9 hozzászólás a “Megúszták a csettintést” bejegyzéshez

  1. Viszont a közönség csettintését szerintem nem fogják megúszni, még ha Thanos nem is tudta ezeket elkaszálni. Remélem a Disney tud majd valami értelmesebbet kezdeni a franchise-al mint ahová ezek tartottak.

  2. Artox: Ja mert a Disney marha jó irányba tart a Fekete Párduccal, Ragnarökkel, Hangya 2-vel, Marvel Kapitánnyal. A Bosszúállók szerencsére más ligában játszik, mint amiket emlitettem. Meg a Star Warst is milyen jó irányba vitték.

  3. Nem tudom, Zsoco, a felsoroltak közül a Captain Marvel az egyedüli, ami híg f*sra sikeredett, a hangya 2 a közepes szintet elérte legalább a Ragnarok és a Párduc azért nem lettek kidobni valóak.
    Bár szubjektív vélemény persze.

  4. Cap Marvelen kívül nem igazán hibázott még az MCU. Legalábbis akkorát biztosan nem mint a Fox az X filmekkel.

  5. Nem értem mi a baj Captain Marvellel, én egész jól szórakoztam rajta. Azért az túlzás, hogy az MCU nem igazán hibázott ezen kívül, vagy ennyire rövid itt sokak memóriája? Thor 2, Vasember 3, hmm?

  6. 7. True. Thor 2, Iron Man 2-3 elég gyengék lettek. Cap Marvellel a bajom, hogy egy kedvelhetetlen, arrogáns, hülye picsa aki semmit nem változik a film alatt, ugyanaz a hülye picsa az elején mint a végén. A látvány és akciók pedig totál középszerűek, így a film semmilyen téren nem ad semmi pluszt, simán felejthető. Sam Jackson papa az egyetlen pozitívuma nekem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.