Rian Johnson és a Game of Thrones készítői

Már ment az idegből kattintás, mi? Sajnos hiába hittük azt, hogy Rian Johnson dolgozik egy saját trilógián a Star Wars univerzumában, és a Game of Thrones-t készítő David Benioff és D.B. Weiss egy másikon, ez nem teljesen ilyen tiszta. A mindenki által kedvelt Kathleen Kennedy nyilatkozott az EW magazinban, a cikkükben pedig az “a történetmesélés következő lépcsőfoka blabla” után van ez a részlet:

A new series of movies from The Last Jedi writer-director Rian Johnson are still part of the plan, as are new films from Game of Thrones showrunners David Benioff and D.B. Weiss.

In fact, she revealed they are working in tandem. “As they finish Game of Thrones, they’re going to segue into Star Wars,” Kennedy said. “They’re working very closely with Rian.”

Na most pár helyen, khm Collider, meg még gondolom máshol is, csak Kennedy idézetét hozták, és abból az is lejöhetne, hogy hárman csinálják az új trilógiát, de ránézésre ez csak azt jelenti, hogy egyeztetnek, de mégis külön filmeken dolgoznak. Persze “minek egyeztetni pont Riannel”, vethetnénk fel, de ugye az egyik fő kritika az volt, hogy mintha nem lenne egységesen átgondolt irány a mostani Star Wars mögött, és láthatóan ezzel az üzenettel próbálnak most harcolni.

human
írta
2019. 04. 16. 04:00
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Rian Johnson és a Game of Thrones készítői” bejegyzéshez

  1. Nem akarják már szélnek ereszteni a picsába az összes embert akinek eddig közé volt a star warshoz?

  2. Együtt dolgozunk, eggyeztetünk Lucassal, Skywalker a középpont, itt van Palpatine. Nagyon igyekeznek, mint hülyegyerek a pótvizsgán.

  3. Én a Vissza Lucas-t táborba tartozom ilyen téren.
    Btw, amennyire kilúgozták a Game of thrones-t, mióta nincs könyv én annyira nem innék a medve bőrére a Weiss párossal..

  4. A Próféta +1

    Bár akármekkora rajongó vagyok szerintem hagyni kéne az egészet most pihenni egy 10-20 évig. Addigra Rian is hátha feladja azt a tévképzetét, hogy ő ért ehhez az univerzumhoz. :D

  5. én amúgy rájöttem valamelyik nap, hogy mi a gondja a népnek. van az új játék, ami novemberben jön, amihez csináltak egy 12 egytucat sztorit meg előzetest, amit láttunk már csak Star Wars köntösben ötször (4-6, Jedi Academy játékok, a sötét oldallal is volt hasonló a Force Unleashed, aztán most a SW: Rebels sorozat, meg gondolom képregény és könyv is volt számtalan, de azokat nem ismerem) miszerint a “fiatal kallódó hős lassan Jedivé válik blabla” – na és attól kb. mindenki elcsöppent, meg mentek a hülye túlzások, hogy jobb mint a filmek, stb, csak a szokásos. pedig tényleg, semmi a világon nincs benne, ami kicsit izgalmassá tenné. az előzetes alapján legalábbis.

    na de mindegy is, a lényeg: a nép századszor is a szegénylegényt akarja látni, akiből királyfi lesz. ami mondjuk nem baj, jó sztori. és ha a dizni ezt nem ismeri fel, akkor csak magára vethet. hiába erőlködik bármivel, ami más, mint az eredeti sztori, az soha nem lesz jó. aztán még tovább rontja a helyzetet az ilyen-olyan “társadalmi üzenetekkel” amikkel igazából nem lenne felesleges, csak nem ilyen ügyetlenül a filmekbe erőltetve. na hát mindegy, ez az én nagy megfejtésem.

  6. A képlet egyszerű. Ezeket csak a pénz(istenük) tudja parkoló pályára állítani. Amíg kellő számban ülnek be az emberek ezekre a filmekre, addig ezt a “minőséget” fogják kapni a népek. Egyébként k.kennedy pont azt teszi amire utasítják. Teszi a dolgát! Ott rombol ahol csak tud.

  7. Amihez Rian a kurva anyád Johnsonnak köze van arra én egy fillért nem adok az fix.

  8. Esküszöm azt hinné az ember, hogy Rian minimum dugja Kennedyt, hogy még mindig ott van a mézesbödön mellett, de ebből a csókából még ezt se nézném ki.
    Én abban bízok, hogy igazak a pletykák, és Bob Iger tényleg nem kedveli ezt a pojácát és végül elzavarják a fenébe

  9. Pár éve újból megnéztem a Trója filmet. Végig az volt az érzésem, hogy teljesen Trónok Harca hangulata van. A végén a stáblistán dobtam hanyat, amikor megláttam, hogy David Benioff írta (adaptálta). Szóval érdekes, hogy hiába volt Wolfgang Petersen a rendező a forgatokönyv hangulata hasonló képen jön át. Nem számítok másra most se.

    A történet azt is mutatja, hogy kell egy Homérosz vagy egy G.R.R.Martin aki adja a sztorit.

    Human, a LCD Soundsystem – Oh Baby klipjét pedig kirakhatnád mint kisfilm, mert az. Ezzel nekem Rian Johnson visszatáncolta magát a szakadékból a szakadék szélére. Szerintem másra is ráférne az élmény, mert tényleg a legjobb videoklip/rövidfilm amit láttam nem is tudok visszaemlékezni mióta.

  10. Azt nem értem én, hogy James Gunn esetében a Disney képes volt meggondolni magát a nép nyomására. Akkor ez a Rian Johnson mit keres még mindig a Star Wars közelében?

  11. LnB: Mert szerintük csak egy hangos kisebbség az aki nem szereti őt és a retek filmjét.

  12. Amennyiben RJ-nek köze lesz bármelyik SW filmhez arra én pénzt nem fogok kiadni …
    De szerintem sokan mások semi… itt olyan hasalás lesz a jövőben hogy ihaj …

  13. Abu – á, ugyanaz lesz, mint most ezzel a Captain Marvel filmmel. a neten megy a hisztéria, aztán a dizni meg zsebre tesz megint filmenként kb. 1 milliárdot, mínusz költségek. kár várni a csodát.

  14. Malachi

    Az annyiban volt más, hogy 1 hónappal az Avangers előtt adták ki, és ezt sugallták, hogy valami köze lesz ahhoz a filmhez. Nem hiszem, hogy egy sima időszakban ennyien elmentek volna rá.

    Amúgy meg a Solo is szépen elhasalt, amiben nagy szerepe volt a TLJ utáni kiábrándultságnak és bojkottnak. Nem mondom, hogy minden SW film így fog járni ezután, de azért a Disney nem pár száz milliókat akar keresni a SW filmeken.

  15. “A mindenki által kedvelt Kathleen Kennedy” – nagyon ki kellene vonni őt a képletből, érezhető hogy az egészet nem lelkesedésből csinálja meg érzelemből hanem egy letudandó nagypénzes meló az egész számára. A megjelenési viszketegségét is persze kielégíti, hiszen ez az aszott bányarém minden SW kapcsolatos dolog esetén szigorúan az első sorban kell pozólnia és nyilatkoznia érezhető műmosollyal.

  16. Benioff és Weiss eléggé eltévedtek, miután kifogytak Martin könyveiből. Szóval én annyira nem vagyok izgatott a saját Star Wars iterációjuk miatt.

    Viszont létező könyveket elég jól megtudnak jeleníteni sorozat formában. Szóval Star Wars helyett én szívesebben vennék tőlük egy Metro 2033, Dragon Age vagy Mass Effect sorozatot.

  17. Ez kb egy ilyen blikk bulvaros cikk volt,hogy ez lesz meg az lesz,de igazaból nem történik semmi.wtf?

  18. Islander:
    Kennedy már töbször kijelentette, hogy neki a Star Wars csak pénzt jelenti és SJW-t.

  19. Feelgood: nem, ez olyan cikk h ne kapjuk fel a vizet ha máshol belefutunk a felébe az idézett résznek.

  20. TRÁGYA-wars folytatódik…
    Nem akarja a Disney visszaadni inkább a jogokat lucasnak egy fat részesedésért cserébe?

  21. Nem én imádom Rian filmjeit és szerintem a top 3ba van The Last Jedi az SW filmeknél.

  22. Fuuuh hát nekem alapból azért,mert újra kifordított a dolgokat plusz Kylo és Rey karaktere miatt.
    Lucas azért is tudott egyedit alkotni régen a technika mellett, mert sima mese és fantázia karaktereket és törvényeket kiforditotta.
    Lei nem a tipikus hercegnő volt
    Vader csavar
    Yodat az ázsiai mesék mestereiről mintázta.

    Rian ezen dolog mentén ment. Snoket legyőzte a tanítványa nem az lett, hogy Snoke a nagy gonosz végig hanem a tanítványa átvette a helyét, eddig ilyet nem láttunk.
    Lukenál az ázsiai mesterek jellemzői jelentek meg több plusz motívum a szamuráj filmek egy-egy bukott hősét jelentették meg.
    Rey egy senki és nem valami nagy család sarja. Itt sincs ellőve a szokásos klisé, hogy ő ennek még ennek a gyereke és ezért fontos.

    Azt elismerem hogy vannak hibái. Leia remtetése, Finn maga, és az elnyújtott üldözés, de a Sithek bosszúja se tökéletes vagy az Új remény.

  23. 28: Elfogadom, hogy neked ezek miatt tetszett, szerintem ezek miatt egy rakat fos. Luke nem egy bukott hős, itt indulnak a gondok…lehetne írni még rengeteget, hogy miért szenny az egész film de már megtették előttem rengetegen így bele sem megyek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.