Gond egy szál se, jövőre forog A kis hableány

Mármint a Dumbo nem hozott erősen, de a gépezet nem áll le. Jövő áprilisban állhatnak neki a Little Mermaid élőszereplős változatának, és augusztusra végeznének a forgatással.

A zenéért felelős Lin-Manuel Mirada és Alan Menken lesz. Ja meg kiderült, hogy Hablaty nem sirály lesz, hanem valami olyan madár, ami a víz alá is merül, hogy azokban a jelenetekben is feltűnhessen.

A főszerepet a pletykák szerint Zendaya-nak ajánlották fel.

31 hozzászólás a “Gond egy szál se, jövőre forog A kis hableány” bejegyzéshez

 1. Zendaya lesz a kishableány?

  Erre csak azt tudom mondani, anno Darth Vader is mondott 2005-ben:
  “NOOOOOOO!!!!!!!”

 2. Tökéletes Ariel? Már meg volt, láttuk az Aquamanben. A Disney shit nem érdekel. Amúgy is utáltam mindig is a Disney mesét mert az eredeti Japán fényévekkel jobb és az egyetlen hű adaptáció is kb.

 3. Nagyon örülök, hogy attól, hogy csak 4-500 milliót szakít egy film, nem állnak le ezekkel. A gyerekek a Dumbót is nagyon imádták, a Hamupipőkéről nem is beszélve, csak ne legyenek annyira elszálltak, mint az Óz.

  Valahol nagyon jó, hogy a sok felnőttesedő és erőszakos animáció helyett vannak olyan biztonságos, max meseerőszakot tartalmazó filmek, amikre utánaolvasás nélkül is el lehet vinni a 6-8-10 éveseket. (Mert ez az, ami marha unalmas, a Common Sense Mediás véleményeket olvasgatni, hogy mennyire való fiataloknak egy film, mert amikor az ember 3-4 pozitív és ajánló hozzászólást olvas, akkor tuti, hogy jön egy elvakult, ami senkinek sem ajánlja. Úgyhogy legutóbbi a Diótörő és a Négy Birodalomra látatlanban mentem el velük, és a Disney ott is hozta magát, tökéletes biztonságos mese volt.)

  Szóval azok a nagyfiúk, akik nem tudják feldolgozni, hogy nem csak nekik készülnek filmek, szerintem ne várják meg, míg fejbe lövik őket, nyugodtan tegyék meg maguk.

 4. (Zárójelben: a legjobb persze az lenne, ha minden egyes John Wick, Avengers, Hellboy és a többi mészárlós filmre jutna egy gyerekcucc, mint mondjuk a most készülő Susi és Tekergő, mert így jó, ha havi egy, nem rajzolt-rajzolt gyerekfilm van. És még a Susi sem lesz moziban…)

 5. Nathalie Emmanuel szerintem szerencsésebb választás lett volna. A GoT-ban szerintem bőven bizonyította, hogy egy Ariel szerű karaktert lazán tudna hozni.

  Zendaya szerintem ettől darabosabb.

 6. Ha kifogynak a megfilmesíthető rajzfilmjeikből, akkor mi következik majd? A híresebb FOX filmekből évente legalább 3 reboot/remake?

 7. A kis hableány is superhero, és összejön Aquamannal? Vagy neki már van csaja? Nem láttam a filmet. Lehetne az unokahúga is, vagy valami ilyesmi.

  A madár lehet pl. kormorán, mert az úszik a víz alatt, és fekete(!). Nehogy már ilyen elnyomó fehér sirály legyen már.

 8. ha ilyen iramot diktálnak, akkor előbb live action frozen trilógia, mint animációs.

 9. Zendaya?????? Tényleg nem rosszindulatból, de olyan kiélt feje van szegénynek, minden csak nem az a naív szépség ami ide kellene.

 10. Lord Lisander:
  Na, Sophie Turner már ránézésre jó választás lehetett volna Ariel szerepére! De hát a Disney-nek muszáj benyalni a metoo bandának!

 11. na, jól csinálja a disney. nem kell 100%ban tökéletesnek lennie a remake-nek, csak egy hangyányival látványosabbnak, és akkor pár éven belül lehet újrázni, hogy hé most úgy fog kinézni ariel mint a mesében, ezt is látnia kell mindenkinek. így nem csak kétszer húzzák be a pénzt, hanem akár háromszor vagy még többször is anélkül, hogy komolyan megerőltetnék magukat.

 12. @ mindenkirinyal:
  most felteszem rá a házat, hogy ursula nem (sem) fehérbőrű színésznő lesz…

 13. 18 Sophie Turner???? Komolyan, ne már. Pont megvédtem múltkor a szerencsétlent ebben a szuperhős szerepben, de nézzétek már meg a rajzfilmben Arielt. Egy kecses, nőies szépség, mint a Disney hercegnők általában, ettől mindkét jelölt fényévekre van, és szerintem nem is ők lesznek a végső befutók.

 14. Hű, páran de ki vannak akadva, amiért nem tudnak majd egy gyerek filmre recskázni, ha fekete a főszereplő. Yikes. Azt hiszem a név változtatással számomra is lezárul egy korszak. Veszem kalapom, kabátom, és angolosan távozok. Köszönöm a munkádat, human, tényleg, őszintén, a Filmbuzi és a Sorozatjunkie igazi geek kapudrog volt a számomra.

  További sok sikert kívánok! :)

 15. még nem biztos semmi ,) amúgy meg sajna tényleg vannak témák, amikre nem értem miért akaszkodnak ennyire. Kit érdekel annyira a kis hableány, h felháborodjon rajta? Esetleg pár női olvasót. Hmhm.

 16. Gugliztam, hogy ki ez, mert az eredeti rajzfilmet kedvelem, és a karaktert is, és meglátván, hogy ki lesz a főszereplő…. ÚRISTEN.

 17. katt a címkére, ahhoz képest most már kiderült mikor forgatják tényleg, hoyg egy karakter más lesz, és még pletyka is volt a főszereplő színészről.

 18. @ Happy Zoidberg: Egy “filmbuzikat” megcélzó oldalon meg nekem az a fura, hogy egyesek meglepődnek, hogy valaki szóvá meri tenni, ha az adott film adott szerepében nem feltétlen a legalkalmasabb színész játszik.
  Ha az Irishman-ben Hoffát egy kínai játssza csak mert az +1 milliárd néző gondolom neked az is mindegy lenne.

  Egyébként kinek fáj ez ha ezt kultúrált keretek között bárki kifejti a(z) (ellen)véleményét?

 19. Szerintem ezt most jegelniük kellene, mert az Aquaman kifogta a szelet ebből a vitorlából, hogy tengeres közhellyel éljek. Itt is meg tudnak csinálni táncoló CGI állatkákat, ha a Lion Kingben képesek, de a víz alatti világot most fölözte le az Aquaman. Szvsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.