditnak szólnának, hogy lenne egy kis plusz meló.

  A budget amúgy annyira nem sokkolt, RDJ ki tudja mennyit kérhet el, lehet simán 30-50 millió között, plusz egy rakás CGI

 4. Pfuh ez mekkora bukta lesz, kár érte, Downey amúgy tehetséges szinész, nem is értem, miért ilyenre pazarolja az idejét. Pénzért már nem kell tepernie (csak az Avengers 3-4-ért kapott 100 millát), szóval választhatna magának jobban vanity projecteket.

 5. “A budget amúgy annyira nem sokkolt” azért egy olyan filmről beszélünk, aminek az előző iterációja eddie murphy-s vígjáték volt.

 6. És mai árakkal az is lenne 130-140 millió, pedig Murphy akkor már nem volt akkora sztár, mint Downey most

 7. Most nemreg neztem imdb-n downeyt es durva, hogy az utobbi evekben nem volt benne semmi filmben, csak a marvelekben. Ahhoz kepest mekkora sztarnak szamit, nem igazan keresett, vagy mindig tul sokat ker?

 8. A vasembernek gyakorlatilag marvel filmekből él,ha ez lecseng nemigen lesz több film ami sikeres lenne,talán a Sherlock Holmes 3 ha elkészül.

 9. igen, én is ezt akartam mondani, hogy azért Downey is zsákbamacska a Marvelen kívül.

 10. Erősen az, Stark-ot nagyon elkapta, de komoly dolgai nem igen voltak, ekkora pénzei meg előtte sem. Kíváncsi leszek a pályafutására.

 11. Szerintem viszont zseniális drámai színész, amit bizonyít is néha, amikor nagy ritkán módja van rá. Mint pl. A bíró c. filmben. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.